luni, 10 februarie 2014

Semnele aparitiei orgasmului,mimarea lui......

Semnele apariţiei orgasmului la femeie
Tratând în mod aproape ştiinţific arta iubirii, tratatele taoiste descriu semnele după care bărbatul poate să îşi dea seama când iubita sa atinge orgasmul şi modul în care acesta poate fi indus în mod conştient de către bărbat femeii. Astfel, sunt prezentate cinci semne principale, cinci dorinţe şi zece indicii. Bărbatul trebuie să fie atent la aceste semne şi să acţioneze ferm în consecinţă. Iată care sunt aceste cinci semne:
  • Faţa femeii se înroşeşte şi urechile îi sunt calde. Acest lucru arată că mintea ei freamătă de bucurie la ideea contactului intim amoros. Bărbatul poate începe actul amoros cu blândeţe şi, ca în joacă, el va penetra foarte puţin sexual şi va aştepta reacţiile ei în continuare.
  • Nasul femeii se umezeşte de transpiraţie şi sfârcurile sânilor se întăresc ferm. Acest lucru arată că focul dorinţei sale s-a intensificat. Organul viril poate fi acum introdus chiar şi la cinci degete adâncime, dar deocamdată nu mai profund. Bărbatul trebuie să aştepte ca dorinţa femeii să devină şi mai intensă înainte de a o penetra şi mai profund.
  • Atunci când vocea femeii devine parcă transformată ca şi cum gâtul i-ar fi uscat, dorinţa ei a crescut şi mai mult în intensitate. Ea are ochii închişi, limba sa e uneori vizibilă şi o putem auzi respirând adânc. În acest moment membrul viril se poate mişca liber în vagin. Comuniunea profundă a celor doi se îndreaptă spre extazul amoros.
  • Vaginul femeii devine foarte alunecos şi fierbinte atunci când focul dorinţei sale se apropie de culme; la fiecare mişcare a bărbatului, fluidele sale se manifestă în valuri copleşitoare de plăcere, ce fac să-i vibreze tot corpul.
  • Atunci când picioarele femeii se ridică în sus aproape de la sine pentru a-l cuprinde pe bărbat în îmbrăţişarea lor, dorinţa ei a atins gradul cel mai înalt. Ea îi cuprinde acum talia cu picioarele şi mâinile ei îi înlănţuie pasional umerii şi spatele. Aceste semne indică bărbatului că el poate realiza acum penetraţii cât mai profunde, care îi vor aduce în tot corpul o satisfacţie totală, ce rezultă din intensitatea uimitoare a trăirilor amoroase.".....................

    care sunt semnele fiziologice pe care le manifesta femeia in timpul orgasmului?

    Orgasmul feminin poate fi declansat spontan in momentul orgasmului masculin, insa adesea cele doua fenomene nu coincid. In timp ce la barbat, orgasmul deja declansat nu mai poate fi intrerupt nici prin interventie externa, nici prin vointa proprie, femeia poate “rata” orgasmul. Un zgomot neasteptat, o stare de tensiune, de anxietate, schimbarea ritmului de catre partener sau a pozitiei acestuia, ejacularea pe neasteptate a barbatului, etc. sunt cativa din factorii ce pot interveni.
    Psihic si somatic, aceasta stare “pe jumatate satisfacuta si jumatate frustrata” este resimtita ca o stare de incordare musculara, nervozitate, stare depresiva, dureri de cap. Actul in sine este privit ca un act ratat, o nereusita, o experienta dezagreabila.Femeile au orgasm fie prin stimularea clitoridiana, fie in urma penetrarii si miscarilor copulatorii. In prima situatie se obtine un orgasm intens, acut, “electric”, in cea de a doua situatie se produce un orgasm “intern”, mult mai profund, cald, subtil, difuz, bland. Majoritatea femeilor pot realiza orgasmul atat clitoridian cat si vaginal. Exista femei la care, prin stimulare, se obtin doar senzatii voluptoase la nivelul clitorisului, orgasmul propriu-zis realizandu-se numai prin stimulare vaginala. In acest sens se face deosebirea intre juisare si orgasmul propriu-zis. Adesea barbatii se gandesc ca este suficient sa-si penetreze in forta iubita, iar daca ea nu reactioneaza cu senzualitate, ei cred in mod implacabil ca este frigida. De retinut: daca femeia este total frigida, in mod sigur si iubitul sau este vinovat. In asemenea cazuri lui ii revine sarcina de a gasi cuvintele calde si gesturile tandre care o pot deschide, mangaierile care o emotioneaza. Putine femei ajung la orgasm doar datorita miscarilor coitale! La femeie, orgasmul este cea de a treia faza a procesului de excitatie sexuala, care urmeaza fazei de excitatie crescanda si fazei zisa in platou. Prima faza se caracterizeaza prin intensitatea crescanda a dorintei sexuale si prin modificari care afecteaza organele sexuale (turgescenta clitorisului, umflarea labiilor vulvei, erectia mameloanelor, intarirea sanilor) si diverse functii fiziologice (accelerarea ritmului cardiac si a respiratiei, senzatie de caldura, inrosirea pielii). In cursul fazei in platou, senzatiile raman intense, dar inima si rasuflarea se incetinesc. Faza orgasmica este marcata prin declansarea incontrolabila, durand cateva secunde, de contractii ale muschilor vaginului si perineului, insotite de o secretie a glandelor vaginale, ea este urmata de faza de rezolutie, caracterizata printr-o cadere a excitatiei........................

    Mimeaza sau nu orgasmul?
    Multiple esecuri alaturi de parteneri si implinirile erotice in singuratate te determina sa mimezi orgasmul? Numai barbatii au de castigat! Stii fie din experienta, fie din povestiri, ca poti simti orgasmul ravasitor, orgasmul micro si intra-vaginal, cel superficial, intens, profund, orgasmul normal, multiplu sau prelungit...

    Cu toate acestea, pentru a-l atinge pe fiecare dintre acestea este nevoie de munca si efort voluntar, iar de cele mai multe ori barbatii termina primii, se intorc pe o parte si adorm. Corect?Lipsa de rabdare a partenerului, permanenta graba manifestata la fiecare act sexual sau lunga lista de atributii pe care trebuie sa le indeplinesti, ca orice femeie perfecta, te poate conduce la decizia de a mima orgasmul...

    Uneori femeile mimeaza orgasmul si toti barbatii stiu, insa le place sa creada ca acest lucru se intampla doar altora. Cei care spun ca nu pot fi pacaliti la acest capitol, ori ca se pricep prea bine sa satisfaca o femeie, ori ca stiu ei sa desluseasca toate semnele, sunt lipsiti de simtul realitatii. O femeie, daca vrea, poate induce in eroare orice barbat in ceea ce priveste mimarea orgasmului.

    1. Iti este teama de respingere

    Indiferent de varsta sau de statutul social, te poti complace in relatii si situatii in care sa iti pierzi stabilitatea erotico-psihica, sa te simti dependenta de partener si sa faci orice compromis pentru a-l pastra aproape � si a nu simti ca esti respinsa de catre acesta.

    Si atunci, daca trebuie... mimezi orgasmul!

    2. Iti este frica sa nu iti dezamagesti partenerul

    Femeile fac greseala sa plaseze pe aceiasi pozitie a scarii valorice sexul si fericirea partenerului. Sentimentele exista, la fel si traiul in comun, rutina este instaurata, efectele benefice ale programului prelungit intarzie sa apara. Ce a mai ramas in afara de frica de a nu-ti dezamagi partenerul? Nimic.

    3. Ti-ai pierdut interesul pentru sex, dar nu esti pregatita sa o recunosti

    Ce se intampla cand, din cauze complexe, femeia isi pierde interesul pentu sex? Scurteaza voluntar fiecare partida sexuala. Cum? Mimand orgasmul.

    De ce ti-ai pierde pofta pentru sex? Acumularea de oboseala si kilograme, schimbarea slujbei, frustrarea materiala, gelozia, rutina, toate acestea, potentate de catre lipsa de rabdare si atentie erotica din partea partenerului, vesnica hartuire sexuala, toate acestea te pot transforma intr-o nerecunoscuta actrita.

    4. Vrei sa scurtezi partida de sex

    Esti obosita, intr-o permanenta cursa cu tine insati, ai o multime de responsabilitati si simti nevoia de a demonstra ca poti face fata cu brio situatiei in care te afli?

    5. Te doare...
    Un ultim motiv de a mima placerea poate fi reprezentat de catre durerea simtita in timpul actului sexual. 

    Si dupa sex poti vedea daca a fost sau nu satisfacuta. Daca e foarte lucida, daca se poate apuca imediat de alte activitati, daca vocea ei e foarte clara, atunci ai motive sa-ti pui intrebari. In mod normal, dupa o placere intensa, e nevoie macar de cateva minute de relaxare ca sa revii la normal.

    Manifestarea orgasmului este diferita de la femeie la femeie si chiar de la un act sexual la altul. 
    La acest capitol nu exista niste limite clare, o femeie putand avea in functie de starea in care se afla, un orgasm mai intens, mai superficial, mai profund, de durata mai lunga sau mai scurta etc. In concluzie, nu poti sti cand femeile mimeaza orgasmul, oricat de patrunzator te-ai crede. 

    In definitiv, mimarea orgasmului este o forma de deceptie, iar acumularea acestor sentimente pot conduce la destramarea relatiei. Oricat de greu ar fi pentru un partener sa marturiseasca acest lucru, exista cateva motive pentru care discutarea subiectului este constructiva.

    Partenerul va avea mai multa incredere in tine si va sti ca, de fiecare data cand esti nemultumit de el veti discuta. Odata inceputa aceasta discutie, vei fi uimit de cate probleme vor aparea, pe care atat tu cat si partenerul le-ati neglijat sau ascuns.. Relatia voastra va fi mult mai stransa. 
    ............

    Orgasmul poate fi "citit" dupa mers

    Pe zi ce trece misterele feminine incep sa devina istorie de aceea barbatii nu se mai pot scuza ca nu isi inteleg consoartele.

    Un studiu recent informeaza ca un sexologist experimentat poate descifra trecutul orgasmelor unei femei dupa mersul pe care aceasta il are. Cercetarea a fost condusa de Stuart Brody, de la Universitatea de Vest din Scotia, si au colaborat si specialisti de la o universitate din Belgia, informeaza The Journal of Sexual Medicine.

    La studiu au participat un numar de 16 femei care au fost filmate in timp ce mergeau intr-un spatiu public. In cele din urma cercetatorii au tras concluzia ca mersul cu pasi mari, in combinatie cu o miscare unduitoare a coloanei vertebrale sunt caracteristicile fericitelor care experimenteaza cel mai des orgasmul vaginal.

    Astfel ca blocajul psihosexual este asociat cu blocarea muschilor pelvieni, iar acest fapt se reflecta cum nu se poate mai bine in mersul femeii. In plus, expertii au constatat ca fiecare dintre urmasele Evei se naste sau nu cu o predispozitie catre orgasmul vaginal.

    Practic, atunci cand fluxul energetic circula nestingherit dinspre picioare, catre coloana vertebrala, prin pelvis, femeia este mai relaxata, iar pasul este mai liber. Mai mult decat atat, orgasmul vaginal sporeste increderea in propria sexualitate, care la randul ei se rasfrange asupra umbletului femeii. mai mult

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu