marți, 6 mai 2014

DIN GANDIREA UNEI FEMEI FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-29

 Articolele anterioare au creat multe controverse. De fapt habar nu am ce anume din ele ( povestea Tigroaicelor, faptul ca sunt dependente de penis, ca se folosesc de felatie pentru a obtine niste „avantaje”) pentru ca discutiile s-au purtat pe baza cuvintelor: penis, felatie, sex, ajungand la concluzia ca bunul simt si pudoarea sunt de domeniul trecutului de parca as fi dat navala in asternuturile cuiva. :)
     Controversele mi-au aratat de fapt o alta latura a naturii umane. Este ok atata timp cat si eu fac mici incursiuni in ceea ce nu este admis ca fiind conventional tocmai pentru a cunoaste si a accepta cu ingaduinta si o alta latura a sexualitatii.
     Normal sa fie pareri diferite, au fost citite fiecare de peste 1000 de persoane.
     Si mai ales te rog sa nu uiti ca in toate aceste povesti sunt doi, un El si o Ea ( conteaza ca se numesc Dragon si Tigroaica? ) ce accepta toata aceasta experienta, chiar ca un pe semn de iubire.
     Povesteam cuiva recent ca ma simt extrem de confortabil ca las deschisa usa dormitorului meu si in plus de asta iti dezvalui informatii care mi se par cel putin interesante daca nu chiar folositoare ( considera-le bonusuri ;) ).
     Ramane la alegerea ta sa tragi cu ochiul sau sa inchizi usa, sa citesti povestile nonconformiste si uneori bizare, recunosc, pe care ti le redau. Anyway, life goes on with or without me! :D
     Cunosti expresia sex “murdar” atribuita sexului oral? Pentru ca ceea ce se inghite este considerat a fi….murdar. Unii o iau foarte in serios.
     Am gasit o metafora originala si sofisticata pe care chinezii o folosesc pentru a face referire la felatie „a canta la flautul de jad”.
     Este o practica sexuala considerata eficace pentru absorbtia energiei sexuale masculine. Avertisment: este cu acordul domnului care s-a lasat vrajit si nu dauneaza grav sanatatii! :D
     Si totusi hai sa vedem ce-i cu felatia asta de ne da atatea batai de cap.
     M-am pus pe cautat gandindu-ma ca te-ar putea interesa: specialistii considera ca felatia are o simbolistica aparte si ne duce inevitabil la copilarie.
     Se stie ca bebelusii sug tot felul de lucruri. Cum vad un obiect il duc direct la gura, asa incat limba este primul receptor senzual pe care il folosesc.
     Ca se detecteze ceea ce apuca, un bebelus duce imediat obiectul gasit la gura.
blowjob     La adolescenta continuam sa sugem diferite lucruri (pixul care ajunge uneori franjuri :) ), unii se apuca de fumat, altii savureaza fel de fel de bomboane sau dropsuri. In toate cazurile e vorba de a duce ceva la gura. Ne calmeaza sau poate ne aduce aminte de acele momente de fericire cand eram mici si simteam caldura si protectia de la pieptul mamei.
     De fapt felatia este un fel de recuperare a copilariei pierdute. Suptul penisului se aseamana cu suptul sanului mamei, al inelarului, al susetei or a biberonului.
     Doamna draga s-ar putea ca asta sa te intereseze in mod deosebit: s-a demonstrat ca suptul penisului mareste circulatia sangvina la nivelul fetei pentru ca toti muschii faciali pe care aproape ca nu-i folosim se activeaza si redau tenului un aspect sanatos. Acum cred ca avem si acordul domnului. :D
     Mai mult decat atat, cu penisul in gura respiri „natural”, adica pe nas asa cum fac bebelusii. Este o respiratie mai profunda care incepe in abdomen si pe care o neglijam pe masura ce trec anii.
     De cele mai multe ori respiram pe gura ceea ce ne expune la tot felul de virusi si bacterii.
     Prin respiratia nazala poti sa eviti acest lucru asa inca in urma unei respiratii profunde beneficiaza tot sistemul imunitar, te calmeaza si te aduce intr-o stare de meditatie ( cine zicea ca spiritualitatea nu are de-a face cu sexul? :D )
     Ma amuza expresia „ nasul pentru respirat, gura pentru mancat”.
oral-sex     Vrei sa stii cu ce te „infrupti” atunci cand „servesti” din rezultatul felatiei?
     Pai propun sa calcam in picioare fara mila mitul sexului „murdar” tot cu ajutorul specialistilor care afirma ca felatia determina secretarea unor substante foarte curate: saliva, sperma si lichid seminal si care au avantajele lor. Ti-a mai revenit inima la loc acum ca te linistesc profesionistii? ;)
     Saliva contine proteine, calciu, potasiu, clor si sodiu. Nu ii prea dam atentie dar este un regenerator puternic pentru corp, intra in sange prin stomac si iti curata organismul.
     Toata ziua inghiti saliva fara sa-ti dai seama. Este important sa generezi multa saliva iar felatia contribuie la asta.  Aminteste-ti cum le curg balele bebelusilor. Pentru ca pe langa lapte se hranesc si cu saliva.
     Conform taoistilor, secretarea si inghitirea de mari cantitati de saliva te apara de multe boli. Unii chiar se hranesc anumite perioade din ea.
     Lichidul seminal este fluidul liber de spermatozoizi pe care barbatul il produce inainte sa ejaculeze. Taoistii il denumesc „lacrimile dragonului” si este benefic pentru ca atunci cand este inghitit ajuta la redobandirea tineretii. Desi nu este secretat in cantitati mari ca sperma cu cat barbatul este mai excitat cu atat va produce mai mult lichid seminal, iar rezultatul intineririi este mai eficient.
     Sperma este combinatia dintre lichidul seminal si „samanta”.  Dupa cum iti povesteam intr-un articol anterior, pe langa faptul ca are un numar extrem de redus de calorii, contine proteine, vitamiva C, calciu, fier si fosfor.
     Doamna draga iti ofer acum pontul cel mare. Aplicata pe fata are niste beneficii incredibile: este un bun astringent, diminueaza ridurile, elimina imperfectiunile pielii si ii reda netezimea. Fara suparare domnul meu dar nu puteam pastra pentru mine un asemenea secret nepretuit! :D
sex-oral     Nu degeaba taoistii o pastreaza cu grija si evita sa ejaculeze la fiecare intalnire sexuala. Pentru ei ca si pentru cei care practica tantra, sperma si sangele sunt in fond acelasi lucru. Pentru o singura picatura de sperma e nevoie de patruzecisinoua de picaturi de sange. Pierderea de sperma inseamna pierderea de energie dar dupa cum am vazut este un „cadou” ravnit pentru a fi aplicata pe corp si pe fata intr-un proces care se numeste coagulare.
     
     Importanta este culoarea si consistenta spermei. Cu cat  calitatea acesteia este mai buna cu atata efectul aplicarii ei este imbunatatit.
     Este bine sa cunosti faptul ca o culoare cenusie a spermei inseamna ca barbatul respectiv sufera de vreo boala. De asemenea, daca sperma este prea limpede, barbatul este alcoolic ori se masturbeaza prea mult.
     Masturbarea este prost vazuta dar nu din punct de vedere al moralei crestine ci din cauza degradarii calitatii spermei. Un barbat care se masturbeaza prea des ejaculeaza lichid seminal. Idealul este ca sperma sa fie alba si vascoasa.
     Ei ce zici, te-a incantat lectia practica de astazi? Crezi ca-ti va fi folositoare acum cand stii ca sexul „murdar” este…..curat si benefic?  


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu