duminică, 2 februarie 2014

6 vise erotice ale bărbaţilor explicate

6 vise erotice ale bărbaţilor explicate

În 90% dintre visele erotice ale bărbaţilor, femeia esta cea care face primul pas. Aşadar, în subconştient reprezentanţii sexului opus ar prefera să nu aibă orgoliul pus în joc..
... în timpul sexului.


Eşti curioasă ce alte vise erotice mai au bărbaţii şi ce semnificaţie poartă fiecare? Iată şase exemple!


1. Vise erotice cu mai multe femei


Multe dintre visele bărbaţilor includ cel puţin două femei. De ce apare acest vis şi ce semnifică el? Atunci când un bărbat satisface şi se serveşte totodată de mai multe femei se simte bărbatul suprem. Visele erotice tind să oglindească cele mai arzătoare fantezii ale lor, cum e cazul de faţă.

În alte cazuri visele erotice sunt însă bizare, aşa că semnificaţia e mai greu de descifrat.


2. Vise erotice controversate


Atunci când, de exemplu, un bărbat visează că face sex cu un alt bărbat, cu un copil sau un animal interpretarea este una simbolistică.

Sexul cu o persoană controversată simbolizează dorinţa bărbatului de a-şi sustrage anumite calităţi ale acelei persoane, chit că vorbim de robusteţea unui animal sau de seninătatea cu care privesc copiii problemele.

Cu adevărat deranjant pentru sexul opus este visul în care mai apare un alt bărbat. Această apariţie semnifică, potrivit psihologilor, dorinţa bărbatului de a avea o iubită cu calităţi mai masculine: să iniţieze sexul sau să fie dispusă să încerce orice în pat. Calităţile pot fi însă şi de altă natură. Poate că îşi doreşte o iubită mai dinamică sau mai pragmatică.


3. Vise erotice cu o străină


În acest tip de vis, bărbatul o ştie ideatic pe femeie, ştie că ea este incredibil de sexy şi dispusă să-i ofere clipe fierbinţi, doar că nu îi poate distinge faţa, oricât de mult ar încerca. Ce simbolizează acest lucru?

Ştii cum iubitul îţi povesteşte un vis şi spune mai apoi ori că te-a visat pe tine, ori că nu îşi aminteşte femeia din vis. Ei bine, a doua variantă nu simbolizează ceva bun. De exemplu, unii specialişti interpretează că bărbatul îşi doreşte în viaţa reală experienţe sexuale animalice, în care se foloseşte de femei, fără să le ia în considerare sentimentele.

O altă interpretare spune că persoana fără faţă reprezintă de fapt varianta îmbunătăţită a bărbatului, aşa că el ar trebui să analizeze trăsăturile străinei care îi apare în vis şi pe care el şi le-ar putea însuşi.....................


4. Vise erotice cu fosta iubită


Dacă iubitul se scapă că a avut un vis erotic cu fosta lui iubită, nu dispera. E semn bun, chiar! Psihologii consideră că bărbaţii care îşi visează fosta iubită în ipostaze sexy, după ce au început o nouă relaţie, sunt pregătiţi în sfârşit să se implice emoţional cu actuala iubită. Un vis erotic cu o fostă reprezintă închiderea acelui capitol definitiv.


5. Vise erotice în care înşală sau eşte înşelat


Dacă ne luăm după interpretarea mistică, în cazul în care un bărbat visează că înşală, înseamnă că este genul  de bărbat fidel.

Unii oamenii de ştiinţă consideră însă că orice om are adulterul în sânge, iar cel care visează că înşală se descarcă şi îşi domoleşte astfel instinctele sexuale. Alţii spun însă că visul în care un bărbat înşală nu este decât o bombă cu ceasul setat în viaţa reală.

În schimb, visul în care bărbatul este cel înşelat semnifică recunoaşterea inconştientă că acesta îşi neglijează partenera în plan real. Aşa că ar fi cazul să îi deschizi ochii iubitului tău, atunci când "îţi reproşează" că l-ai înşelat în vis.


6. Vise erotice care se termină brusc


Unele vise erotice ale bărbaţilor sunt de-a dreptul frustrante. Visul este plin de savoare, până în momentul în care femeia cu care interacţionează în vis pur şi simplu dispare. Poate reîncepe să viseze acelaşi scenariu, dar inevitabil cu acelaşi final subit, în care obiectul dorinţei sale se face nevăzut.

Acest gen de vis simbolizează o neîncredere a bărbatului în viaţa reală. Încă nu a căpătat deplină încredere în relaţia lui actuală şi se teme că iubita îl va trăda într-un fel anume sau îl va părăsi. Totodată, visul semnifică şi o neîncredere în forţele proprii.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu