marți, 10 iunie 2014

POZITII PENTRU A-I OFERI CEVA DE VIS!

Pozitii sexuale pentru sexul oral

pozitii sexuale sex oral
O femeie adevarata este cea care nu tine cont de parerile celor din jur si de inhibitii si ii ofera partenerului orice isi doreste din punct de vedere sexual. Bineinteles, ma refer in acest caz si la sexul oral, care este atat de placut pentru ei. Azi va prezint 5 pozitii sexuale numai bune pentru un blow job pe care iubitul tau nu il va uita prea curand.
In genunchi. Pozitia este cat se poate de simpla. Barbatul sta in picioare, iar femeia in genunchi, in fata lui, jucandu-se cu penisul si cu testiculele acestuia. Pozitia este ideala atunci cand vrei s ail surprinzi cu un sex oral oriunde, oricand.
L. Este o pozitie destul de relaxanta, insa poate fi practicata doar pe o suprafata moale. El sta intr-o parte, pe pat, iar ea cu capul intre picioarele lui. Impreuna vor forma litera L. este o pozitie foarte excitanta, care iti da posibilitatea sa ii oferi si putina stimulare anala.
Relaxare. Aceasta pozitie este indicate incepatoarelor, deoarece nu presupune niciun effort, si este extreme de simpla. Ambi parteneri stau pe o parte, ca un 69 intors, numai ca el nu face nimic. Te poti sprijini in maini sau le poti folosi pentru a-ti mangaia partenerul.
Terapia. Este o pozitie extreme de placuta pentru barbate, care vor putea sa se relaxaze complet si doar sa se bucure de placerea pe care i-o oferi. El sta intins pe spate, pe marginea patului sau a canapelei. Tu stai in genunchi, langa canapea si ii faci cel mai tare sex oral din viata lui.
Drept in fata. Aceasta este o pozitie pentru cei experimentati si dezinhibati. Partenera sta pe spate, cu o perna mare sub cap. El se aseaza deasupra ei, astfel incat penisul sa ii fie la nivelul gurii. In aceasta pozitie cel care controleaza totul este partenerul, care poate impune viteza si profunzimea miscarilor.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu