vineri, 7 februarie 2014

Eu cu cine ma marit daca toti barbatii buni sunt luati?

Eu cu cine ma marit daca toti barbatii buni sunt luati?
Vocea unei femei care a mai trait o dezamagire in iubire suna cam asa:
“Mi-e frica sa fiu eu insami la prima intalnire..poate pleaca ca fostul, fara urma. M-am saturat sa sper ca intr-o zi voi intalni persoana potrivita. E atata durere la mine-n suflet.
Pretul pe care l-am platit cand mi-am pus sentimentele pe tava a fost mare, am adunat resentimente, somatizari, sentimente calcate in picioare. De cele mai multe ori sufletul ti-l ea cine n-are nevoie de dansul…de ce barbatii nu se gandesc ca ne ranesc si ne omoara stima de sine? De ce pleaca fara sa se uite in urma? De ce nu mai suna? De ce uita ca ne-am iubit pasional? Ca ne-am jurat credinta? Ca ne-am planuit o viata impreuna?”
De ce barbatii pleaca si nu se mai intorc?
Leziunile psihologice sunt dureroase, si eu am trecut pe aici si orice femeie care a iubit in viata. Dar ce putem face? Cum ne putem proteja sufletul de suferinte? Nu putem sa iubim fara sa ne deschidem in fata iubirii. Iubirea e libera, nu e o inchisoare in care-l putem inchide pe celalalt. Drumul este plin de surprize, imprevizibilul este o aparitie, ca o femeie frumoasa si sigura pe ea. Si cand increderea este sifonata risti sa te intalnesti mai des cu instabilitatea barbatului, cu tradarea, minciuna si despartirea.
In sex XIX barbatii gandeau la fel ca-n sec XXI: “Cum sa controlam sexualitatea acestei hamesite?”
Si societatea s-a gandit la toate si a livrat bunul de pret, casatoria.
Sotul vegheaza ca nu cumva placerea sotiei sa fie prea crescuta si cauta sa faca cea mai buna alegere ca sa poata dormi linistit si trai cu mai multe partenere, una oficiala si una ascunsa si fardata.
Fiecare femeie cinstita stie cum sa-si ascunda pofta pentru orgasmele multiple ca sa nu-l alunge pe cel care vrea sa-l ia de sot.
Femeie, esti destul de dresata ca sa poti fi luata de nevasta?
Eu ti-am facut o invitatie marti dimineata si cred puternic in ce-ti recomand, fiindca de mine si de specialisti a fost testat. Cursul Din Pat la Altar te pregateste pentru o relatie de iubire matura si frumoasa, unde coliviile, inchisorile, manipularile si privarea de orgasme n-au ce cauta. O relatie are obligatia sa ii hraneasca pe participanti, sa-i creasca si sa-i conduca spre incredere si implinire sufleteasca.
Cand orgasmul si iubirea este mimata n-are sens sa traiesti in cuplu, mai degraba traiesti cu tine si te bucuri de ceea ce esti si faci in fiecare zi. Relatia de cuplu este o calatorie de cunoastere si perfectionare si-n doi calatoria e mai frumoasa, mai plina de viata.
O vorba mare suna cam asa, oamenii au suflet, unii au si minte.
De ce ajungem sa ne simtim folosite de barbati? Simplu. Fiindca si natura se foloseste de noi ca sa ducem viata mai departe. De ce totul e pe interes in lumea asta? De ce trebuie sa fiu tanara si atragatoare ca sa trag lozul cel mare? Daca am 5 kg in plus si ma apropii de 35 de ani imi scad sansele ca castig un barbat bun si atragator la loto. Sunt condamnata sa iau ce ramane pe piata…cine face regulile jocului amoros? Natura, ca nu barbatul sau femeia disperata de atata oferta slaba.
El poate sa aleaga pana la 60 de ani si mai poate face si copii. Insa eu nu ma pot juca cu numerele, cu timpul, deoarece ceasul meu biologic ticaie si la 45 de ani ma trezesc ca ovarele mele intra in concediu pe viata. Si am doar un ovul pe luna, cui i-l daruiesc?
Cum sa alegi inteligent cand functionezi contra cronometru?
Sperma e ieftina, ovulele sunt scumpe si alegerile sunt grele. Dupa fiecare dezamagire in dragoste iti mai scade speranta si pofta de a o lua inca o data de la capat. Cu cine? Pe care sa-l aleg? Care are fata de om responsabil? Ca la inceput toti par rupti din soare si procesul de indragostire il face si mai frumos in ochii tai mari si blegi. El e alesul inimii mele si peste un timp de convietuire te trezesti ca ce ieri parea alegere inteleapta, astazi este constrangere sufocanta. Si-atunci? Ce rost au toate? De ce vrem sa fim sotii, mame?
Un studiu sublinia ca oamenii casatoriti sunt mai fericiti, oamenii cu studii superioare tind sa fie mai fericiti si cei care fac sport regulat la fel sunt mai fericiti decat restul populatiei.
Si cei care spun de mai multe ori “multumesc” vietii pe zi sunt mai satisfacuti de vietile lor.
Societeatea de astazi stie mai bine decat noi ce ne face fericiti si de asta gasim ca e normal sa urmam trend-ul stramosilor nostrii. Hai sa generam copii si sa construim case.
Liniile de credit ne ajuta sa cumparam masini si sa platim rate lunar pentru caminul familial.
Totul este favorabil, acum tot ce-ti lipseste este un donator de sperma simpatic si responsabil cu care sa-ti combini ADN-ul. Daca vrei sa fii fericita trebuie sa te mariti ca sa nu intri in disonanta cu cei care studiaza fiinta umana. Daca ei asa zic, noi de ce am gandi altfel?
Acum , marea batalie se da intre tine si restul femeilor nemaritate si cele divortate.
Tatic sau mojic? Cum alegi cel mai bun tata al viitorilor tai copii?
Am de gand sa te ajut cu o lista de verificare a abilitatilor si trasaturilor potrivite la un barbat si-ti dau o scala de verificare a masculului din viata ta ca sa faci casa buna cu el.
Notam raspunsul cu 1=deloc si 7= foarte mult
Este cu cinci ani ai mic decat tine?
A mai fost casatorit?
Are copii?
Este improbabil s apasteze vreun post stabil?
Apartine altei religii?
Este de alta rasa?
Va castiga mult mai putini bani decat tine?
Nu este atragator fizic?
Are mai multa educatie decat tine?
Are mai putina educatie decat tine?
Este mai mare cu cinci ani decat tine?
Acest studiu a mai fost facut de niste sociologi pe un esantion de peste 13.000 de barbati si femei cu varste cuprinse intre 19 si 35 si rezultatele lor suna cam asa:
Pe langa expectatiile sociale mai ai si preferinte personale, corect?
Pe langa ca e mai sanatos sa fie cu cinci ani mai mare decat tine si sa nu arate cumplit de rau, sigur trebuie sa castige mai mult decat tine si sa aiba un statut social inalt ca sa-l iei de sot.
O femeie nu e proasta deloc si nu se va angaja intr-o relatie cu un tip care feaca menta sau joaca pocker de dimineata pana seara, deci, daca nu este in stare sa pastreze un job ii scad sansele sa-l iei de sot. Ai vreunul prin preajma care se joaca pe calculator? Nu te amagi ca peste un timp o sa deveina director de banca sau conducatorul afacerii proprii.
Crezi ca l-am judecat prea dur? Stai sa te lamuresti de preferintele lui si-atunci o sa devii mai selectiva cu barbatii, n-o sa te mai arunci indragostita la gatul playboy-ului prea curand deoarece copii tai nu vor avea cu ce sa creasca pentru ca mama va ajunge disperata in fata stilului de viata al purtatorului de sperma numit “tata”.
Barbatii, din peste 40 de culturi cauta la o femeie frumusete si tinerete. Daca nu esti atragatoare fizic si esti trecuta de 35 de ani vei vedea peste ce prejudecati dai.
Cine crezi ca mai cauta sa te lase insarcinata daca nu esti frageda si plina de viata?
Pe langa aceste trasaturi fizice care-i satisfac gusturile si preferintele, el mai cauta spontaneitate, buna dispozitie si o femeie de casa, care promite sa adopte pozitia domestica. Niciun barbat nu te ia de nevasta daca nu prezinti fidelitate sexuala.
Deci, daca te-ai gandit sa-i smulgi hainele de pe el si sa-i arati cat estu tu de pofticioasa, omul te va trece pe lista de tarfe ieftine deoarece o femeie de casa amana acest moment si prin acest tratament el te trece pe lista femeilor bune de cerut in casatorie.
Toate bune si frumoase pana aici, nu-i asa? Ce-mi place sa pictez aceste preferinte…:-)
Daca esti in toane de iubire si vrei sa traiesti o iubire pasionala niciodata nu vei stii cat va dura si nimeni nu te indeamna sa cercetezi termenii unei relatii deoarece nu-i etic si moral.
O relatie se negociaza? Se discuta? Pai, ce relatie mai e asta daca nu ma pot bucura de sentimente si acei fluturi in stomac? Eu de ce nu pot face sex fara sa fiu considerata tarfa? El isi permite sa se exprime sexual la orice ora si e numit Don Juan?
Draga, daca vrei sa fii femeia de pe lista posibilelor candidate la titlul de sotie, trebuie sa intrunesti urmatoarele conditii:
Semne ale valorii reproductive(frumusete si tinerete), asa cum ai discutat. Asta presupune tonifiere, sanii in forma de para, fund ridicat ca sa aduca masculul in casa la ore potrivite.
Sa fii un partener dezirabil si adorabil, mereu incantata ca el isi face timp sa te viziteze.
In acelasi timp o femeie inferioara lor, la inaltime si la incasari lunare. Daca ai in minte sa devii o a doua Elena Udrea te poti linge pe botic de pe acum, nu te va lua decat un playboy de nevasta, care-i obsnuit sa primeasca o leafa saptamanala.
Neaparat trebuie sa fii senzuala, dar nu niciodata vulgara, ca la o sotie nu-i sta bine prea dezbracata, doar o amanta poate purta tocuri cui si lenjerie de cauciuc.
Afectuoasa dar nu prea lipicioasa, deoarece barbatul tau are nevoie de spatiu si libertate.
Sa nu cumva sa-l sperii ca pleaca si nu se mai intoarce si tu ramai sa cresti singura progenitura mult dorita de el in acele 10 minute de placere si extaz.
Iubitoare dar numai cu el, asta inseamna ca nici prietenele tale nu mai pot beneficia de prezenta ta, ca doar tu de azi ti-ai facut casa si masa cu barbatul vietii tale, corect?
Imbracata cu gust din bani putini si asta fiindca nu-ti permiti sa-ti complezexi armasarul cu incasarile tale fabuloase, care-ti permite posete Dior, cand el e un biet functionar la o amarata firma.
Sa porti conversatii placute dar sa ai si perioade tacute. Si mare atentie daca esti studiata prin starinatati sa nu-l faci de ras la vreo masa cu prietenii lui, ca nu ti-o va ierta niciodata.
Si, ultima dar nu si cea mai putin importanta pretentie a viitorului tau sot este sa te dai in vant dupa viata domestica si sa mai mult de atat sa inveti pozitii domestice din cartea de bucate ca-s tare sexy. Si el peste cinci ani de relatie sta cu kama sutra in diplomatul pe care-l poarta week-end de week-end in delegatii. Ca doar viata de familie e scumpa…
Ce zici? Te inscrii la cursul vietii sau te inscrii la cursul meu, care iti dezvaluie toate aceste perversiuni sociale si psihologice si care te ajuta sa-ti construiesti o viata implinita si fericita?
Daca vrei sa faci o afacere buna, ca pana la urma despre asta este vorba intr-o casatorie, eu iti sugerez sa ma urmezi in acesta calatorie conjugala care te duce Din Pat la Altar intr-un mare stil. Iti las chiar sub text invitatia mea si detaliile inscrierii la curs.
Pe curand, frumoasa mea.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu