vineri, 31 ianuarie 2014

JOCURI EROTICE CARE ALUNGA MONOTONIA!

Jocuri erotice care alunga monotonia!

jocuri eroticeMonotonia este o problema reala cu care se confrunta o multime de cupluri. Daca vrem insa sa ne pastram relatia armonioasa si sa mentinem aprinsa flacara iubirii, trebuie sa tinem cont si de dorintele sexuale ale partenerului. Noi iti dam cateva idei de jocuri erotice care alunga monotonia!
Doctorul si asistenta. Cumpara-ti un costum de asistenta sexy si cere-i “doctorului” sa te consulte. Cu siguranta iubitul tau va fi bucuros sa vada ca vrei sa ii indeplinesti fanteziile sexuale si ca nu esti deloc retrasa atunci cand vine vorba de un lucru nou printre asternuturi.
Web cam sex. Daca iubitul tau trebuie sa plece din localitate cu serviciul, fa-i o surpriza placuta atunci cand se intoarce la hotel. Spune-i ca vreti sa va vedeti online si incepe cu o discutie normala, insa incet incet, tu te vei dezbraca, de cate un articol vestimentar pe rand. Cere-i si iubitului sa faca acelasi lucru, in timp ce va mangaiati si va spuneti lucruri deocheate. Cand va reveni din mica lui excursie, vei vedea cat este de excitat.
Masaj erotic. Ce poate fi un preludiu mai bun decat un masaj erotic, in care ambii parteneri sunt dezbracati (tu ai voie sa porti lenjerie intima foarte sexy). In plus, masajul dinaintea sexului relaxeaza trupul si mintea, si amandoi va veti putea bucura mai mult de placerile sexuale.
Carte erotica. Inca un truc la care poti apela este sa va cumparati o carte erotica, sau chiar kamasutra. Imaginatia joaca un rol foarte important in starea de excitare, si ar putea fi un stimulent pentru amandoi partenerii. Cititi amandoi, in fiecare seara, cate un capitol din carte. Sunt sigura ca nu veti termina capitolul si veti fi protagonistii propriei carti.
Filme erotice. Aici deja nu mai ai nevoie de imaginatie, caci totul este destul de explicit. Noi iti propunem sa incerci cu filmele erotice, nu porno, care sunt mult mai romantice si care pot avea un efect mult mai excitant asupra partenerei.
Poftiti la masa! Este un joc foarte sexy si putin murdar, insa tocmai acest mic detaliu il face atat de placut. Aveti voie sa folositi orice va trece prin cap in ceea ce priveste alimentele pe care le poti pune pe corpul partenerului, pentru ca mai apoi sa te infrupti din aceasta masa imbelsugata. Alege putina miere, ciocolata topita, frisca sau orice altceva te mai tenteaza. Pofta buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu