marți, 6 mai 2014

DIN GANDIREA UNEI FEMEI FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-21

 Sesiunile rapide de masturbare incununate cu mult ravnitul orgasm iti arata o alta cale catre placerea sublima.
     De aceea m-am gandit ca e momentul pentru o schimbare, jucandu-te cu propria sexualitate si erogenitate tinand seama de tehnicile de masturbare despre care am inceput sa-ti povestesc inca din articolul anterior si continuand azi.
     Asa ca nu te mai las sa fierbi si hai sa trecem rapid la urmatoarele 2 variante pe care ti le propun.
Lady-Clankington     Cea de-a treia este folosirea vibratorului, a unui penis artificial sau, cum le-am denumit eu „produsele imaginatiei tale” ( asta ar fi o solutie pentru cand ai inceput sa te obisnuiesti cu ideea de masturbare, sa o utilizezi ca si metoda de relaxare dar mai ales cand imaginatia ta o ia razna si-ti vin idei din cele mai traznite).
     Iti spuneam ca un procent de 15 % dintre femei folosesc pentru masturbare vibratorul, dildo sau un penis artificial.
     Dar si mai incitant devine jocul atunci cand gasesti „instrumente” din cele mai diversificate.
     Numeste-o nebunie, curiozitate, diversitate imbinate cu mult rafinament si inventivitate.
     S-ar putea sa te uimeasca si, cu siguranta, sa te amuze pana unde merge imaginatia unor femei care practica deja masturbarea: ce zici daca ti-as spune ca legumele nu mai ajung in cratita ci….intre picioarele lor? :D
     Faza cu banana este deja perimata, de domeniul trecutului, asa ca am evoluat surprinzator in arta autosatisfacerii.
     Nebunie curata….ai putea exclama, vazandu-ne, pe mine si o draga prietena lipsita si ea de inhibitii, in magazin, in spatiul destinat prezentarii legumelor, alegand formele si dimensiunile potrivite care sa-i satisfaca pofta orgasmica din serile cand iubitul ii este plecat.
     Ca oricariu om normal i-am recomandat un vibrator insa a venit cu un raspuns la care nu am avut nici o replica: „Fiecare cu fanteziile lui!” :)
     Nici nu puteam sa ma supar. Adevarul este ca m-a susprins in cel mai neasteptat mod cu putinta.
     Si mi-a dat prilejul sa ma gandesc cu bucurie ca sunt persoane care dau dovada de o adevarata maiestrie in arta autosatisfacerii.  
     Cine ar banui ca dovlecelul, vanata sau mai nou un model de ardei kapia ale carui dimensiuni ar putea concura cu falusuri celebre, pot face „deliciul” noptilor spectaculoase ale unor femei care au trecut la metode din ce in ce mai „extravagante”. :D
poza_05_7408add0ea     Intorcandu-ma la vibratoare as putea spune ca a avea orgasm cu el este extrem de simplu.
     Si totusi, chiar folosind aceasta varianta, creaza-ti inainte o atmosfera similara unei seri erotice cu iubitul tau.
     Imbraca-te intr-o lenjerie sexy, aprinde lumanari parfumate si pune la indemana toate jucariile sexuale cu care vrei sa te rasfeti. Pe langa vibrator, testeaza-ti simturile si atinge-te folosind un sirag de perle, manusi de piele sau o esarfa de matase.
     Daca il lipesti de vagin, punctul culminat il poti atinge foarte repede.
     Vibratoarele sunt o cale rapida si convenabila de a avea orgasm cand esti obosita sau nu prea ai timp. Si de asemenea, beneficiezi de avantajul de a-ti controla orgasmul.
     Vibratorul il poti potrivi la cea mai mica viteza, il misti circular, si il indepartezi ori de cate ori ai chef de joaca iar orgasmul este pe aproape.
     Daca esti pe fuga vibratorul este cea mai potrivita tehnica de masturbare.
     Cautand prin diverse materiale, in dorinta de a-ti oferi informatii cat mai complexe, se pare ca o femeie poate atinge orgasmul cu un vibrator intr-un interval de 60 secunde – 3 minute. Eu sincer nu am probat informatia asta, mie imi place sa ma joc si sa aman cat mai mult momentul fulminant.
     Vibratorul il folosesti pentru stimularea clitorisului dar si pentru introducerea lui in vagin, jucandu-te in acelasi timp cu degetele pe clitoris.
     Insa as vrea sa povestim mai mult despre vibrator alta data. Au ajuns la niste modele si performante incredibile.
     Cand folosesti un penis artificial poti sta ridicata sau intinsa, iar atunci cand il introduci trebuie sa-l tii ferm, de baza, asezandu-te pe el, pozitiile fiind la fel de variate ca in cazul actului sexual.
     Pentru un efect care iti va aduce senzatii mai profunde iti propun ca cel mai bine este sa-l introduci chiar inainte de a avea orgasm.
     Muschii vaginali au atunci ceva pe care sa se contracte si ai senzatia ca esti „plina”. Iar cand esti aproape de orgasm impingi ori mai tare ori mai repede. In timp vei descoperi singura cum iti place.
     Vrei si altceva?
tumblr_lkkkq7fCJm1qg7xwvo1_500     Atunci trecem la o varianta pe care o consider plina de erotim si senzualitate: masturbarea la dus.
     Hai sa vedem daca reusesc sa te starnesc cu scenariul meu.
     Esti in cada, plina cu spuma de baie, lunecoasa si umeda.
     Incepi sa te mangai si vei simti senzatii unice.
     Tot corpul tau devine o torta incinsa care asteapta sa fie dezmierdat.
     Meriti un asa preludiu. Sa sti cum sa-ti aduci corpul intr-o stare de dorinta nebuna si electrizanta care cere si emana placere.
     Stai relaxata in cada, desfa-ti picioarele si pune-le pe marginile cazii, de o parte si de alta, pentru a-ti stimula vaginul, cat sa-l aduci pana in starea de a fi suficient de excitata incat sa doresti sa te „descarci”.
     Acum e momentul sa folosesti dusul de mana, marind presiunea apei, indreptandu-l spre clitoris.
     Este posibil sa reusesti sa termini asa sau folosind in continuare degetele. Cele mai multe femei il folosesc pentru stimulare iar apoi continua cu varianta clasica, folosindu-se de degete.
     Si eu am momente cand sunt foarte excitata, gandindu-ma la partida de amor incinsa, pe care am avut-o cu o noapte inainte si imi este de ajuns doar sa ma joc cu dusul si sa termin instant.
     Sau, desi poate iti trece prin cap ca as fi o superwomen :D, am si eu momente cand sunt foarte obosita si neputandu-ma conecta suficient de bine cu corpul meu, folosesc pe langa dus, clasica mangaiere cu degetele.
     As vrea acum sa-ti sugerez pe langa tot acest „meniu” variat in metode, care mai de care mai fanteziste, niste picanterii.
     Te-ai masturba intr-un loc semipublic?
     Sau si mai tare: adaugi o nota de pericol, incercand sa te masturbezi in toaleta de la serviciu sau a unui restaurant, in avion sau la o petrecere?
     Cand conduci masina, ori sub o patura in avion daca zborul este lung si monoton.
     Priveste-te in oglinda, o sa vezi cum arati si cand esti excitata si ce figura sexy ai atunci cand termini.
     Mangaie-ti si altceva decat organele genitale. Incearca sa te atingi, sa-ti ciupesti sfarcurile ori sa te mangai pe bazin deasupra parului pubian in momentul cand iti vine orgasmul.
     Iti pastrezi slipul pe tine, strecoara un deget pe langa si iti vei aminti de vremurile adolescentei timpurii.
     Te masturbezi pe un scaun tinandu-ti picioarele pe spatar….este nesfarsit de senzual.
     O faci pe la spate. Stai pe pat, pe burta, cu bazinul usor ridicat, masturbandu-te din spate.
     Stai in picioare sau sprijinita de un zid. Sau pe vine.
     Si ce spui daca iti ofer o varianta traznita pe care o aplici cand esti intr-un grup care sta la povesti, mai ales din cele erotice si esti extrem de excitata?
    Stai pe podea, cu picioarele sub tine si calcaile apasate pe clitoris, miscandu-le usor. In timpul asta poti bine merci sa vorbesti, sa cochetezi cu o tigara, deci sa faci lucruri normale care nu ar da de banuit ca tu tocmai ai reusit sa ai orgasm fara a te opri din conversatie.
    Sa fim realiste, ca nici barbatii si nici vibratoarele nu sunt tot timpul la dispozitia nostra ;), asa ca te intreb: crezi ca reusesti sa faci ceva diferit?  Ai putea sa-ti dai voie sa te „rezolvi” si relaxezi indiferent unde esti?
           

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu