miercuri, 11 iunie 2014

ATENTIE BARBATI!

 cum iti dai seama ca te insala!

cum iti dai seama ca te insala
Suspectezi de ceva vreme ca relatia dintre voi nu mai este la fel ca la inceput, insa nu iti poti da seama exact care este motivul. Sa vedem insa care sunt detaliile care o dau de gol si cum iti dai seama ca te insala.
Sexul. In cazul unei femei care insala, se pot intampla doua lucruri complet diferite. Fie isi canalizeaza toata energia sexuala asupra noului partener si are din ce in ce mai putine contacte sexuale cu tine, fie isi doreste mai mult sex.
Explicatii exista in fiecare caz: in primul caz deoarece primeste ceea ce are nevoie de la amant si isi pierde treptat interesul fata de tine. In al doilea caz, deoarece sexul cu amantul este bun, libidoul este ridicat si isi doreste sa descopere cu tine pozitii noi sau placeri pe care le simte doar alaturi de amant.
Nu mai este emotiva. Femeile in general sunt foarte emotive si tind sa se supere cam din orice. Insa daca ai facut ceva ce stii clar ca o deranja in trecut, iar acum pare ca nici macar nu o mai intereseaza, inseamna ca pur si simplu nu mai este interesata de relatia cu tine.
Veti ajunge in scurt timp doi straini care impartiti acelasi acoperis si nimic mai mult. Cu cat o vei lasa sa se departeze mai mult de tine cu atat va fi mai rau si situatia va putea fi remediata mult mai greu.
Si-a schimbat comportamentul fata de tine. Din nou, si aici pot exista doua modalitati total diferite de comportament. Daca partenera ta se va simti vinovata ca te insala, este foarte posibil sa inceapa brusc, sa se poarte mult mai frumos cu tine, sa iti faca surprize, sa iti gateasca cine romantice sau sa iti aduca micul dejun in pat.
Pe de cealalta parte, partenera ta se poate purta cu tine complet indiferent, ca si cand nu ar mai interesa-o nimic ce are legatura cu tine. Iar din momentul in care nu mai esti important pentru ea si pana la despartire nu mai este mult.
Comunicarea. Ori de cate ori unul dintre parteneri este infidel, comunicarea este primul aspect ce are de suferit. Vei observa cum devine din ce in ce mai tacuta si cum evita sa vorbeasca despre cum a decurs ziua ei. Daca pana acum vorbeati cate-n luna si in stele, vei observa ca incepe sa fie mai retrasa si nu ti se mai confeseaza.
In plus, va incerca sa petreaca din ce in ce mai putin timp alaturi de tine si din ce in ce mai mult timp cu prietenele sau chiar cu amantul.
Se ascunde. Daca pana acum isi lasa telefonul oriunde in casa si acum il ia cu ea chiar si atunci cand se duce pana la baie, un lucru este cert: iti ascunde ceva. De obicei femeile care nu au nimic de ascuns vor accepta in orice moment ca iubitul sa se uite prin telefonul lor, prin extrasul de cont sau prin conversatiile de pe retelele de socializare.
Cu cat iti ascunde mai multe lucruri, cu atat este posibil ca, la un moment dat, sa afli mai multe lucruri suprinzatoare despre partenera ta, cum ar fi ca te insala chiar si cu cel mai bun prieten.
Este geloasa. Chiar daca se indeparteaza de tine si nu mai cumunicati la fel ca inainte, femeile care insala au tendinta sa devina foarte posesive cu iubitul lor. Chiar mai mult, iubita ta va fi geloasa si te va acuza ca o inseli, deoarece ii este teama ca nu cumva lucrurile sa se intoarca in defavoarea ei.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu