Iata cateva informatii pretioase despre structura anatomica a vaginului:

1. Orgasmul le scapa pe femei de dureri

Stiai ca orgasmul este unul dintre cele mai bune (si mai placute) analgezice? Asadar, data viitoare cand iubita ta refuza sexul sub pretextul unei migrene, adu-i acest contraargument si fa-o sa se simta mai bine in cel mai scurt timp!

2. Punctul G este supraapreciat

Exista un loc mai "calduros" decat punctul G: punctul A. Acesta este localizat mai in adancime decat mult laudatul sau rival, chiar in fata cervixului. Poate fi stimulat precum punctul G, dar nu uita ca zona sa fie bine lubrifiata inainte, pentru a nu-i provoca dureri.

3. Mirosul vaginului depinde de alimentatie

Alimentatia influenteaza mirosul organului genital feminin, intrucat modifica intr-o anumita masura pH-ul florei vaginale. Alimentele intens aromate si condimentate, precum cafeaua, ceapa sau usturoiul, pot avea un impact asupra mirosului zonei intime feminine. Pe de alta parte, introducerea in dieta a cerealelor integrale, fructelor si legumelor ajuta la diminuarea intensitatii mirosului vaginal. Un vagin sanatos este inodor sau emana o aroma discreta de mosc.

4. Ejacularea feminina nu este un mit

Ejacularea feminina a starnit multe controverse asupra veridicitatii sale, ajungand sa fie intens studiata de specialisti. Daca multi o considerau o eliminare involuntara de urina, ejacularea feminina s-a dovedit a fi de fapt epulsia lichidului secretat de glandele parauretrale feminine, aflate in apropierea uretrei. Astfel, cand orgasmele clitoridian si vaginal se petrec in acelasi timp, se poate elimina un fluid incolor, fara miros si care nu pateaza.

5. Muschii vaginali pot fi antrenati

Muschii vaginali, "vinovati" pentru contractiile din timpul orgasmului, sunt aceiasi care se incordeaza atunci cand femeile se abtin sa urineze. 
Aceasta tehnica este folosita in timpul exercitiilor Kegel. Rezultatul practicarii acestor exercitii: placere intensa pentru ambii parteneri