joi, 23 ianuarie 2014

REGULI PENTRU FEMEILE CARE AU O INTALNIRE



Reguli pentru femeile care au o intalnire

Faceti-l sa astepte putin:
Stim ca va-ti pregatit pentru o a doua intilnire de mult dar nu fiti prima la restaurant. Va crede ca sunteti disperata. Nu trebuie sa arati barbatului ca singurul lucru din mintea voastra a fost el. Barbatilor le plac competitile asa ca faceti-l sa astepte. Veniti citeva minute mai tirziu, nu o ora dupa.

Nu spuneti prea multe despre dumneavoastra de la prima intilnire:

Aratind cele mai mari secrete ale dumneavoastra de la prima intilnire poate conduce la respingere. Nu va fie frica sa fiti deschise dar amintiti-va ca a cunoaste pe cineva inseamna timp. Lasati relatia sa evolueze.

Nu pareti prea disponibila:

Daca sunteti disponibila in fiecare noapte probabil ca nu aveti gija de dumneavoastra. Refuzati o data sau de doua ori pentru a reprezenta o provocare intilnirea cu dumneavoastra nu ceva usor de obtinut.

Nu dati informatii personale de la prima intilnire:

Nu dati numarul de telefon sau adresa de la prima intilnire unor persoane pe care nu le cunoasteti. Acestea pot fi periculoase.

Nu va intilniti cu persoane casatorite:

Fiti atente daca barbatul are verigheta, sau daca a scos-o semnul lasat de aceasta pe deget, urmariti daca il suna cineva, daca inchide telefonul cuiva, daca este extrem de atent cu persoanele din jur pentru a nu fi observat de prieteni. Relatia cu un barbat casatorit nu va va aduce decit dureri de cap, tristete, minciuni.

Nu iesiti la a doua intilnire cu un barbat divortat recent sau care abia s-a despartit de iubita:

Nu vreti sa fiti un umar de plins pentru celalalt sau o manusa de folosinta. Statisticile arata ca majoritatea barbatilor care abia s-au despartit de iubite se vor reintoarce la acestea. Probabil a fost doar o cearta nu o declaratie de razboi.

Fiti placuta si grijulie cu el:

Aratati-i ca sunteti o viitoare sotie buna si atenta cu barbatul ei. Nu fiti prea laudaroasa si pompoasa; barbatul va da inapoi.

Ascultati mai mult si vorbiti mai putin:

Barbatilor nu le plac femeile care ii bat la cap. Nu fiti prea vorbareata sa va auziti numai pe dumneavoastra, lasati-i loc si lui sa se desfasoare.

Evitati sa fiti emotionala:

Nu va apucati sa plingeti. Femeile sunt mai sensibile decit barbatii, totusi acestia nu se simt confortabil cind femeia este prea emotionala, mai ales daca abia va cunoasc. Evitati subiectele prea emotionale cum ar fi relatiile anterioare si unele probleme din viata dumneavoastra.

Fara intimidate fizica:

Chiar daca sunteti atrasa de barbat si ati visat la sarutul lui de mult timp nu fiti prima care initiaza intimitatea fizica. Asteptati pentru citeva intilniri pina veti simti o legatura emotionala intre voi doi.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu