sâmbătă, 24 mai 2014

LOVE YOUR SEX

Love Your Sex Life

Despre ce?

„Există două zile importante in viaţa unui persoane: ziua in care s-a născut şi cea in care a descoperit de ce” - William Barclay

De ce promovez cu atăta pasiune intimitatea şi sexualitatea?

Pentru a redescoperi arta de a iubi şi de a face dragoste, acolo unde incep cu adevărat trăirile.

De fapt, ştii să faci diferenţa intre unde incepe si unde se sfărşeşte trăirea, unde se află limitele tale? Cel mai probabil, acolo unde te sfărşeşti tu.

Propria experienţă şi cărţile pe care le-am citit de-a lungul anilor, m-au dus la concluzia că in sex există un dincolo necunoscut.

Tu eşti dispus a indrăzni să trăieşti dincolo de limite, să intălneşti ….necunoscutul?

Acolo unde poţi fi TU cu cele mai nebune si extravagante visuri.

De fapt de ce anume ai nevoie intr-o relaţie?

Magie, cu siguranţă. Dar dincolo de farmecul intălnirii cu nebunia sentimentelor, care-ţi fac inima să tresare, cu nestăvilita dorinţă de a explora intensitatea clipelor şi nevoia fericirii unui drum in doi, există alchimia unor piese de puzzle esenţiale: intimitatea şi atracţia sexuală.

Vor avea loc două intălniri in cadrul cărora vom discuta despre intimitate şi senzualitate, respectiv sexualitate, energie sexuală, erotism.

In relaţia de intimitate se dezvoltă valorile, interesele comune legate de viitor, energia, pasiunea, capacitatea de validare si admiraţie, simţul umorului, stilul de viaţă, comunicarea. Intimitatea se crează doar atunci cănd doi oameni işi conferă acel sentiment intuitiv de a se simţi bine in pielea lor, de a-şi impărtăşi cu partenerul personalitatea dar mai ales aspectele vulnerabile pentru a-ţi fi descoperită identitatea ta completă.

Ştiai că cea mai puternică dintre toate emoţiile umane este cea sexuală? Te provoc să cunoşti o altă perspectivă pornind de la un adevăr bine ştiut că sexualitatea reprezintă sănătate fizică si mentală, izvor de creativitate si ajungănd la a vedea sexualitatea ca pe o artă a emoţiilor şi senzaţiilor, plăcerii, relaxării şi senzualităţii, jocului cu imaginaţia pentru că sexul de bună calitate inseamnă idilă, farmec, respect, armonie, explorare, rafinament, conversaţie, dăruire, tandreţe, seducţie.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu