vineri, 31 ianuarie 2014

Secrete din spatele sexului

secrete sexSexul este o parte importanta a vietii si avem o multime de beneficii datorita practicarii acestui “sport” placut. Oameni de stiinta incearca in permanenta sa afle ce se intampla exact in organismul nostru in timpul sexului, insa multe intrebari au ramas fara raspunsuri. Sa vedem insa ce secrete se ascund in spatele sexului!
Sexul prelungeste viata. Stiai ca sexul iti poate prelungi speranta de viata? Ei bine, cercetatorii de la Universitatea Queens, Belfast, sunt de parere ca sexul adauga cativa ani in plus la speranta de viata. Studiul a cuprins 1000 de barbati si s-a dovedit ca cei care aveau orgasme in mod regulat au trait cu 5-7 ani mai mult decat barbatii care nu experimentau orgasmul decat foarte rar.
Barbatii se excita vizual. Barbatii sunt mult mai excitati de simtul vizual decat de cel olfactiv sau tactil, dupa cum au descoperit oamenii de stiinta. Asadar, tot ce ai nevoie este o lenjerie sexy si distractia cu iubitul poate incepe! Tot barbatii prefera si pozitiile sexuale in care pot surprinde vizual actul sexual in sine. Poate de aceea dogie style este una dintre preferatele barbatilor!
Hormonii iti dicteaza pofta de sex. Nivelul hormonilor din organism iti dicteaza libidoul. In plus, si hormonii secretati de partener si in special secretiile acestuia iti pot mari libidoul. Transpiratia partenerului contine feromoni, care actioneaza asupra creierului tau si iti transmite ca vrei sa intretii relatii sexuale cu persoana respectiva.
Trecerea timpului ii afecteaza pe barbati. Cercetatorii au descoperit ca, o data cu trecerea timpului, barbatii nu mai pot sustine atat de multe contacte sexuale ca in tinerete. Dorinta nu le este afectata, insa erectia poate avea de suferit.
Cele mai multe femei au nevoie de stimulare clitoridiana pentru a ajunge la orgasm. Orgasmul la femei este considerat un subiect tabu, deoarece multe femei se plang ca nu simt placere in timpul actului sexual. Cercetatorii au descoperit ca clitorisul este un fel de penis in miniatura, cu peste 8000 de terminatii nervoase, de 2 ori mai multe decat in cazul penisului. Din aceasta cauza, foarte multe femei raspund bine stimularii clitoridiene si pot ajunge la orgasm mult mai repede decat doar prin stimulare vaginala.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu