miercuri, 11 iunie 2014

MOTIVE.....

Motive pentru care barbatii nu vor sex!

motive pentru care barbatii nu au chef de sex
Chiar daca ti se pare putin imposibil, si barbatii pot refuza o partida de sex, din diferite motive. Daca ai incercat sa iti seduci iubitul si el te-a refuzat, asta nu inseamna ca nu mai esti atragatoare, ca are pe altcineva sau ca nu mai vrea sa faca sex cu tine. Pur si simplu nu are chef de sex acum. Daca noi femeile ne folosim de tot felul de scuze atunci cand nu vrem sa facem sex, cred ca si barbatii au acelasi drept. Sa vedem care sunt principalele motive care il fac sa spuna NU la o partida de sex.
Nivel al hormonilor scazut. Hormonii joaca un rol important in viata noastra sexuala, si implicit atunci cand vine vorba de dorinta sexuala. Libidoul poate scadea daca nivelul hormonilor scade, si de aici pierderea chefului de sex. Daca iubitul tau ia un tratament pe baza de hormoni care ii afecteaza nivelul de testosteron sau prolactina, este normal sa nu mai fie atat de interest de sex ca inainte. Ai putina rabdare pana cand termina tratamentul, si totul va reveni la normal.
Situatia financiara. Pentru barbati, o situatie financiara buna este absolut necesara pentru stimularea nivelului de bine si a stimei de sine. Daca partenerul tau isi face griji cum sa va platiti ratele sau ca nu isi poate sustine din punct de vedere financiar familia, atunci dorinta sa sexuala va scadea. Va fi mai preocupat sa arate ca este o persoana de incredere, care se descurca in viata, decat un amant bun in pat.
Aspectul fizic. Crezi ca doar femeile se gandesc in timpul sexului la celulita de pe coapse si la pozitii sexuale care sa o ascunda? Ei bine, si ei sunt preocupati de aspectul fizic, iar daca sunt persoane exigente, pot refuza sexul deoarece nu arata bine. In acest caz va trebui sa ii explici partenerului ca tu il placi asa cum este, si daca vrea, sa va inscrieti impreuna la o sala de fitness. Cu siguranta va aprecia suportul tau.
Depresia. Depresia este o afectiune care apare atat in randul femeilor, cat si a barbatilor. O stare depresiva duce din start la pierderea interesului pentru sex, la un libido scazut sau chiar la neglijarea partenerului de viata. Daca iubitul tau trece printr-o stare de depresie, cu siguranta nu este un moment bun sa aduci vorba de sex. Mai bine discuta cu el ce il preocupa si incearca sa vezi cum il poti ajuta.
Masturbarea. Poate iubitului tau ii place sa vizioneze filme erotice si sa se autosatisfaca in acest fel. Nu te mira ca nu mai are chef de sex cu tine, doar ce si-a eliberat tensiunea sexuala, si va mai trece o vreme pana cand va acumula alta. Sunt barbati care prefera masturbarea in locul sexului cu o partenera, iar acest lucru se poae datora faptului ca nu se simt pe deplin satisfacuti in pat, alaturi de aceasta.
Certurile din cuplu. Si barbatii sunt afectati de certurile din cuplu, asa ca nu te mira, cand dupa o zi de cearta, te va refuza in pat. Si barbatii trebuie adusi intr-o anumita stare de spirit pentru a fi deschisi in fata sexului, iar o cearta face exact contrariul.
Stresul. Stresul de la serviciu, cauzat de problemele financiare sau de problemele din familie, poate avea consecinte negative in dormitor. Dorinta sexuala este strict corelata cu nivelul stresului resimtit de-a lungul zilei, asa ca daca vrei ca iubitul tau sa nu te refuze, mai intai relaxeaza-l cu o baie fierbinte sau cu un masaj.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu