luni, 13 ianuarie 2014

5 POZITII DE SEX PENTRU PLACEREA TA, FEMEIE!

5 pozitii de sex pentru placerea ta

Share on Facebook!
Cuplu in preludiu
Iubitul tău se descurcă să ajungă pe culmile plăcerii, aşa că trebuie să îl ghidezi tu cum să te facă şi pe tine să atingi punctul culminant. Iată care sunt poziţiile care îţi oferă plăcerea supremă, orgasmul!

Magia punctului ”G”

Transformă mitul în realitate şi ajută-l pe iubitul tău să îţi stimuleze cât mai intens punctul ”G” în timpul partidei de sex. Nu are nevoie de skill-uri de orientare pe hartă, tot ce trebuie să facă este să te întindă pe spate (pe pat sau pe masă, nu contează) şi să îţi ridice picioarele şi implicit pelvisul în aer. Această poziţie îţi va încorda muşchii vaginali şi te va ajuta să ai orgasm mai uşor.

Doggie style, un clasic

Iată o poziţie care nu dă greş niciodată în a le aduce femeilor satisfacţie maximă. Sperăm că nu mai aveţi nevoie de indicaţii în acest caz, doar de un sfat: armoniza-vă mişcările pentru că aveţi o libertate de mişcare pe care nu multe poziţii de sex v-o oferă. Iar picioarele tale este indicat să fie lipite, pentru a-i oferi şi lui mai multă plăcere.

Misionarul

După cum observi deja, femeile nu au nevoie de inovaţie în privinţa poziţiilor de sex care le provoacă cea mai mare plăcere, din contră, sunt indicate poziţiile clasice, precum misionarul. Stai întinsă pe spate, cu picioarele desfăcute iar partenerul tău trebuie să stea deasupra ta lungit şi să te privească în ochi. Nu privirea lui îţi garantează orgasmul ci faptul că această poziţie îţi stimulează foarte intens clitorisul.

Cowgirl

În această poziţie femeia este deasuprea şi decide ritmul în care vă mişcaţi. Genuncii tăi trebuie să fie strânşi deasupra pieptului lui, iar el trebuie să îţi susţină şoldurile şi să se mişte în acelaşi ritm cu tine. Secretul este că ajutorul lui va lua o parte din presiunea exercitată asupra picioarelor tale şi vei putea să păstrezi poziţia mai mult timp.

Scaunul

După cum îi spune şi numele, această poziţie poate fi pusă în aplicare pe un scaun sau pe marginea patului. El trebuie să stea aşezat normal pe scaun, cu picioarele uşor depărtate şi sprijinit de spătar sau sprijinit cu braţele de pat, iar tu te aşezi deasuprea, cu spatele la el, cu pieptul uşor aplecat în faţă astfel încât să mişti doar pelvisul. Cu una dintre mâini poţi să te ţii de marginea scaunului pentru mai multă stabilitate iar cu cealaltă...tu decizi.
Dacă nu ai condiţie fizică este posibil ca această poziţie să îţi provoace febră musculară căci tu vei face toată treaba, dar va fi în avantajul tău!
Care este poziţia sexuală care te ajută pe tine ai orgasm cel mai des?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu