sâmbătă, 1 februarie 2014

Atragerea iubirii in viata ta!

Atragerea iubirii in viata ta!

cum atragi iubirea
Cum atragi iubirea în viața ta?
La Inceputul unei relatii totul este frumos pentru ca nu am ajuns sa vedem la partener lucruri care sa ne deranjeze. Este perfect si nu ne vine a crede ochilor si urechilor pe putem  vedea si simti.
Povestind celorlalti despre visul lucid pe care il traim ne trezim adeseori cu intrebarea „dar chiar nu are defecte?“  sau „chiar este asa de perfect?“ De ce se intampla asta? Pentru ca in ochii nostri el sau ea are o aura pozitiva. De fapt totul este pozitiv, totul este extraordinar, nimic nu ne deranjeaza, nimic nu ne tulbura!
Vorbeste perfect, se poarta perfect si neajunsurile sunt minore sau chiar dragute in ochii nostri. Nu indraznim sa gandim negativ despre el. Aceasta magine este rezultatul fazei de indragostire, iar efectele sunt cele ale unui drog.

Dupa aceasta perioada de indragostire, aura noastra se schimba. Din cauza dezamagirilor, neajunsurilor, frustrarilor care se aduna, aura nu mai este la fel de pozitiva, nu mai este la fel de stralucitoare. Fiecare zi este pentru noi o provocare, incercam sa ne mentinem o imagine pozitiva a partenerului in ochii nostri.
Orice relatie de cuplu trece prin momente critice. De aceea este recomandat sa ne antrenam in asa fel incat sa ne pastram o doza de iluzie pozitiva.
Ceea ce vedem la partener este realitate sau sunt doar propriile noastre proiectii, frici si angoase?
El s-a schimbat cu adevarat sau noi avem tendinta de a delira?
Oamenii au si calitati si defecte, iar o greseala a partenerului nu trebuie generalizata si luata drept un afront personal.
In cuplurile in care partenerii intampina probleme, ei au de cele mai multe ori aure negative unul fata de altul. Chiar daca uneori simtim ca exageram, este mult mai indicat sa avem o imagine disorsionata inspre pozitiv decat imagine negativa.
Una dintre modalitatile de a repara o relatie prespune un efort constient de a gandi pozitiv, favorabil despre partener.
Este important sa il vedem un om special, cu calitati si defecte. Daca comportamentul partenerului ne deranjeaza este indicat sa il interpretan ca pe o greseala umana nu ca si un atac la persoana noastra. Mai exact este bine sa evitam generalizarile.
Aura este mereu cu noi, la fel ca si umbra. Se schimba in fiecare zi. Orice activitate pe care o facem ne poate influenta aura la fel ca si gandurile pe care le ruminam in minte si mai ales ceea ce simtim.
Fiecare dintre noi putem avea o aura pozitiva, o putem curata si intari prin puterea mintii, a vointei si a spiritului. Aura pozitiva atrage oameni pozitivi, norocul si sansa. Ne poate influenta destinul si poate crea in exteriorul nostru oportunitatile pe care ni le dorim.
Ne poate ridica moralul si stima de sine si creeaza in noi stari de bine si optimism. Dar pentru a putea beneficia de toate acestea trebuie sa transformam energia negativa in energie pozitiva. Negativul din interiorul si exteriorul nostru se poate transforma in bine, luminos si pozitiv.
Atunci cand aura noastra este echilibrata inseamna ca suntem niste persoane echilibrate fizic, mental si spiritual. Radiem frumuseste, iubire si atragem iubire, radiem fericire si atragem fericire.
Aura este o oglinda. Fiecare gand pe care mintea noastra il elibereaza in mod constient, fiecare cuvant pe care il primim sau il dam mai departe, fiecare interactiune a noastra cu mediul inconjurator si universul din jurul nostru se reflecta in aura, imprimandu-se in forma si imaginea acesteia. Aura este oglinda care iti poate reprezenta cu acuratete ceea ce faci si simti in intervalul de timp actual.
Daca ai trecut printr-un soc emotional spre exemplu, daca traversezi o perioada dificila a vietii tale sau esti incarcata de negativitate, daca inlauntrul tau se afla sentimente de tristete, deznadejde sau manie, aura se micsoreaza. Devine insignifianta, mai putin perceptibila, iar in sfera sa apar intreruperi si goluri.
Aura este micul nostru univers individual, reflexia a ceea ce suntem. In ea se rasfrang emotiile, gandurile, convingerile, viziunile, intentiile noastre. Aura este conectata cu fiecare parte a corpului si hraneste corpul cu energie.
Aura ne permite sa fim fiinte libere, independente, fiinte ce au puterea de a se proteja de influenta lumii exterioare. Viata si alegerea ne apartin. Sunt ale noastre. Suntem stapani peste mica noastra lume. Ne putem crea viata pe care ne-o dorim. Putem alege ceea ce este mai bine pentru noi.
Prin intuitie, prin ceea ce nu se vede in mod expres cu ochiul liber, primim informatii despre oamenii din jurul nostru.
Spunem despre o persoana ca radiaza de energie chiar daca aparent nimic nu este schimbat in corpul sau fizic. Spunem despre o persoana ca este deprimata desi iarasi nimic nu pare a fi schimbat in corpul sau fizic.
Prin urmare, aspectul aurei, frumos sau respingator, este direct proportional cu starea de sanatate fizica, cu atitudinea mentala, cu gradul de dezvoltare spirituala al personei care o emana. Aura este un scut protector care se misca odata cu tine, respira odata cu tine, se schimba odata cu tine.
Este flexibila si are forme si marimi diferite. Culorile inchise spre exemplu sunt cele care tradeaza un nivel al energiei scazut. Daca esti o persoana careia ii place sa iasa in evidenta, aura ta va fi mai ampla decat cea a unei persoane timide, care prefera sa nu atraga atentia asupra sa. Aceasta persoana va avea tendinta de a-si strange aura in jurul sau pentru a deveni insesizabila si a se pierde in multime.
Cei care sunt preocupati de viitorul lor si isi concentreaza gandurile asupra acestui aspect isi imping aura inainte.
Cei care sunt prinsi in trecut si se gandesc deseori la acesta isi concentreaza energia in spatele corpului.
Pentru a atrage frumosul in viata noastra este nevoie sa ne imbunatatim calitatea aurei noastre. In acest fel putem atrage ceea ce ne dorim iar cei din jurul nostru vor fi influentati de atmosfera noastra personala. Aura noastra este atmosfera personala generala.
Uneori fara sa ne dam seama, aura noastra aluneca catre negativ pentru ca pur si simplu ne inoculam singuri o stare de rau, de indispozitie sau sentimente de inferioritate, mai exact o stare de constiinta morbida, insotita de persecutia imaginara.
Ca atare aura incarcata negativ atrage negativul in viata noastra. Unoeri sensibilitatea pe care ne-o inoculam singuri sau chiar modestia exagerata pot si cauzele unor aure negative.
Exista o serie se strategii prin care ne putem imbunatati aura si anume:
  1.  Constientizarea punctelor negative si construirea calitatilor pozitive.
  2.  Plimbarile in natura, deoarece aerul curat invioreaza aura.
  3. Practicarea meditatiei in mod moderat.
  4. Muzica are efect de echilibrare a aurei, in special muzica clasica.
  5. Folosirea parfumurilor sau uleiurilor esentiale pot proteja si intari campul auric.
  6. Mancatul des si in cantitati reduse are efect de echilibrare a aurei.
  7. Evita sa stai in compania persoanelor care iti fura energia si te fac sa te simti epuizat.
  8. Respiraria corecta si aerul curat sunt esentiale pentru pastrarea unei aure pozitive si echilibrate.
  9. Practicarea unui sport regulat de orice natura ne ajuta sa ne mentinem o aura pozitiva si echilibrata.
  10. Evitarea consumului de alcool, cafea sau fumatul in mod excesiv ajuta la imbunatatirea  aurei.
  11. Daca te afli intr-o situatie de conflict cu partenerul tau, inconjoara-l cu iubire si blandete, doar asa il poti face sa constientizeze starea penibila in care se afla si nu vei interfera cu energia lui distructiva.
Starile mentale pe care le avem incarca atmostera mentala cu vibratiile starii mentale respective.
Atmostera mentala a individului optimist, plin de speranta este compusa din vibratii cu caracter optimist, vesel si care au tendinta de a impresiona sau afecta alte persoane care intra in campul de activitate din cadrul atmosferei sale personale.
In acelasi fel atmosfera individului mohorat, deprimat vor afecta persoanele cu care va intra in contact.
Un om isi poate ascunde gandurile prin cuvinte sau prin expresia fetei, insa vibratiile mentale ale atmosferei personale il vor trada in mod frecvent.
Cele mai puternice atmosfere personale apartin persoanelor cu sentimente, dorinte si emotii puternice, bune sau rele deoarece acestea au stari mentale puternice si constante care se reflecta involuntar asupra atmosferei personale.
Un exercitiu pe care oricine il poate practica pentru imbunatatirea relatiei de cuplu este vizualizarea constanta de 3 ori pe zi a partenerului de cuplu asa cum ne dorim ca el sa fie. Insa pentru asta este nevoie de perseverenta, dorinta si vointa puternica.
Oamenii ne ofera de regula ceea ce asteptam de la ei, asta este o lege. Asa cum ii privim asa se comporta, ceea ce asteptam de la ei ne ofera.De aceea ai grija ce astepti de la partenerul tau. El stie foarte bine sa iti oglindeasca nevoile negresit.
Cu drag Bebe

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu