marți, 11 februarie 2014

6 MOMENTE BUNE SA FACI SEX!

6 MOMENTE BUNE SA FACI SEX!

Viata ta sexuala se afla in impas sau pur si simplu iti doresti momente in care sa te simti in al noualea cer? Conform specialistilor sexologi, placerea devine mult mai intensa daca alegi cu grija momentul in care sa faci dragoste cu iubitul tau.
Uite cand sa faci sex pentru un orgasm garantat!
1. Inainte de menstruatie 
Suna ciudat, dar ar trebui sa incerci macar o data sa faci sex in ziua de dinanitea menstruatiei. Ai putea experimenta placeri cum nici nu credeai ca exista! Motivul? In aceasta perioada, acumularile de sange din organism au efect asupra uterului si a contractiilor care devin mult mai perceptibile in timpul orgasmului. De asemenea, zona labiilor si a clitorisului este mult mai sensibila in perioada in care organismul tau retine fluide.
2. Dimineata
Un moment foarte bun pentru un sex de calitate este dimineata, cand te trezesti. Se stie ca dimineata barbatii au erectie asa ca ar trebui sa pui ceasul sa sune cu 10-15 minute mai devreme decat o faci de obicei. Cu siguranta nu-ti va parea rau!
3. In concediu
Lipsa stresului cotidian, relaxarea si odihna imbunatatesc vizibil viata sexuala. Astfel ca, in perioada concediilor, sexul va poate aduce in pragul extazului, fata de cursul anului. Incearca sa faci dragoste cu iubitul tau cand te afli in vacanta si vei avea parte de nopti cu adevarat fierbinti.

4. Dupa ce ai venit de la sala
Bizar nu? Si, totusi, adevarat! Cel putin la concluzia aceasta au ajuns expertii si specialistii in sexologie care au demonstrat faptul ca o persoana care face sport se simte mult mai atragatoare fata de perioada in care era sedentara. Asa ca ai putea sa te bucuri de un sex de calitate dupa ce vii de la sala sau dupa ce ai facut exercitii fizice.
5. In toiul noptii pentru a scapa de rutina
Ca sa scapi de rutina si sa readuci pasiunea la tine in dormitor incearca o partida de sex in toiul noptii, la ora 3 dimineata. Pur si simplu pune ceasul sa sune la aceasta ora si vei vedea ca partenerul tau nu va spune nu. Cel putin la aceasta concluzie au ajuns specialistii in sexologie. Rutina este cel mai mare dusman al sexului, asa ca incearca orice ca sa scapi de ea. Iar daca asta presupune sa va treziti la ora trei dimineata..de ce nu?
6. Dupa ce ai venit de la o nunta
Se stie ca dupa ce a participat la o nunta o femeie este mult mai deschisa atunci cand vine vorba despre relatii si sex. Asa ca, daca ati fost invitati la un astfel de eveniment, invercati sa faceti dragoste imediat cum ati ajuns acasa. Vor fi momente pe care nu le vei uita prea repede.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu