joi, 16 ianuarie 2014

Kamasutra in apa! Vrei sa te uzi | 

kamasutra
Sexul se practica de mii de ani, oriunde, oricand, si in foarte multe pozitii. Asa ca de ce sa nu incercam si cateva pozitii in apa? Reginele.ro iti arata 5 pozitii sexuale pe care trebuie sa le incerci, daca vrei sa plutesti de placere in apa.
Inainte de a trece la treaba trebuie sa stii cateva lucruri despre sexul in apa. In apa nu se foloseste prezervaticul, asadar va trebui sa ai grija cu cine faci sex si sa alegi si o alta metoda de contraceptie. Fa sex in apa cu un partener stabil si despre care stii ca nu este infectat cu vreo infectie sau boala cu transmitere sexuala. Este posibil ca la inceput senzatia sa fie de durere, si nu placere, asa cum te asteptai. Si asta deoarece apa nu permite vaginului sa se lubrifieze in mod natural. Este posibil sa ai nevoie de un lubrifiant pe baza de silicon, rezistent la apa.
  1. Submarin. Aceasta pozitie se practica pe treptele piscinei sau in jacuzzi. Barbatul se aseaza pe trepte astefel incat apa sa ii acopere organele genitale. Femeia se aseaza deasupra, cu picioarele fie pe scari, fie pe umerii partenerului si se sprijina in maini, lasandu-se pe spate, pe picioarele partenerului. Miscarile vor fi incete si ample, iar barbatul poate stimula clitorisul femeii si o poate mangaia pe sani.
  2. Apa adanca. Aceasta pozitie se poate practica oriunde apa ajunge undeva la pieptul barbatului. Ambii parteneri stau in picioare, iar femeia incolaceste picioarele in jurul mijlocului barbatului. Femeia se poate tine cu mainile de gatul barbatului. Fiind in apa, barbatul nu va percepe greutatea reala a femeii, asadar se poate practica si de catre barbatii care nu lucreaza zilnic la sala.
  3. Naufragiatul. Pentru acesta pozitie vei avea nevoie de o saltea gonflabila. Femeia se aseaza pe burta, cu picioarele in afara saltelei. Barbatul o va penetra pe la spate. Nivelul apei nu trebuie sa depaseasca organele sexuale ale barbatului. Pozitia este foarte sexy, iar miscarile pot fi ceva mai rapide.
  4. In cada. Da, si in cada se poate face sex, dar probabil ati aflat deja pe propria piele. Noi va mai dam o sugestie. Lasati apa sa curga in cada pana se umple jumatate. Dusul il agatati sus si lasati in continuare apa sa curga pe corpurile voastre. In cada, femeia va sta intr-o parte, cu un picior sus, iar barbatul va ingenunchia si o va penetra. Din nou, barbatul are mana libera sa se joace cu sanii si clitorisul partenerei.
  5. Salvamarul. Acum vei avea nevoie de un colac. Barbatul se aseaza pe colac, iar femeia vine deasupra, cu picioarele departate. daca incercati aceasta pozitie la mare, valurile va vor da senzatia ca plutiti.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu