joi, 12 iunie 2014

METODE PT APRINDEREA FLACARII PASIUNII

3 metode de a aprinde din nou flacăra pasiunii în cuplu

couple_by_valerag
Vine o vreme in viata oricarui cuplu cand fiecare isi da seama ca nu mai e ca la inceput. Mai ales cand vine vorba de partea sexuala. Statisticile arata ca libidoul a scazut drastic chiar si in cuplurile care sunt impreuna doar de un an! Parca cineva a oprit intrerupatorul dorintei si barbatul tau sta inert in fata televizorului (sau calculatorului) si parca nici nu te vede. Poti sa-i faci striptease, poti sa te duci in fiecare zi la coafor si manichiura, dar tot n-o sa-l poti impiedica s-o admire (parca mai mult decat pe tine!) pe cea mai buna prietena a ta sau pe colega lui de la serviciu.
Ce s-a petrecut? Ultimele studii in materie de cupluri — care sunt in concordanta cu tratatele sexuale vechi de milenii — au ajuns la concluzia ca barbatul si femeia sunt ca doi poli magnetici. Cu cat ei sunt mai masculini iar noi mai feminine, cu atat ne atragem mai tare. Daca atractia din cuplul vostru nu mai e ca la inceput, e semn ca cei doi poli magnetici ai relatiei voastre tind sa… devina nuli! Cum va recapatati polaritatile?
1. Distanta ajuta. Daca inca nu locuiti impreuna, cu atat mai bine. Nu va grabiti sa faceti pasul, nu veti face decat sa va obisnuiti si mai tare unul cu celalalt. Daca deja l-ati facut, macar doua nopti pe saptamana dormi la mama sau la o prietena. Te vei intoarce la iubitul tau improspatata, iar lui ii va creste dorul.
2. Separati-va dupa ce faceti dragoste. Chiar daca iti place imaginea cu tine dormind fericita la pieptul lui dupa ce v-ati iubit furtunos, pentru polaritatile din cuplul vostru aceasta este moartea! Ramaneti imbratisati un timp, dupa care unul dintre voi ar fi bine sa aiba o treaba la minimum 7 kilometri departare. Faceti aceasta experienta macar pentru o luna si veti simti diferenta.
3. Incercati orgasmul fara ejaculare. Da, exista. E adevarat, implica un antrenament specific pe care nu multi au puterea sa si-l asume, dar taoistii spun ca e posibil si ajuta la inlaturarea plictiselii din cuplu. La prima vedere, pare ca numai femeile beneficiaza dintr-un act sexual in care barbatul are orgasm fara ejaculare. Nu mai trebuie sa aiba grija contraceptiei si, in sfarsit, are si ea timp sa aiba orgasm in voie (pentru ca altfel, se stie: un barbat are nevoie de 5 minute sa ajunga la orgasm, pe cand femeia macar de 20!). Cu toate acestea, un barbat care isi controleaza ejacularea, ramane viril pana la varste inaintate si este mult mai sanatos. Si nici nu se mai plictiseste de iubita lui!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu