marți, 6 mai 2014

CUM GANDESTE O FEMEIE FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-14

   I’m back. Do you miss me? :D
     „Sexul este unul dintre cele noua motive de reincarnare, celelalte opt sunt lipsite de importanta” spunea scriitorul Henry Miller.
     Sunt de acord cu el, motiv pentru care sigur ma mai intorc o data, sa experimentez cele nefacute.
     Pentru mine sunt importante in viata doua lucruri: sa rad din tot sufletul si sa fac dragoste ( desigur, printre altele, dar nu vreau sa ma dau mare ca mai si citesc, am hobby.uri si alte chestii din astea normale si umane ).
     Rasul si sexul merg realmente foarte bine laolalta, amandoua m-au scos din stari mai putin placute de fiecare data.
     Un ras copios si un orgasm….sanatos ( sau mai multe, fiecare dupa putinta ). ;)
     Se spune ca universul nu este mai ciudat decat ne imaginam noi, el este chiar mai ciudat decat ne-am putea imagina.
     Azi vreau sa-ti povestesc despre cateva lucruri, aparent ciudate, despre sex, si te rog….show me a big smile.  
     Cine nu a auzit despre „Biblia sexualitatii” care detaliaza sute de feluri de a face dragoste?
     Pe numele ei adevarat Kama Sutra, este o adevarata relicva, o carte sacra ce provine din India antica, scrisa de indianul Mallanga, care a trait intre secolele I si IV dH.
     A scris in sanscrita, limba clasica a Indiei si hinduism.
     Un adevarat manual stiintific despre actul sexual.
345
     Kama Sutra face referire la pozitii sexuale. Cum si unde trebuie sarutat, muscaturile de iubire, alte pozitii sexuale, si asemuieste imperecherea oamenilor cu specii de pasari si animale.
     De exemplu, enumera si detaliaza opt forme distincte de muscaturi de amor, al caror efect poate varia de la o usoara inrosire a pielii, pana la o rana reala.
     Sunt descrise zeci de pozitii, inclusiv „unirile inalte” care au scopul de a largi vaginul unei femei mai putin experimentate pentru accesul cel mai favorabil al barbatului.
     Fiecare pozitie are o denumire, de pilda, „sotia lui Indra” descrie o femeie intinsa pe spate, cu genunchii adusi la piept.
     Pozitia stransa, pozitia semipresata sau pozitia iepei pot fi alese deoarece fac un vagin mai varstnic si mai largit sa para mai stramt si mai mic.
     Pozitiile sexuale sunt denumite dupa animale, de pilda pozitia pisicii, paianjenului, elefantului, sau saritura iepurelui.
     Contactul sexual in care buzele inferioare ale vaginului sunt supuse doar frecarii penisului, nu si penetrarii cu forta, este clasificat in mai multe niveluri de intimitate, de la aţaţare si gadilare, pana la lovirea puternica a labiilor cu capul penisului, act numit „izbitura mistretului”.
     Chiar daca nu ai vazut niciodata aceasta carte uimitoare si dinamica, sa sti ca exista zeci si zeci de moduri de a face dragoste.
     Relax, ai inainte o viata intreaga pentru a le incerca pe toate. ;)
     Se spune ca un orgasm seamana cu un stranut. Stiai despre asta?
     Acumularea, anticiparea, eliberarea sunt cele trei motive pentru care orgasmele sunt frecvent comparate cu stranutul.
     O paralela, totusi, destul de interesanta cu orgasmele, nu ?
     Potrivit unei credinte populare, opt stranuturi consecutive vor produce un orgasm, iar potrivit alteia, zece stranuturi consecutive sunt echivalentul unui orgasm.
     La fel ca orgasmul, stranutul este o reactie fizica necontrolata. Stranutul este declansat de perceptia corpului ca trebuie sa expulzeze ceva din nas.
     Spre deosebire insa de orgasm, stranutul poate fi declansat la unele persoane de expunerea la o lumina foarte puternica sau chiar de pieptanatul prea intens. Asta cu pieptanatul si mie imi da o stare maxim de euforica,  aproape orgasmica.
     Tot stranutul cauzeaza incontinenta temporara si de aceea unele femei urineaza cateva picaturi cand stranuta.
     Pe de alta parte, lichidul produs de un orgasm, indiferent daca este vorba despre sperma sau ejaculare feminina, nu-i in nici un caz urina ( despre subiectul asta legat de ejacularea feminina iti povestesc intr-un articol viitor, pe cat este de unreal pe atat de fascinant ).
     Despre felatie ti-am mai povestit in alte articole mai vechi.
     Doamna mea, vestea buna este ca,  poti invata si tu tehnica felatiei….avansate.
     O felatie avansata se reduce, in esenta, la cat de mult poti inghiti membrul genital masculin.
tumblr_mxn92sb37J1s5syojo1_500
     Pentru o felatie avansata trebuie sa inveti si apoi sa exersezi abilitatea de a stapani reflexul faringian natural al corpului.
     Pentru a practica aceasta felatie cu succes, penisul barbatului trebuie sa treaca de amigdalele tale, locul de unde incepe reflexul involuntar de contractie a gatului.
     Inghitirea repetata in timpul felatiei mentine fluxul salivar, usurand alunecarea penisului mai adanc in gat si asigura de asemenea, deplasarea aerului, ceea ce ajuta la controlarea reflexului faringian.
     Si totusi exista maestre ale felatiei avansate: inghititoarele de sabii profesioniste, care stapanesc aceste tehnici.
     Multor femei le place sa practice felatia ( chiar daca nu-ti place sa vorbesti despre asta ) si chiar exceleaza in executarea ei, iar stapanind aceasta straveche arta sexuala capata astfel o mai mare incredere. Don’t be ashamed. :D
     Si daca tot suntem la capitolul felatie, mai exista o tehnica sexuala asiatica straveche si onorata, perfectata de prostituatele de lux si de gheise – flautul de jad.
     In esenta este o masturbare manuala amplificata oral. Draga mea, probabil te intrebi cum se executa.
     Stai calare peste barbat si ii cuprinzi penisul in ambele maini, ca si cum ai canta la….flaut.
     In pozitia aceasta efectuezi miscari de pompare ale corpului penisului cu degetele ( mai intai lent, apoi tot mai rapid pe masura ce excitarea barbatului sporeste ) in timp ce cu limba si buzele te ocupi de gland.
     Tehnica a fost conceputa initial pentru a sustine si ridica penisul barbatilor mai in varsta.
     Dar are efect pentru orice penis.
     Ti-l recomand ca un act sexual ideal intre reprize, adica daca deja ai facut dragoste si acum iti tragi respiratia, dar si daca iti doresti mai mult si trebuie sa trezesti la actiune penisul.
     Prin actiunea lor, mainile sustin penisul, in cazul in care incepe sa se inmoaie si in acelasi timp evita oboseala activitatii exclusiv orale. Incearc-o!
     Ti-am tot povestit in alte articole despre masturbare.
     Femeile isi ating foarte rar, direct, clitorisul, in principal fiind ca este prea sensibil si delicat.
     Unele femei isi produc placere fara ca macar sa-si atinga clitorisul, deoarece il gasesc prea sensibil. Ele se maseaza, freaca si mangaie de jur imprejurul  „margelusei” dar niciodata pe el insusi.
     Unora le place sa-si aţaţe clitorisul, atingandu-l usor doar la a treia sau a patra trecere, majoritatea femeilor obisnuindu-se cu moduri specifice in care prefera sa-si produca placere.
     Eheeee, acum vine partea funny. :)
     Potrivit anumitor cercetatori sexologi, femeile isi concentreaza eforturile cu prioritate asupra uneia din partile laterale ale clitorisului.
     Te-as soca daca ti-as spune ca dreptacele se masturbeaza pe partea dreapta iar stangacele pe cea stanga?
     Nu mi-a trecut nici o secunda prin cap o asa teorie. Inseamna ca eu sunt….”defecta” daca o fac pe centru. ;)
     Pai asa se si explica de ce dureaza uneori mai mult pana te obisnuiesti cu un iubit nou, trebui sa-l inveti tot ce-ti place si cum iti place.
     In privinta autosatisfacerii, te rog nu te ingrijora, fiecare dintre noi isi dezvolta propriul stil de masturbare, aici nu exista moduri corecte sau incorecte.
     O pozitie frantuzeasca renumita este flanquette ( foarfeca ) – femeia sta cu fata spre barbat, cu un picior intre picioarele lui, iar el cu un picior intre picioarele ei. Imagineaza-ti o foarfeca.
60276371
     Pare a fi o figura din luptele greco romane.
     Avantajul acestei pozitii este obtinerea unei presiuni suplimentare asupra clitorisului din partea coapsei barbatului care apasa in jos cu ea.
     In acelasi timp, se exercita presiune si asupre zonei miraculosului punct G, ceea ce te duce in mod spontan la un orgasm mai profund.
     Prin urmarea aceasta este o pozitie mai prietenoasa pentru tine Doamna, conceputa pentru a spori placerea ta, facand parte din categoria „tu ajungi prima la orgasm”.
     Iata ca uneori este chiar indicat sa te joci cu foarfeca….in pat. :D


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu