marți, 6 mai 2014

DIN GANDIREA UNEI FEMEI FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-37

„Iti lipseste o doaga” mi-a dat verdictul o doamna psiholog.
     Probabil crede ca sunt o nimfomana nebuna si ca am un apetit sexual insatiabil, dar adevarul este ca as prefera sa citesc o carte si aia sa fie ”Amantul doamnei Chatterley”. :D
     Nici macar nu ma obosesc sa o contrazic, pentru ca are dreptate. Pai datorita acestui fapt am gandit ( sau nu :) ) acest site.
     Ar cam trebui sa-ti lipseasca cel putin o doaga sa vrei sa spargi miturile tabu. Si asta nu oricum, ci sa-ti pui pe tava propriile experiente.
     Doamna psiholog, daca cumva ma citesti  ( stiu ca o faci pentru ca altfel nu mi-ai fi dat diagnosticul ) as vrea sa-ti trasmit ca de fapt imi lipsesc doua doage….afirmand ca-mi plac si femeile, poate pentru ca prima mea experienta sexuala a fost cu o adolescenta la o varsta la care multe fetite inca se mai jucau cu papusile ( iti povestesc alta data cum s-a intamplat).
     „Traumele” copilariei ma urmaresc, dar recunosc ca de fapt m-am lasat….traumatizata in modul si locul cel mai placut. :)
     Insa nu te grabi sa crezi ca as fi lesbiana pentru ca-mi plac, fara urma de indoiala, barbatii, fara de care azi nu as fi avut cum sa fii destainuit experientele cele mai captivante, romantice sau picante, sau cu care sa traiesc nopti extaziatice si uneori unice. 
     Si daca spun ca gasesc delicios, cel putin, menaje-ul a trois, doamna psiholog, trece-ma in fisa medicala ca-mi lipsesc trei doage.
     Au fost altii cu mult inaintea mea care s-au bucurat de sexul in trei: grecii, romanii, etruscii. S-au dat peste cap pentru a face dovada ca o companie in doi este minunata dar ca sexul simultan cu mai mult de o persoana este sublim.
     Prin urmare, sa fi mostenit genetic nevoia de a devora sau a ma lasa rasfatata de o femeie si de a dori in acelasi timp sa ne bucuram amandoua de penetrari sofisticate ? :D
     In societatea moderna, sexul in trei a evoluat de-a lungul anilor.
     La inceputul anilor 60 au aparut revistele porno soft „Playboy”, „Penthouse” si „Hustler” care si-au indreptat atentia catre sexul in grup.
     Cine nu-l invidia pe Mr Hugh Hefner care aparea permanent la brat cu cel putin doi „iepurasi” dupa care salivai si-ti spuneai ca ai da orice macar sa fie in preajma ta, daca nu in patul tau ( maybe in your dreams…..sorry :) ).
     Dragul meu domn, cum sa nu-ti placa sa te intinzi in pat iar deoparte si de alta a ta, mai exact a penisului tau, sa ai doua femei luptandu-se in joaca pentru accesul la el.
     E singura lupta pe care o accept si o ador de-a dreptul.
     Din afara, sexul in trei este privit ca o combinatie in care femeile se angajeaza intr-o forma de sex superficial pentru a-l stimula pe barbat insa in realitate, in cuplurile care-l practica frecvent, fiecare are grija ca ceilalti doi parteneri sa nu se simta neglijati, tocmai pentru a se delecta impreuna pe indelete si cu placere.
     3Sexul in trei este fantezia oricarui barbat. Oare si a oricarei femei?
     Sa recunoastem ca uneori o delicatesa bine plasata in relatia erotica aduce un stimulent binevenit pentru cei care vor sa-si traiasca viata la maxim, gustand din placerile ei hedoniste.  
     Este mai dificil sa te sfatuiesc in ce fel sa organizezi o partida de sex in trei. In general, in relatiile heterosexuale trebuie sa recunosc ca femeia este cea mai putin dispusa sa fie de acord cu sexul in trei, poate cu exceptia cazului in care ea controleaza situatia.
     Asa ca orice iubit care viseaza sa-i ofere o astfel de experienta partenerei ar trebui mai intai sa stie a cocheta cu ideea, de fapt spusa pe sleau, sa se joace cu mintea ei. Cam asa cum facem noi femeile cand ne pregatim barbatii pentru vestea ca parca ne-am dori sa aparem in catastif ca suntem legati pe vecie. :)
      Desigur ca cea mai buna varianta la care te gandesti este prietena ei, desi chiar daca isi impart toate secretele nu inseamna ca este dispusa sa te imparta si pe tine, asa ca cel mai bine este sa nu anticipezi ca vei capata acceptul ei. Obisnuieste-te, nu este singura situatie!
     Fanteziile si partidele de amor sunt cele care imi dau dozele de nebunie  si energie pe care le transform in momente de creativitate ingenioase. Fara falsa modestie, dar nu te delectezi citindu-mi istorisirile cu esente de umor si buna dispozitie? Sexul are efect terapeutic. De ce crezi ca-mi tot bat capul cu povesti de-astea de nu le vei auzi never ever din gura mamei tale? :)
     Deci, daca nu merge cu prietena, fii inventiv, mai exista o varianta. Sa agati o tipa pentru a-ti indeplini aceasta fantezie.
     Eu sunt o femeie careia imi place sa cer iubitului deserturi extravagante. Si nu din acelea hipercalorice ci dimpotriva din cele mari consumatoare de calorii. Si nici macar nu ma obosesc sa caut eu. Imi plac surprizele si ma pune pe jar imaginatia lui.
     Te intrebi probabil daca sunt geloasa? In general, mi se mai intampla ( mai am si eu slabiciuni :) ) dar in situatia asta nu. Pai cum sa fiu din moment ce eu mi-am dorit o astfel de placere. Ma excita cel mai tare stiind ca pot face orice cu el. Stiu ca echilibrul este punctul lui forte si astept cu dorinta nebuna sa ne ofere amandurora cu generozitate mangaieri senzuale, sarutari prelungi si voluptoase, orgasme din cele mai intense. Este o experienta erotica care-ti taie rasuflarea.
     Am sa-ti povestesc alta data ce inseamna o astfel de noapte plina de dorinte carnale pe care nu ti le poti interzice.
     Iar mai nou exista o fantezie sexuala destul de des intalnita in randul femeilor, mai mult decat cineva si-ar putea inchipui sau femeile si-ar dori sa o recunoasca. Femeile se viseaza in centrul atentiei, adulate de mai multi barbati. M-as incumeta si eu….macar asa din curiozitate. :D

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu