joi, 6 februarie 2014

UN RASPUNS TARE!

CEL MAI TARE RĂSPUNS DAT DE O FEMEIE LA...CE FACI CAND IUBESTI UN BARBAT CARE NU E (DOAR) AL TAU?


  
 
Hmmmm... in primul rand il iubesti ca si cand ar fi. Daca tot te-ai bagat in asta, pune cartile pe masa, accepta ca esti amanta (singura sau una dintre ele), digera asta (nu de alta dar daca nu esti impacata cu tine o sa te frustreze rau), dupa care iubeste-l. Pana la urma nici nu-l omori, nici nu-l castrezi. Dragostea e legala. Si daca tot il iubesti, fa-o pentru tine, nu pentru el. Nu-i fi nici nevasta, nici sora, nici mama....pentru asta o are pe aia de acasa. 
Nu-i pune lumea la picioare in speranta ca intr-o zi va divorta. Nu o va face; majoritatea nu o fac. Gusta din toate sentimentele pe care te face sa le ai si bucura-te de fluturii pe care ii simti in stomac atunci cand te suna (chiar daca o face cand iese sa spele masina sau sa cumpere paine de coltul blocului). 
Te doare sa ii vezi verigheta pe deget? Nu-l pune sa si-o dea jos cand vine la tine. De cele mai multe ori nu o va face. La fel cum nu va ascunde pozele de familie atunci cand te duci tu la fel. Nu vrei ca din cauza ta sa ajungi sa crezi ca nu te iubeste suficient, nu? Daca te impaci cu ideea, se numeste experienta. Daca nu, data viitoare nu te mai baga. 
Pana la urma sa fii amanta cui trebuie e mai bine si mai fericit decat sa fii nevasta din intamplare; sau din neatentie. 

Nu te gandi la viitorul vostru sau la nevasta-sa. 
Niciuna nici alta nu exista. 
Traieste prezentul din secunda ta.
   
Niciun barbat nu iubeste suficient, dar fiecare iubeste in felul lui. Unii dintre ei nu sunt suficient de barbati incat sa puna punct si sa o ia de la capat, iar noi, oricat de puternice credem ca suntem si oricat de multi prieteni am avea (e foarte important sa ai prieteni in “cariera de amanta”) stim cat de trist e Craciunul fara el...


Cred că nu miră pe nimeni că autoarea vrea să rămână anonimă deși a ieșit din acea relație... Asta nu-i stirbește deloc meritele, dimpotrivă.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu