sâmbătă, 21 iunie 2014

FANTEZII

Ce fantezii au femeile!

fantezii sexuale femei
Am vorbit intr-un articol precedent despre cele mai comune fantezii sexuale ale barbatilor, iar acum a venit vremea femeilor. Fanteziile sexuale ale femeilor pot diferi foarte mult de cele ale barbatilor, insa asta este absolut normal. Un studiu realizat de cercetatorii canadieni a scos la iveala faptul ca femeile au mai multe fantezii in perioada fertila a lunii, adica la ovulatie. Fanteziile sexuale fac parte dintr-o viata sexuala sanatoasa, si nu ar trebui sa iti fie rusine cu ele. Mai bine povesteste-i partenerului de viata fanteziile tale, cine stie, poate chiar veti pune in aplicatie acele fantezii. Acum sa vedem ce fantezii au femeile.
Sex cu o alta femeie. Chiar daca nu ajung sa experimenteze pe propria lor piele, foarte multe femei se gandesc cum ar fi sexul cu o alta reprezentanta a sexului frumos. Si explicatia este destul de simpla: femeile considera ca sunt cel mai bine intelese de catre alte femei, care ar putea pune placerea lor inainte de toate si care ar cunoaste corpul feminin mai bine ca barbatii.
Sex cu un coleg de serviciu. In special daca colegul de serviciu este atragator, femeile cu siguranta se vor gandi la o partida de sex cu acesta. Insa asta nu inseamna ca se va intampla. De cele mai multe ori, aceste fantezii raman doar niste fantezii care nu vor fi puse in practica niciodata, in special daca femeia este intr-o relatie si nu vrea sa isi strice relatiile cu colegii la serviciu.
Punerea in scena a unui viol. Foarte multe femei se excita atunci cand partenerul este putin mai violent sau brutal cu ele. Din aceasta cauza, una din cele mai comune fantezii sexuale este “violul”, evident controlat (cu un barbat cunoscut si intr-un loc cunoscut).
Sexul in grup, cu cel putin doi barbati. Pentru o femeie este foarte excitant gandul de a avea mai multi masculi la dispozitie, cu care poate face orice isi doreste. Gandul de a fi sarutata si adorata de mai multi barbati in acelasi timp este una din cele mai comune fantezii.
Sex in locuri publice. Frica de a fi prins facand sex in locuri publice poate spori gradul de excitatie in cazul multor femei. O partida de sex rapid in cabina de proba, la toaleta restaurantului, noaptea in parc sau in orice loc in care ati putea fi prinsi poate fi o idee buna de a va condimenta viata sexuala.
Sexul dominant. In anumite momente, depinde de starea emotionala a femeii, aceasta isi poate dori sa isi domine complet partenerul. Un comportament dominant, in care ea comanda totul, iar el executa ca un “sclav” poate fi extrem de excitant pentru femeile puternice sau cu un rol de conducere in viata de zi cu zi.
Sex cu un necunoscut. Ideea de a face sex cu un barbat pe care nu il cunosti, cu care nu ai nicio legatura si cu care nu te vei mai intalni este preferata femeilor care nu sunt atat de sigure pe sexualitatea lor si vor sa experimenteze cat mai mult. In acest caz, femeile pot fi total dezinhibate si pot accepta cu usurinta propuneri mai “indecente” din partea necunoscutilor, deoarece oricum va fi singura data cand se vor vedea.
Sexul cu un barbat mai tanar sau mai batran. In cazul femeilor mai tinere, acestea viseaza la o partida de sex cu un barbat mai in varsta decat ele, deoarece sunt mult mai experimentati. Dimpotriva, daca femeia este matura din punct de vedere sexual si foarte sigura de sexualitatea ei, seducerea unui barbat mai tanar poate fi o adevarata provocare pentru aceasta, dorind sa ii arate barbatului mai tanar si mai neexperimentat care este sexul de calitate.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu