sâmbătă, 21 iunie 2014

Vibratoare

De ce sunt vibratoarele jucariile sexuale preferate ale femeilor?

realistic-sex-toy
In zilele noastre, tot mai multe femei apeleaza la vibratoare, acestea transformandu-se in jucariile sexuale preferate.
Aceasta tendinta nu este restrictionata de vreo orientare sexuala, vreo limita sau pur si simplu de varsta. Iar de cand masturbarea nu mai este un subiect tabu, tot mai multe adolescente si femei din toata lumea incearca zilnic astfel de jucarii sexuale.
Vibratoarele au fost create strict in concordanta cu psihologia feminina, astfel incat sa imite un penis uman, atat ca aspect, cat si ca senzatii.
Din cele mai vechi timpuri, aceasta jucarie sexuala  a fost folosita frecvent de catre cupluri in jocurile lor sexuale sau de catre femeile fara partener, avand un mare succes.
Cu ajutorul unui vibrator potrivit cerintelor si preferintelor tale, iti poti satisface singura fanteziile cele mai indraznete sau iti poti implica partnerul intr-o partida sexuala de neuitat.
Insa, conform studiilor in domeniu, se pare ca multe femei singure apeleaza la un dildo, pentru a nu fi nevoite sa intretina relatii sexuale cu un partener in care nu au incredere. In acest mod, ele sunt ferite de bolile cu transmitere sexuala si se pot bucura oriunde si oricand de un orgasm intens, care sa le elibereze de stresul acumulat si sa le faca fericite.
    modele de vibratoare,create din materiale de inalta calitate, potrivite oricarei femei,  si care nu provoaca alergii sau iritatii. Tu pe care il alegi?

Vibratoare clasice
Din seria vibratoarelor clasice atat de cunoscute,  amintim vibratorul cu lubrifiantvibratorul cu format special pentru stimularea punctului Gstimulatoare de sex oral si mini vibratoare pentru a te putea bucura de senzatii tari oriunde te afli.

Vibratoarele realistice
Acest tip de vibratoare incearca sa imite intocmai forma, culoare si “atributiile” unui penis. De aceea, se pare ca este unul dintre preferatul femeilor. Sunt disponibile pe diferite culori si dimensiuni, astfel incat tu sa fii satisfacuta!

Vibratoarele anale
Sexul anal nu mai este nici el de mult un tabu. Iar daca stii cum sa te bucuri de aceasta placere, vibratorul anal este ceea ce ai nevoie. Il poti gasi in felurite culori si modele. De asemenea, poti incerca un vibrator anal cu bile sau un vibrator anal prin care iti poti intensifica placerea cu ajutorul unei simple telecomenzi. Insa, daca si partenerul tau sexual este adeptul acestor inovatii, cadoul ideal pentru el este un stimulator de prostata cu vibratii puternice, calea sigura spre un orgasm incredibil.

Vibratoare clitoridiene
Aceste jucarii iti vor oferi un orgasm clitoridian si vaginal foarte intens. Poti opta pentru un vibrator ce stimuleaza atat clitorisul, cat si punctul G, sau pentru unul discret, usor de folosit, asemeni vibratorului deget.

Vibratoare duble
Acest tip de vibratoare sunt create special pentru a iti aduce cele mai intense senzatii atat ale orgasmului vaginal, cat si al celui anal. Daca iti place ideea, te invitam sa incerci acest vibrator roz, sau daca fanteziile tale il implica si pe partenerul tau, puteti opta impreuna pentru un vibrator cu stimulare simultana pentru partide de neuitat.

Seturi de jucarii erotice
Daca vrei ca fanteziile tale sa devina realitate, nimic mai potrivit decat seturile de jucarii erotice ce au in componenta pe langa tot felul de vibratoare si mansoane sau alte accesorii incitante.


Tot ceea ce ai de facut este sa iti alegi vibratorul care ti se potriveste, iar fanteziile tale vor putea deveni realitate!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu