miercuri, 11 iunie 2014

SFATURI!

Ce sa facem pentru ca barbatii sa nu ne inselele ?

Over shoulder
Atunci cand simti ca relatia se schimba si intervine monotonia, este normal sa te intrebi si daca nu cumva partenerul tau are ochi pentru alte femei. In mintea ta apar tot felul de scenarii, ca te inseala, ca poate se vede cu alta si de aceea nu iti mai da tie atat de multa atentie, etc. aceste ganduri ar putea mai mult sa dauneze relatiei voastre, fara ca el sa fie macar vinovat de ceva. Asa ca inainte de a deveni foarte posesiva si geloasa, temperamente pe care barbatii le detesta, aplica mai intai cateva sfaturi ca sa iti ti barbatul mereu aproape.
  1. Excursii. Daca pana acum el era cel care planifica excursii, e randul tau sa preiei conducerea. Gandeste-te la locuri pe care ati vrea amandoi sa le vedeti si planifica ceva frumos. Ii poti face o surpriza de ziua lui sau de ziua voastra. Astfel, partenerul va vedea ca inca esti interesata de el si vrei ca relatia sa mearga.
  2. Fii romantica. Stim ca romantismul se regaseste doar la inceputul unei relatii, insa nu ar trebui sa fie asa. Incearca sa pastrezi vie flacara romantismului si sa profiti de orice ocazie pentru a-l alinta, a-l rasfata, a-i spune ca este cel mai bun barbat pentru tine. Atentia pe care i-o oferi cu siguranta nu il va lasa rece si te va rasplati si el cu aceeasi moneda.
  3. Fara certuri. Chiar daca aveti pareri diferite asupra unor lucruri nu permiteti sa iscati o cearta din asta. Este absolut normal ca doua persoane sa gandeasca diferit, deoarece sunteti doua persoane diferite, fiecare cu gandurile si trairile proprii. Asa ca daca vezi ca discutia se indreapta catre o cearca incearca sa glumesti sau sa ii dai dreptate, doar pentru a nu provoca tensiune in cuplu.
  4. Ai grija de orgoliul lui. Ei bine, barbatilor trebuie sa le gadilam mandria, asa ca incurajeaza-l cand isi doreste sa faca ceva, arata-i ca ii esti alaturi, spune-i cat de mult inseamna pentru tine si cel mai important nu il compara cu un alt barbat care sa ii fie superior. Lasa-l sa creada ca el este cel mai tare, si astfel va avea mai multa incredere in sine si in relatia voastra.
  5. Fii misterioasa. Barbatilor le place misterul care inconjoara fiecare femeie si de aceea se grabesc sa il desluseasca. Insa, odata ce le-au descoperit pe deplin, barbatul se poate plictisi si cauta altceva. Nu ii da aceasta ocazie si fii mereu misterioasa, tine cateva lucruri pentru tine, din cand in cand impartaseste-iun secret bine ascuns si se va simti mai bine. Va simti ca te descopera cate putin in fiecare zi.
  6. Nu il alunga. Daca v-ati certat si tu ii spui ca nu mai vrei sa il vezi in momentul acela, cel mai probabil nu va intelege ca din vina lui v-ati certat (daca este cazul). Se va simti doar dat la o parte, si este foarte posibil sa caute intelegere in alta parte pana cand te hotarasti tu ca este ok sa va vedeti din nou.
  7. Comunicati. Comunicarea este cea mai buna modalitate de a evita certurile sau nemultumirile din cadrul oricarei relatii. Asa ca nu plecati dimineata la serviciu certati si nici nu va culcati seara suparati. Pe langa stresul la care supuneti organismul, si relatia voastra va avea astfel de suferit.
  8. Sexul. Sexul este destul de important intr-o relatie, iar barbatilor le place sa faca sex cam la orice ora din zi si din noapte. Asa ca nu ii refuza avansurile iubitului tau deoarece se va simti prost si va fi nesatisfacut. Iar o persoana nesatisfacuta din punct de vedere sexual isi va cauta un alt partener cat mai repede cu putinta.            9. Pentru multe dintre noi sexul este foarte important in mentinerea vie a unei relatii. Insa ce te faci dupa un timp, cand nu mai gasiti nimic nou de facut in dormitor? Eu zis sa ne apucam din nou de studiat! Azi fetelor, vom invata sa facem un sex oral ca la carte!
    Dupa un anumit timp, in orice relatie intervine monotonia. V-ati obisnuit unul cu celalalt, stiti ce va place, stiti ce vreti unul de la celalalt si mai ales stiti sa satisfaceti cerintele partenerului. Insa, flacara iubirii trebuie sa se mentina aprinsa, si de aceea este nevoie, ca din cand in cand sa fie necesar sa aduceti trucuri noi in viata voastra. Daca este vorba de viata din dormitor cu atat mai bine, deoarece sunt atat de multe lucruri noi de invatat si aplicat, jocuri sexy si funny, povesti incitante de pus in scena incat, cu putina imaginatie, este cam greu sa va plictisiti.
    Si acum vine capitolul sex oral. Toata lumea o practica, insa numai 50-60% dintre femei recunosc asta. Nu este nimic rusinos, depravant sau injosnitor, ci este mai degraba o dovada de iubire catre partenerul tau. Asa ca lasa timiditatea de-o parte, incuie inocenta undeva departe, scapa de viziunea din filmele porno si invata cum sa iti dai iubitul pe spate la propriu, oferindu-I un sex oral de neiutat.    Fii in pielea pesonajului! Trebuie sa fii o femeie seducatoare, foarte sexy si stapana pe situatie. Inainte de a te indrepta catre tinta e bine sa ii dai iubitului tau un preview verbal. Sopteste-i la ureche ce ai de gand sa ii faci, cum te vei juca cu penisul lui si intreaba-l daca ii place ce aude. Nu numai ca ii va placea, insa va fi atat de nerabdator sa te duci jos, incat ar putea sa cada casa peste voi si lui sa nu-i pese J In timpul sexului oral incearca sa iti controlezi cat mai mult mimica fetei si arata-i ca iti place ceea ce faci. Priveste-l in ochi, mangaie-l, intreaba-l ce isi mai doreste, spune-i ca ii vei indeplini orice dorinta si lasa-te purtata de aceste momente.   
    Pozitii. Pozitiile sunt destul de importante acum. Aseaza-ti iubitul pe spate, pe pat, pentru a fi cat mai relaxat cu putinta si pentru a se putea bucura de senzatii si privelistea minunata pe care o vei oferi. Daca te gandesti la un sex oral rapid, sau intr-un loc in care nu trebuie sa fiti prinsi, poti ingenunchia in fata lui si sa lucrezi acolo. La cat de mult ii va placea sexul oral este posibil sa ii tremure si picioarele din aceasta pozitie.
    1. E randul limbii.  Foloseste-ti limba cat mai mult, in special pe capul penisului, unde este foarte sensibil. Pentru a se simti cel mai bine, foloseste multa saliva si incearca sa umezesti o parte cat mai mare a penisului. Foloseste-ti si o mana in acelasi timp si efectul va fi garantat. Ai grija insa, daca unui barbat ii place o presiune mai mare si o miscare mai rapida, asta nu este valabil pentru toti. Asa ca mai bine incepi cu miscari lente, senzuale, suave, pana cand iti dai seama cum ii place. Oricum barbatii in general iti vor spune ce nu le place, si daca nu o fac, il poti intreba oricand.
    2. Joaca-te cu ambele maini! O mana o ti pe penis si pe cealalta o poti plimba pe pieptul lui, sau il poti zgaria usor pe solduri. In aceste momente zona intima este foarte sensibila, si il vor trece fiori chiar si daca vei plimba cateva degete pe partea interioara a coapsei. Daca esti destul de priceputa, te poti juca si cu testiculele lui in timpul sexului oral. O mana pe penis si una pe testicule, cu care te vei juca foarte usor deoarece sunt foarte sensibile, il vor aduce pe iubitul tau in al 9-lea cer.
    3. Lubrifiere.  Asa cum am mentionat si mai sus, lubrifierea este foarte importanta. Fie ca lubrifiezi natural, cu saliva, fie ca folosesti un lubrifiant din comert cu diferite arome, ai grija ca locul sa fie mereu umezit pentru a intensifica placerile. Daca iti plac lubrifiantii din comert cu gust de fructe ii poti folosi pe aceia, insa mai poti folosi si mierea, ciocolata putin calduta sau orice iti trece prin minte si este lichid.
    4. Nu fi agresiva! Chiar daca in focul pasiuni vei avea chef sa il musti usor cu dintii, abtine-te deoarece ii vei strica toata placerea. Cum ar fi sa inceapa si el sa iti racaie cu dintii clitorisul tau atat de sensibil? Asadar fara muscaturi, fara sa-ti infingi coltii ca un animal de prada, fara sa faci ceva care sa-i provoace durere. Aminteste-ti ca esti aici pentru a-i oferi placere maxima.
    5. Marele final! Cu unii barbati e mai usor, cu altii mai greu, insa pe toti ii poti aduce in punctul culminant doar prin sex oral. Dupa atatea eforturi din partea ta ar fi cazul sa termine si el, ca doar nu esti o masinarie de facut sex oral. Vei simti cand se apropie momentul, deoarece iubitul tau va fi maxim de incordat, testiculele i se vor miscora putin si vor urca, si poate vei fi anuntata si de el ca este foarte aproape de ejaculare. Acum ai doua variante, ori lucrezi doar manual, ori continui cu sexul oral, iar el va ejacula in gura ta. Stiu ca suna dizgratios, insa nu trebuie sa inghiti sperma, o poti scuipa intr-un servetel de exemplu.
    Dupa toata munca grea si dificila pe care ai dus-o pentru a-ti satisface iubitul, poate vei fi si tu rasplatita. Poate iti va intoarce favorul tot cu un sex oral, insa orice ar face sa stii ca ai facut din el un barbat fericit si mandru de iubita lui.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu