joi, 16 ianuarie 2014

Pozitii sexuale pentru cei cu penisul mic!| 

pozitii sexuale pentru cei mai putin dotati
Saptamana trecuta am gasit cateva pozitii pentru barbatii prea dotati, iar in aceasta saptamana vorbim despre barbatii mai putin dotati. Chiar daca au penisul mai mic decat media, asta nu inseamna ca nu iti pot oferi placere. Din contra, majoritatea femeilor au declarat ca s-au simtit mai bine in pat cu un barbat nu foarte dotat din acel punct de vedere. Si explicatia este simpla: deoarece au acest mic dezavantaj, acesti barbati cunosc mai bine corpul feminin si cum sa ne duca pe culmile placerii. Sa vedem si cele mai bune pozitii sexuale in acest caz.
Sarpele. Femeia sta pe burta, cu picioarele usor departate, iar barbatul o penetreaza pe la spate, stand in genunchi. Femeia trebuie sa aiba sub bazin cateva perne, care sa o ridice. Din aceasta pozitie ea se poate juca cu clitorisul, iar el vede tot actul sexual, fiind foarte excitant.
Doggie style. Una dintre cele mai recomandate pozitii sexuale pentru un barbat mai putin dotat este doggie style, adica pe la spate. Femeia sta in genunchi si in maini, iar barbatul o penetreaza pe la spate. Cu cat femeia se apleaca mai in fata, se sprijina pe coate si are fundul ridicat mai sus, cu atat e mai adanca penetrarea.
Iepurele. Femeia sta pe spate, barbatul in genunchi  in fata ei. Ea isi indoaie genunchii si isi pune talpile pe pieptul partenerului. Si in acest caz penetrarea va fi adanca si complet controlata de catre barbat. Pentru o si mai mare placere, el se poate juca cu clitorisul partenerei.
V style. Ea sta intinsa pe spate, cu picioarele desfacute si usor ridicate. El sta in genunchi in fata ei, o tine de picioare (astfel incat sa nu si le poata apropia) si o penetreaza. La inceput, penetrarile ar trebui sa fie mai usoare, pentru a se intensifica atunci cand se apropie de orgasm. Femeia are mainile libere si isi poate mangaia partenerul sau se poate juca cu clitorisul pentru un plus de placere.
Rodeo. El sta intins pe spate, iar ea se aseaza deasupra, cu spatele la partener. Poti face miscari de fata-spate sau sus-jos, iar privelistea oferita partenerului este de neegalat. In aceasta pozitie femeia este cea care controleaza actul sexual si tot ce tine de acesta, iar acest lucru o poate face sa se simta mult mai bine.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu