joi, 23 ianuarie 2014

REGULI PENTRU BARBATII CARE AU O INTALNIRE



Reguli pentru barbatii care au o intalnire

Un aspect atragator: aceasta este o regula foarte importanta in lumea intilnirilor. Mintea unei femei lucreaza 24/7, deja v-a evaluat complet inainte de a va apropia de ea. Acum va da o sansa ceea ce inseamna ca este interesata de dumneavoastra. De aici tine doar de dumneavoastra cum o veti cuceri. Fiti siguri ca sunteti imbracat adecvat cu locul in care va intilniti, nu sunteti ostentativ, nu va imbracati in tricoul de la sala de sport pentru a va arata muschii.

Cereti o intilnire femeii doar o data:

Majoritatea barbatilor nu isi folosesc creierul cind cer o intilnire unei doamne. Sa presupunem ca aceasta va refuza - nu deveniti obsesiv si nu urmariti cu intrebarile. Doar zimbiti si acceptati respingerea intr-un mod pozitiv. Poate in viitor va deveni interesata de dumneavoastra. Amintiti-va ca femeilor le place sa testeze barbatii.

Igiena de nota 10:

Cea mai buna eticheta la o intilnire este mentinerea unei bune igiene. Curatati-va unghiile, aranjati-va parul si barbieriti-va. Fetelor le plac barbatii care miros bine.

Un nou loc:

Nu duceti doamna in acelasi loc de doua ori. Fiti sigur ca va duceti undeva unde toata lumea va cunoaste si aveti o reputatie buna. O veti impresiona cu o simpla stringere de mina de la patronul restaurantului pe care il cunoasteti si care va ofera cea mai buna masa si servire. Faceti-o sa inteleaga ca si-a ales un barbat adevarat.

Invatati sa dansati:

Chiar daca aveti doua picioare stingi, invatati sa dansati. Femeilor le place sa danseze si va pune pe voi doi in contact strins. Este deasemeni romantic si sexy. Puteti fi cel mai prost dansator din lume, dar daca stati jos cind ea este pe ringul de dans este ca si cum nu ati exista.

Increderea:

Fiti sigur ca sunteti confidentul ei cind va destanuie ceva. Daca dumneavoastra sunteti confortabil alaturi de ea si aceasta va va raspunde la fel. Aveti incredere in masculinitatea dumneavoastra pentru ca ea sa se simta femeie. Nu va laudati cu succesele dumneavoastra foarte mult. Ginditi-va la niste intrebari interesante pentru ea.

Fara cadouri:

Poate suna stupid, dar multi dintre barbati fac asta. Niciodata sa nu aduceti un cadou la prima intilnire. Fata nu va face o favoare ca a acceptat a spus da pentru ca v-a placut. Nu sunt necesare cadouri stupide.

Nu fiti arrogant:

Sa adoptati maniere decente, sa respectati femeia si sa nu va laudati cu alte cuceriri. Femeilor le plac barbatii sensibili.

Faceti-o sa va doreasca:

Dupa ce ati facut o impresie buna nu o ruinati prin pipaieli ostentative, telefoane obsedate. Lasati-i ceva timp sa proceseze informatiile despre dumneavoastra. Cind va suna nu fiti ignorant.

Nu deveniti intimi fizic:

Daca doriti o relatie de lunga durata evitati sa deveniti intimi cu fata. Desigur un flirt usor, va tineti de mina, glumiti, acestea sunt permise. Sarutul si vorbitul sexual chiar daca vreti cu disperare trebuiesc evitate.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu