marți, 6 mai 2014

DIN GANDIREA UNEI FEMEI FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-43

 download (1)Cand vorbesti despre zona erogena a unei femei te gandesti inevitabil, in primul rand, la ce se afla….intre picioarele ei.
     Cobori mai jos si ii privesti sanii pregatiti pentru mangaieri si alintat.
     Zona inghinala este conectata cu sanii printr-un sistem nervos complex si de aceea femeilor le place sa ai in vedere ca nu numai zona inghinala trebuie rasfatata in timpul preludiului sau chiar atunci cand faceti sex dar neaparat si sanii.
     Cine spune ca e usor sa satisfaci o femeie care stie ce vrea in pat?
     Ei bine, sa o satisfaci e una dar sa o faci addicted de un sex de buna calitate parca devine mai ispititor. :D
     Asa ca am sa-ti dau un pont super hot care o sa cam clatine mitul cu care suntem setati conform caruia combinatia – zona inghinala/sani – este cea care aduce femeia in extaz.
     Din ciclul „bate şaua sa priceapa iapa” ( mesaj pentru barbatii care trag cu ochiul in micile noastre destainuiri :)) te invit sa te lasi purtata de fantezie, inchide ochii si doar simte inceputul unui preludiu ravasitor.  
     Imagineaza-ti ca iubitul se apropie de tine, fiind in spatele tau, si-ti ridica usor parul. Ii simti respiratia in ceafa? Te mangaie iar apoi iti atinge cu buzele ceafa pentru a-ti dezmierda gatul cu sarutari fierbinti. Si nu se opreste aici, pentru un efect maxim de dorinta si excitare, se apropie de ureche soptindu-ti cat de mult te vrea, pentru ca apoi sa-ti muste incetisor lobul urechii.
     Esti pregatita acum pentru inceputul unei seri cu o partida de sex fierbinte? Sau mai multe? :D
     Daca esti o persoana vizuala si kinestezica sunt convinsa ca te-ai topit deja si nu-ti doresti altceva decat sa probezi pe pielea ta o astfel de tehnica pe care putini o stiu.
     La mine functioneaza de foarte multi ani. Iti garantez ca nu da gres niciodata si beneficiati amandoi de ea. Asta da vrajeala….i feel like i’m going crazy. :)
     images (10)In cuplurile orientale o pereche de cercei atarnatori in forma de candelabru reprezinta un cadou erotic care sa mentina o stare constanta minima de excitare a femeii. Greutatea cerceilor care face sa traga in jos lobul urechii nu este altceva decat o invitatie pentru barbat de a-si folosi buzele in mod asemanator. Dar si lungimea lor care ajuta sa-i atinga linia gatului reprezinta o alta chemare erotica.
     Desigur ca am caseta cu bijuterii intesata de astfel de cercei. Ma fascineaza gablonturile si le gasesc extrem de senzuale atunci cand sunt purtate de femei.
     Insasi Kama Sutra, cea mai faimoasa carte despre arta iubirii sugereaza un astfel de preludiu care te va face sa experimentezi numai intalniri sexuale nebunesti si salbatice iar pe el sa-ti spuna….i’ve got you under my skin.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu