joi, 16 ianuarie 2014

Discutii despre sex cu iubitul! | 

discutii despre sex
Sexul este poate unul dintre cele mai importante lucruri dintr-o relatie, cel putin la inceput. Iar discutiile despre acest subiect nu ar trebui sa lipseasca, mai ales la inceput, cand inca nu va cunoasteti, insa vreti sa aflati ce ii place celuilalt. Sa vedem care sunt cele mai bune subiecte de discutii despre sex cu iubitul.
Cat de compatibili suntem? Exista trei tipuri de compatibilitati: cei care se inteleg inca de la inceput extraordinar de bine si parca si-ar citi gandurile (din pacate aceste cupluri sunt foarte rare), cei care nu au un inceput grozav, insa cu timpul ajung sa se simta bine cu partenerul (cazul majoritatii) si cei care nu se potrivesc deloc din punct de vedere sexual.
In functie de categoria din care faceti parte, discutiile despre sex sunt diferite. Cu cat compatibilitatea este mai mare, cu atat va va fi mai usor sa vorbiti despre anumite lucruri legate de sex si de viata sexuala, deoarece nu veti fi deloc rusinati de performantele voastre in dormitor.
Ce limite avem? Evident, exista si anumite limite in dormitor, in functie de fiecare persoana in parte. Anumite femei nu vor accepta propunerea unui sex anal, iar anumiti barbati pot refuza jocurile bondage. Este foarte bine sa discuti cu iubitul tau despre ce limitari ai si cat de departe esti dispusa sa mergi cu experientele sexuale.
Nu este nimic rusinos faptul ca nu vrei ceva si nu ar trebui sa te temi sa ii comunici partenerului. Chiar daca nu vorbiti de aceste lucruri inainte, iar ele intervin in timpul sexului, refuza-l frumos si atrage-i atentia cu altceva. Apoi, dupa terminarea partidei de sex puteti discuta despre motivele pentru care l-ai refuzat.
Lucruri care ne-au placut si care nu ne-au placut in timpul sexului. Cu greu poti spune, mai ales la inceput, ca totul a fost perfect si nu ai schimba niciun moment. De fapt, daca stai sa te gandesti mai bine, pozitia aceea era destul de greu de realizat, iar dupa te-a durut spatele. Nu tine aceste lucruri pentru tine si impartaseste-le cu partenerul tau. Daca viitoare, poate veti incerca alta pozitie sau o veti adapta pe aceea pentru a fi mai putin “dureroasa” dupa.
Pe rand, spuneti cate un lucru care v-a placut si un lucru care nu v-a placut, motivandu-va alegerea. Explicandu-i partenerului de ce anumite lucruri nu au fost ok, sansele ca acestea sa se repete sunt destul de mici. In acest fel nu faceti decat sa va imbunatatiti experienta sexuala.
Si daca nu avem chef? Venim de la birou obositi si stresati, iar ultimul lucru la care ne-ar putea sta gandul este sexul. Insa oricat de greu ti-ar fi la serviciu, viata sexuala nu trebuie neglijata, deoarece partenerul se va simti si el, la randul lui, neglijat. Incearca sa gasesti un echilibru intre viata de cuplu si cea de angajat.
Vorbeste cu partenerul si explica-i ca in anumite momente te intorci acasa mult prea obosit si nu mai ai chef de sex. Cu siguranta te va intelege si va fi alaturi de tine. La fel de bine ai putea sa te odihnesti in timpul week-endului, moment prielnic pentru putin sex.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu