marți, 6 mai 2014

DIN GANDIREA UNEI FEMEI FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-31

 Femeile vorbesc despre sex. Muuult. Poate la fel de mult ca si barbatii. Iata inca un punct in privinta caruia ne-am castigat „drepturi” egale. :)
Beauty     Intr-una din discutiile pe care le-am avut cu niste prietene am trecut de la sex la mentinerea unui ten sanatos.
     Poate nu intamplator am avut aceeasi discutie si cu o cosmeticiana.
     Am ajuns la un salon de cosmetica acum un an, datorita unui cadou oferit de ziua mea de catre o prietena. Era vorba despre un tratament al tenului.
     Te gandesti probabil ce legatura au discutiile cu prietenele, cosmeticiana, tenul, sexul.
     Pai toate m-au intrebat cum pot avea un ten atat de neted, neridat si cu o textura adolescentina, desi ma machez zilnic de douazecisidoi de ani.
     „Ai un ten de invidiat!” mi-a spus cosmeticiana. „Nici nu ai nevoie de tratament. Cum reusesti?”
     Asa am ajuns sa le divulg secretul: tratamentul cu sperma ( o sa-ti dau mai multe detalii intr-un alt articol, merita asteptarea :) ).
     Acum intelegi legatura intre ten si sex? Cum sa nu promovez sexualitatea cand iata ca mai gasesc inca un beneficiu natural si…. gratis.
     „Candva am auzit despre Tigroaiceile Albe, dar nu stiu daca exista, si care folosesc acelasi tip de tratament” mi-a dezvaluit cosmeticiana.
     Astfel m-am apucat de cautat. Pentru mine era o informatie valoroasa si incitanta si cu siguranta ca  m-ar fi dus iar intr-o lume bizara, nonconformista dar care sa-mi ofere posibilitatea de a descoperi multe alte secrete care ma vor ajuta sa-mi perfectionez tehnicile sexuale.
     Prima dificultate a fost numele „Tigroaica Alba”. Pe orice motor de cautare de pe internet te duce la animalul salbatic, la vreun pseudonim, sau site erotic. Dar in final am gasit materiale extrem de interesante legate de acest subiect si merita sa ti le divulg.
     M-am dus cu gandul la gheise, pe care le admir profund pentru simplu fapt ca sunt „victimele” ignorantei in ce priveste adevarata lor activitate ( o sa povestesc despre ele in alt articol).
     Orice femeie care iese din tiparele stabilite trebuie sa se confrunte cu lipsa de intelegere din partea societatii. Din aceasta cauza sunt fascinata de tot ceea ce trece dincolo de limitele acceptate ca fiind normale. Acolo gasesti cu adevarat originalitatea, nebunia, fantezia dar, mai ales, cele mai pretioase metode care sa reinvie pasiunea cu care traiesti si faci dragoste.
     Tigroaicele sufera de acelasi lucru ca si gheisele si de aceea sunt, probabil, amenintate cu disparitia.
 Tiger_Lady_by_Luches (1)    Tigroaicele Albe sunt un grup de femei taoiste al caror tel in viata este redobandirea tineretii si obtinerea nemuririi spirituale. Ele cred ca acest obiectiv se poate atinge numai prin sex, pentru ca energia sexuala este, conform filosofiei taoiste, cea mai puternica pe care o avem.
   
      Probabil ca pentru multi, ele practica un fel se sex care frizeaza „perversitatea”. Cu toate acestea am gasit ca sunt inzestrate cu o intelepciune inegalabila in ce priveste sexualitatea.
     Cand se hotaraste sa se faca Tigroaica Alba o femeie se formeaza timp de noua ani impartiti in trei perioade de trei ani.
     Prima etapa este dedicata regenerarii sexuale. Este cea care intereseaza cel mai mult, caci conceptul de sex pe care-l dezvolta este fascinant.
     Secretismul care invaluie aceasta societate initiatica a femeilor este extrem, si de aceea se stiu foare putine despre celelalte etape de formare.
     Timp de trei ani activitatea Tigroaicei consta in seducerea unui numar cat mai mare de barbati carora sa le faca felatie.
     Folosesc si alte tipuri de practici sexuale dar nu atat de importante ( urmeaza alt articol despre asta ).
     In taoism nu exista notiunea de viciu asa cum o intelegem noi occidentalii. Nici masturbarea nu este considerata o practica depravata dar Tigroaicele fug de masculii care se masturbeaza prea mult deoarece sperma lor este de calitate inferioara.
     Pentru ea, felatia, este modalitatea cea mai eficace si rapida de absorbtie a energiei sexuale masculine.
Byakko_by_Vyrilien     Pe langa faptul ca este o practica, desi ignoram asta, plina de beneficii, aceste femei isi zic Tigroaice Albe deoarece cultura chinezeasca crede ca tigrul este animalul dominant pe pamant.
     Este simbolul femeii si al Yin-ului, al curajului, puterii si pasiunii.
     Activitatea acestor femei se aseamana cu a tigroaicelor adevarate care, ca sa ramana gestante, trebuie sa copuleze peste o suta de ori. Adica tigroaicele au nevoie de o cantitate de sperma mult mai mare decat restul animalelor. De aceea este un animal foarte seducator.  
     Interesant, nu se folosesc doar de sexualitate ci si de inteligenta folosind arta seductiei pentru a atrage cat mai multi masculi.
     Ca sa isi faca remarcata aceasta  identificare cu animalul isi rad complet parul pubian, dar si ca sa aiba din nou pubisul unei fetite. Isi depileaza intregul corp dar nu isi tund niciodata parul de pe cap. Au o coama extrem de lunga, ce aminteste de multe ori de dungile de pe blana tigrilor.
     Urmand practicile Tigroaicei o femeie poate sa intinereasca intre cinci si cincisprezece ani in functie de varsta la care au inceput sa primeasca invataturile.
     Chiar si o adolescenta de paisprezece ani isi poate incepe formarea ca Tigroaica.
     O femeie de cincizeci de ani cu formarea de noua ani ca Tigroaica Alba poate sa ajunga sa para cu douazeci/treizeci de ani mai tanara, ceea ce chirurgia plastica nu reuseste.
     De fapt se poate spune despre Tigroaice ca sunt femei naturale, resping chirurgia estetica si cosmeticele recurgand la produsele pe care le ofera natura, la tehnici yoga ca sa obtina flexibilitatea pe care o avea in copilarie si la felatie.
     Dar dincolo de aspectul fizic ele cauta sa simta ca au aceeasi energie ca atunci cand erau adolescente, ceva ce nici chirurgul, nici complexele vitaminice si nici un presupus elixir al tineretii nu au reusit pana acum.
     Pentru ele sexul reprezinta fateta ludica si sanatoasa a tineretii, cand exista o explorare si excitare reciproca ce nu cunoaste limite, astfel incat practicand sexul foarte ludic Tigroaicele hranesc stimularea sexuala ceea ce evita pierderea dorintei, intarzie la maxim menopauza sau chiar o fac sa dispara.
     Acum Doamna draga, te intreb: nu ti-ai dori sa faci parte din aceasta societate secreta? Daca nu te-am convins inca, cu siguranta la sfarsitul povestilor mele vom crea o comunitate a Tigroaicelor Albe. :)
     Ca sa-si puna in aplicare invataturile, Tigroaica are nevoie de multi barbati. Si cu cat practica pe mai multi barbati, cu atat mai multa energie va putea sa obtina. Aici intra in scena figura Dragonului Verde, tovarasul ei de joc ( dar despre asta si multe alte povesti extrem de interesante, si mai ales, utile in articolele urmatoare ).
     Putina rabdare, te rog, abia am inceput „initierea”, ma gandesc ca intre timp iti doresti sa aprofundezi. :D


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu