vineri, 31 ianuarie 2014

Secretele penisului pe care nici barbatii nu le stiu!

Secretele penisului pe care nici barbatii nu le stiu!

Secretele penisului pe care nici barbatii nu le stiu!Dimensiunile penisului de-a lungul vietii unui barbat si cele mai importante zone ale placerii au ramas pentru mult timp subiecte tabu , chiar daca buna cunoastere a acestor aspecte poate creste substantial calitatea vietii sexuale. Sa descoperim cateva dintre secretele penisului pe care nici barbatii nu le stiu!
Penisul e mult mai mare decat pare.
“Cei mai multi barbati ar fi mandri sa stie ca penisul lor este dublu fata de ceea ce se poate vedea”, afirma expertii de pe Webmd.com.
Explicatia este una foarte simpla: aproape jumatate din lungimea penisului ramane in interiorul corpului pana in momentul in care acesta devine erect.
Zonele erogene ale barbatilor.
Pe baza unui studiu efectuat pe un esantion de 81 de barbati, s-a constatat ca cea mai sensibila zona a penisului este glandul (capul) si in special zona inferioara a glandului. De asemena ,multi dintre ei au adaugat zone cum ar fi scrotul, anusul, sfarcurile sau zona gatului pe lista celor mai erogene zone ale corpului.
 Gradul de sensibilitate a  penisului scade cu vârsta.
Chiar daca nu se poate spune cu exactitate cat de mult scade sensibilitatea, studille au aratat clar o tendinta de scadere. Incepand cu varsta de 25 de ani, sensibilitatea incepe sa scada pana la 65-75 de ani cand se atinge cel mai scazut nivel de sensibilitate.
Majoritatea barbatilor nu sunt circumcisi.
Circumcizia face o mare diferenta in ceea ce priveste placerea pentru barbati. La nivel mondial, aproximativ 30% dintre barbatii de peste 15 ani sunt circumcisi, conform unui raport din 2007 al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.
Acest act de cult se aplica in functie de religie si nationalitate, barbatii evrei si musulmani fiind in marea lor  majoritate circumcisi. Ei reprezinta 70% din totalitatea barbatilor circumcisi la nivel mondial.
Un penis mic in stare flasca se mareste mai mult in timpul erectiei decat unul mare.
Un penis flasc se micşorează şi se măreşte în funcţie de circumstanţe.De asemenea, un ultim studiu efectuat pe 80 de barbati a relevat faptul ca diferenta dintre un  penis in stare flasca si in stare erecta difera in functie de marimea initiala a penisului. Astfel, in timpul erectiei unui penis mic in stare flasca, lungimea acestuia poate creste si cu 9 cm, in timp ce pentru barbatii cu penisul mai mare, nu s-a observat aceeasi crestere.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu