marți, 6 mai 2014

DIN GANDIREA UNEI FEMEI FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-16

“Si maine e o zi” spunea Scarlett O’Hara, incercand sa-si dea timp pentru a gasi o varianta de a-l recuceri pe Rhett Butler, in cea mai romantica poveste de dragoste care mi-a adus fluturasi in stomac, adolescenta fiind.
     Pentru mine “maine” a sosit :)    Asa ca hai sa-ti povestesc cate ceva despre fiecare.
tumblr_mai96tJAub1rxdxkxo1_500     Stiai ca cea mai puternica dintre toate emotiile umane este cea sexuala?
     Sexualitatea este o parte esentiala si sanatoasa a fiintei umane, noi, oamenii fiind fiinte sexuale de la conceptie pana la sfarsitul vietii, reprezentand cea mai buna ilustrare a complexitatii umane.
     Sexul poate fi o poveste romantica, curiozitate intelectuala, calatorie senzoriala, placere voyueristica sau un “desfrau” culinar.
     Te provoc sa cunosti o alta perspectiva pornind de la un adevar bine stiut ca sexualitatea reprezinta sanatate fizica si mentala, izvor de creativitate si ajungand la a vedea sexul ca pe o arta a emotiilor si senzatiilor, placerii, relaxarii si senzualitatii, jocului cu imaginatia.
     In ceea ce ma priveste inca de la o varsta frageda am avut o curiozitate instinctiva fata de sex.
     De fapt prima mea experienta m-a fascinat prin imaginea si senzatiile asociate acestei descoperiri. Iar mai apoi, cu trecerea anilor, am manifestat o apetenta nefireasca, vazuta din afara si corelata cu acea perioada, nu numai fata de implicarea mea in satisfacerea propriei placeri, in activitatea sexuala ci in tot ce era asociat sexului.
     Nu-mi povestise nimeni despre sex, reviste sau carti nu as fi stiut de unde sa procur (vorbesc de anii 80).
     Oricum oamenii vorbeau prea putin, ca si acum de altfel, despre vietile lor sexuale cu atata mai mult sa intre in detalii, asa incat drumul sexualitatii mele a fost ciudat, mai ales ca respectand tacerea unanima mi-am intarit neincrederea in a discuta despre ce mi se intampla.
     De ce promovez acum cu atata pasiune sexualitatea?
     Nu pentru a invata sa ne-o „punem” ci sa redescoperim arta de a face dragoste, acolo unde incep cu adevarat trairile.
     De fapt, stii sa faci diferenta intre unde incepe si unde se sfarseste trairea, unde se afla limitele tale? Cel mai probabil, acolo unde te sfarsesti tu.
     Propria experienta si cartile pe care le-am citit de-a lungul anilor, m-au dus la concluzia ca in sex exista un dincolo necunoscut.
tumblr_mstuo6uYxW1s39dc4o1_500     M-am lasat cucerita de intelepciunea cuvintelor maestrului Sun Tzu „cand te infrunti in lupta se cuvine sa stii, ca independent de rezultat, trebuie sa fii dispus sa pierzi o parte din tine”.
     Tu esti dispus a indrazni sa traiesti dincolo de limite, sa intalnesti ….necunoscutul?
     Placere, erotism, dorinta, carisma, creativitate, vitalitate si gratie, pasiune, relaxarea mintii si trupului, senzualitate, feminitate.
     Iata ce am dobandit indraznind sa trec dincolo.
     Acolo poti fi TU cu cele mai nebune si extravagante visuri.
     Poate daca si in sexul conventional a „o pune” este inlocuit cu explorarea celor mai ascunse dorinte, abandonandu-te extazului, trecand uneori de limitele pe care doar mintea ti le impune, atunci a face dragoste va deveni cea dintai si pretuita arta a constiintei umane. Si mai cred ca partenerii ar fi bine sa se redescopere reciproc pentru a trai o viata sexuala care sa le aduca incantare si placere amandurora. De fapt fiecare partener trebuie sa-si regaseasca sensibilitatea, vulnerabilitatea si sa invete sa-si exprime propriile nevoi.
     Asa cum suntem in cautarea inspiratiei cand vine vorba de pasiunea pentru arta, masini, sport, carti si sexul are nevoie de aceeasi inspiratie pentru ca sexul de buna calitate inseamna idila, farmec, respect, armonie, caldura, implicare, prospetime, surprize, explorare, rafinament, jocuri, conversatie, daruire, tandrete, seductie, grija, gingasie si multa fantezie.
     Si as mai adauga…un strop de nebunie: savureaza fiecare clipa, saruta, mangaie si imbratiseaza, joaca-te cu toate simturile, priveste-i ochii, exprima-ti dorintele, dezmiarda, domina, abandoneaza-te, tanjeste-te dupa placere ….
tumblr_m75gaaIia61rz7rcwo1_400     Da….placerea sexuala.
     Francisco Mora, specialist in neurologie se intreba: „Ce sau cine a avut aceasta idee geniala a placerii care este adevaratul laitmotiv al vietii? Cui i-a venit in minte o asemenea genialitate? Nimeni nu stie.”
     Sunt sedusa pentru totdeauna de placerea, tandretea si senzualitatea fiecarui act erotic.
     Cum sa nu consider arta de a face dragoste, de a primi si darui placere a opta minune a lumii! 
     Placerea este o inventie universala iar cautarea ei este axa in jurul careia s-a rotit de-a lungul timpului istoria fiintei umane.
     Din fericire evolutia a dus la dezvoltarea unor componenete inedite cum ar fi: bucuria jocului, explorarea a noi forme de placere, imaginatia care este cea mai importanta unealta erotica.
     „Cine este rusinos nu castiga” spunea un critic american. 
     Asa ca te rog, nu te gandi sa apelezi la un terapeut. Faci dovada ca esti viu, ca-ti traiesti pasiunea in pat ca si in viata. No game, no life. :)
     Life.
     Promovez sexualitatea si totusi asta nu e de ajuns.
     Vreau sa celebrez viata. Pentru ca mai presus de orice viata mai inseamna ceva….dragoste.
black-and-white_romance (2)     Daca stii cum sa-l/o iubesti, sa-i intelegi sentimentele, sa te pierzi sau sa te razvratesti duios, sa-i savurezi masculinitatea, sa-i apartii cu toata fidelitatea, sa-l/o lasi sa-ti adune dorintele furibunde si sa-ti gaseasca sensul atunci cand nici tu nu stii unde sa cauti, sa-ti umple timpul cu povestile despre visurile sau iubirile trecute, sa te faca rege/regina, sa se hraneasca cu feminitatea ta, sa te insoteasca pe cai numai de el/a stiute, sa-i fii fantezie si aventura, sa-l faci sa te vrea numai pentru el, sa-ti descoperi vulnerabilitatea si lacrimile, sa-ti admire voluptatea si pasiunea cu care iti traiesti fiecare clipa, atunci cu siguranta vei trai cea mai frumoasa poveste de dragoste.
     In drumurile tale rascolite de dorinta, de pasiune, de halucinatie si sublim, de intrebari, de vesnicul vis de a fi iubit/a se poate ca la un moment dat  sa vrei sa ai o relatie, sa intalnesti persoana pe care s-o iubesti, care inseamna ceva pentru tine. Decide sa vrei de la o relatie onestitate, respect, apreciere, o relatie in care amandoi sa va urmariti visurile si scopurile si sa va asumati responsabilitatea vietilor voastre.
     Este important sa stii ca ceea ce te leaga de un partener/a sunt valorile, interesele comune legate de viitor, energie, pasiune, capacitatea de validare si de admiratie, de ce nu. A-ti seduce partenerul prin capacitatea de a-l admira pentru ceea ce este el ca om, este o adevarata arta. Sa fii un “artist” intr-o relatie inseamna sa sti a-ti implini propriul destin.
     Restul este reprezentat de asumarea unui cumul de impliniri emotionale, materiale, sociale si spirituale. Gaseste relatia, omul, intamplarile, destinul care te vor duce pe drumul alegerilor in care iti traiesti viata asa cum iti place.
     De fapt de ce anume ai nevoie intr-o relatie?
     Magie, cu siguranta dar dincolo de farmecul intalnirii cu nebunia sentimenelor, care-ti fac inima sa trasare, cu nestavilita dorinta de a explora intensitatea clipelor si nevoia fericirii unui drum in doi, exista alchimia unor piese de puzzle esentiale: prietenia, dragostea si atractia sexuala.
     Fara toate acestea o relatie nu va cunoaste magia absolvita de orice vina si indoiala.
     In fiecare zi poti face o alegere. Si poate fi una frumoasa. Asa cum si dragostea poate fi frumoasa alegand omul care iti aduce cele mai intense senzatii dar si statornicie, senin si implinire.
     Alege asa cum iti dicteaza inima. Sau mintea.
     Dar alege, pentru ca a nu alege inseamna a irosi incredibila sansa de a cunoaste misterul, teama, aventura, dorinta si sentimentul de plenitudine ca atunci cand esti….forever in love. ;)
     Te invit cu drag sa descoperim impreuna arta de a fi TU, in toata splendoarea dragostei si sexualitatii tale, de a-ti trai viata invatand sa-ti cunosti si sa-ti accepti trupul, sentimentele, dorintele, pasiunile, sa-ti folosesti imaginatia pentru a te aventura dincolo de limitele existentei, acolo unde totul este posibil iar actiunile sunt conditionate doar de libertatea ta de alegere.
     Si nu uita filosofia mea de viata, care poate fi si a ta:

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu