sâmbătă, 22 februarie 2014

Cele mai jenante intrebari despre sex


Da, sexul este încă o necunoscută din multe puncte de vedere. Iată răspunsul celor mai jenante întrebări pe care nu îndrăzneşti să i le pui nici prietenei tale.
Cele mai jenante intrebari despre sex

”Este o pată umedă pe pat după ce am făcut sex...este ceea ce cred eu că este?”

Nu este nimic grav dacă în timpul sexului elimini o cantitate mică de urină. Adeseori, deşi ai fost la toaletă înainte să faci sex, mai rămâne o cantitate mică de urină în vezică. Anumite poziţii sexuale, precum cea a misionarului exercită o presiune destul de mare ce o face să se scurgă, fără să îţi dai seama. dacă se întâmplă rar nu sunt probleme, dar este indicat să îţi întăreşti muşchii din acea zonă cu ajutorul exerciţiilor Kegel.
Dacă lichidul nu are miros este posibil să fi ejaculat. Da, şi femeile o fac!


”De ce plâng sau râd incontrolabil în timp ce fac sex?”

”Sexul este un eveniment neurologic şi emoţional” spune Debbie Herbenick, cercetător şi autor al cărţii ”Sexul pe înţelesul tău”. O reacţie emoţională intensă mai poate fi provocată de hormoni, dacă eşti în perioada menstruaţiei sau dacă ai anumite temeri în legătură cu relaţia în care eşti.



”Nu sunt la menopauză, dar sunt la fel de uscată acolo jos precum deşertul. De ce?”

Vaginul tău este lubrifiat în mod natural dar este posibil ca o schimbare hormonală (posibil şi din cauza anticoncepţionalelor) sau fluxul sanguin să îţi fi afectat această caracteristică. Dacă nu reuşeşti să elimini cauza în mod natural, foloseşte lobrifiant ca să te bucuri de o partidă reuşită de sex.

Să îmi fac griji dacă sângerez după ce fac sex?

Dacă se întâmplă rar şi este o cantitate mică, poate fi din cauza unei iritaţii sau din cauză că nu ai fost destul de umedă. Dacă se întâmplă des şi în cantităţi mai mari, fă-ţi o programare la ginecolog, este posibil să fie vină de la cervix sau uter sau să fie o infecţie.



Ce să fac dacă am probleme...urât mirositoare?

Vaginul tău are un pH între 3.5 şi 4.5 în mod normal, iar atunci când nivelul pH-ului creşte apare acest miros neplăcut. Sperma are un pH ridicat, de 7.4, ce te poate influenţa dacă iubitul tău ”termină înăuntru” des. Există la farmacie produse care te pot ajuta să menţii un pH optim al vaginului care te va scuti de 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu