marți, 6 mai 2014

DIN GANDIREA UNEI FEMEI FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-35

Sadomasochism.
     Scandalos! Frizeaza nebunia…..
     Dar cum poti decide ce e nebunie  sau absurd?
     Sau ce este normalitatea. 
     Cum poti decide care sunt limitele normalitatii?
     Care sunt reperele?
     Ceea ce consider eu ca-mi place sau celui de langa mine? Sau celor carora le plac excentricitatea purtand costumatie neagra din latex sau piele, biciul, catusele, mastile, cizmele cu tocuri ametitor de inalte pe care doar cu multa vointa iti poti pastra echilibrul?
     Sunt o femeie noncoformista asa ca o astfel de costumatie o consider extrem de sexy. Recunosc ca ma provoaca si excita catusele, calusul si o cravasa de piele aplicata peste posterior. 
     Si totusi, neasteptat, pot vorbi chiar despre dragoste intr-un astfel de joc atata timp cat iubesti mult pe cineva caruia sa i te daruiesti total si sa-i spui sa faca ce vrea cu tine, fara teama ca va incalca pactul.
     Priveste-l ca pe un alt posibil scenariu fantezist, a celor lipsiti de prejudecati, spargand bariera a ceea ce este acceptat de societate ca fiind conventional.
     Dominator si supus. Fiecare isi accepta rolul cunoscand regulile jocului. Prin urmare de ce as fi eu cea care sa judece originalitatea si nebunia unor „bizari” care isi pun la bataie tot arsenalul propriei imaginatii?
     De fapt, stii sa faci diferenta intre unde incepe si unde se sfarseste trairea, unde se afla limitele tale? Cel mai probabil, acolo unde te sfarsesti tu.
     Din nefericire, lumea sadomasochista are faima proasta fiindca industria pornografica infatiseaza scene care sunt foarte departe de ceea ce este in realitate o adevarata sedinta sadomasochista si tocmai de aceea se face inevitabil asocierea cu violenta.
     Propria experienta si cartile pe care le-am citit de-a lungul anilor, m-au dus la concluzia ca in sex exista un dincolo necunoscut.
     Cand am pornit in aceasta indrazneata calatorie infruntand miturile tabu m-am lasat cucerita de intelepciunea cuvintelor maestrului Sun Tzu „cand te infrunti in lupta se cuvine sa stii, ca independent de rezultat, trebuie sa fii dispus sa pierzi o parte din tine”.
     Tu esti dispus a indrazni sa traiesti dincolo de limite cu riscul de a pierde o parte din tine?
     Unii dintre noi au facut-o.  
     tumblr_m71xbi3QMx1rxdxkxo1_500Asa a aparut Regatul Celeilalte Lumi, adevaratul imperiu al femeilor. Se afla la o ora jumatate de Praga intr-o localitate numita Cerna si este considerat cel mai important loc sadomasochist din lume.
     Aici rolurile sunt foarte clar stabilite: femeile, considerate Imblanzitoare profesioniste, Creaturile masculine si Intangibilii.
     Creaturile masculine sunt de 2 tipuri: cei care sunt insotiti de stapanele lor, protejati de ele ( celelalte stapane nu se pot atinge de nici un sclav care nu le apartine ) si cei singuri. Acestia sunt considerati „orfani” si sunt la dispozitia tuturor doamnelor. Sunt barbati publici care se ofera femeilor ca sa primeasca  lovituri de bici, sa le lustruiasca cizmele si sa le faca tot felul de servicii.
     Intangibilii sunt sclavii personali ai Reginei, nu pot fi atinsi sub nici o forma cu exceptia cazului cand savarsesc o greseala grava. Sunt exclusiv in serviciul Majestatii sale, mananca separat de ceilalti sclavi si dorm in subteranele castelului.
     Nu intra nimeni in Regat fara sa stabileasca reguli si limite in privinta folosirii corpului sau pedepsele ce le va primi.
     La intrarea in castel este afisat regulamentul de comportare, iata cateva reguli:
„Femeile sunt superioare Creaturilor masculine si acestea trebuie sa se comporte in consecinta.
Toate Creaturile masculine trebuie sa poarte zgarda in jurul gatului, 24 de ore din 24.
Fotoliile, scaunele si bancile sunt rezervate doar femeilor.
Doar femeile pot sa umble pe pavajul incintei.
Femeile au intotdeauna si in orice loc intietate asupra Creaturilor masculine.
Este interzisa hranirea sclavilor altora.
Este interzisa pedepsirea dura a unui sclav apartinand altcuiva, fara permisiunea stapanei.
Este interzisa practicarea de jocuri erotice in locurile publice.
Persoanele care intra in palat trebuie sa fie imbracate ( Creaturile masculine trebuie sa fie imbracate astfel incat tot corpul sa fie acoperit inclusiv organele genitale, fundul si partea de sus a corpului ).
Cand rasuna imnul, femeile se ridica in picioare iar barbatii ingenunchiaza.
Orice persoana care intra in Regat o face pe propriul risc.”
     Sadomasochismul, ca practica sexuala alternativa, are un slogan care neaparat trebuie respectat iar cei din bransa nu ezita sa se dezica: sa fie sanatos, sigur si consimtit.
     bdsm4Oameni de afaceri bogati din toata lumea vin in acest palat si platesc ca sa aiba relatii sadomasochiste cu doamne.
     Sadomasochismul este un joc ce implica un pact in virtutea caruia nu se face nimic impotriva vointei participantilor.
     La inceputul fiecarei sedinte se stabilesc limitele prin completarea unui chestionar.
     Regula de baza, pentru a intelege cu adevarat pana unde sunt limitele, este ca tot ceea ce i se face unui sclav trebuie incercat de Imblanzitoare, numai asa isi poate face o idee despre durerea pe care i-o provoaca.
     Toti cei de acolo sunt incantatori si respectuosi, incercand prin aceasta atitudine sa arate ca desi le place durerea si supunerea nu inceteaza sa fie fiinte omenesti.
     Ba chiar par a fi mult mai toleranti decat persoanele care practica sexul conventional.
     Supusilor si sclavilor, cu exceptia cazului cand apartin unei singure stapane, le place foarte mult sa incerce jocuri cu altele. Si intotdeauna isi imping limitele un pic mai incolo.
     Cred ca avem de invatat din filosofia practicantilor sadomasochismului: ei gandesc dincolo de a „o pune”….isi doresc jocurile si experimentarile.
     Poate daca si in sexul conventional a „o pune” este inlocuit cu explorarea celor mai ascunse dorinte, abandonandu-te extazului, trecand uneori de limitele pe care doar mintea ti le impune, atunci “a face dragoste” va deveni cea dintai si pretuita arta a constiintei umane.
     Am sa-ti povestesc data viitoare despre ce inseamna jocul sadomasochist in acest Regat.
     Tu ai trait vreodata o astfel de experienta? Scrie-mi un comentariu daca ti s-a intamplat, pentru a nu ma simti singura. :) 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu