luni, 13 ianuarie 2014

ORGASMUL SIMULTAN

Orgasmul simultan: transforma-l in realitate!

Share on Facebook!

cuplu care are orgasm simultan
Dacă tânjeşti deja la un orgasm simultan înseamnă că lucrurile merg foarte bine în relaţia voastră şi că lucraţi împreună să meargă şi mai bine. Iată care sunt trucurile care vă ajută să atingeţi climax-ul în paralel.
De obicei bărbaţii sunt cei care au orgasm primii, motiv pentru care noi nu mai avem când să atingem climaxul în aceeaşi partidă...decât singure! Dacă iubitul tău este preocupat de satisfacţia ta va lua în considerare varianta orgasmului simultan pentru a-ţi oferi satisfacţia pe care o meriţi. În plus, senzaţiile de plăcere vor fi şi mai intense atunci când şi tu şi partenerul jubilaţi de plăcere în acelaşi timp.

Ai orgasm în timpul partidelor de sex?

Multe femei nu ating climax-ul în timpul partidelor de sex, aşadar nici nu poate fi vorba despre un orgasmsimultan. Dacă reuşeşti să obţii plăcere maximă doar prin autostimulare trebuie să îţi înveţi iubitul să te aducă pe culmile plăcerii şi în timpul partidelor à deux.
În plus, este dovedit ştiinţific că perechile care reuşesc să atingă orgasmul simultan sunt mai fericite şi au o stare de spirit şi mentală mai bună!

Temă pentru el: amânarea orgasmului

Dacă femeilor le ia în medie 10-20 minute ca să atingă climaxul, bărbaţii reuşesc să ajungă acolo doar în 2 minute! De aceea este important ca el să stăpânească o tehnică nouă, care îi va oferi şi lui, dar mai ales ţie, plăcere maximă: amânarea ejaculării.
Dacă scopul lui în timpul partidelor de sex este exclusiv momentul climax-ului nu va reuşi nici el să se bucure de „călătorie” şi nici nu va reuşi să îţi ofere ţie un orgasm.
O metodă de a amâna ejacularea este ca el să îşi retragă penisul şi să îi strângi uşor capul în mână timp de 5 secunde, pentru a bloca fluxul de sânge. O alta ar fi exerciţiile cu muşchii pelvieni, care îl vor ajuta să se abţină atunci când va simţi că a venit momentul ejaculării.

Preludiul, rol cheie

Dacă iubitului îi place să treacă direct la treabă când e vorba de sex, e cazul să îşi schimbe „bunele obiceiuri” şi să acorde mai multă importanţă preludiului. Cu cât vei fi mai excitată în momentul penetrării, cu atât cresc mai mult şansele de a avea orgasm simultan. Învaţă-l cum şi unde să te atingă pentru a-ţi năuci simţurile.
Este extrem de dificil de a atinge orgasmul simultan în timpul unei partide de sex deoarece sunt mai mulţi factori de luat în considerare, nu doar intenţiile. Cu toate astea, nu vă lăsaţi bătuţi de prima dată dacă nu reuşiţi de prima dată! Repetiţia este mama învăţăturii dar este şi extraordinar de plăcută în acest caz!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu