marți, 6 mai 2014

CUM GANDESTE O FEMEIE FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-12

 Nu ma consider a fi o femeie speciala.  Ci doar SUNT.
     Mi-am dorit sa cunosc si sa experimentez sublimul in arta de a iubi si de a face dragoste.
     Dar mai presus de orice m-am abandonat. Vietii, placerii, erotismului.
     Si totusi ne este teama uneori sa cautam si sa traim sublimul dar mai ales ne este teama sa ne abandonam.
    Ne este frica sa ne abandonam de teama sa nu ne pierdem definitiv, de teama ca nu ne vom mai regasi niciodata.
     Pentru ca a te abandona inseamna a-ti trai vulnerabilitatile. Si asta este o lege pe care doar indragostitii o stiu.
     Eu am indraznit. Pentru a fi ceea ce SUNT, abandonandu-ma barbatului cu care eram, indiferent ca putea fi o intalnire pentru o noapte sau poate pentru o viata. Asa am simtit ca pot trai clipa cat o eternitate.
Romance
     In existenta mea de femeie m-am bucurat si am savurat, poate obsesiv uneori, fiecare moment pe care l-am trait.
     Iar ceea ce a facut deliciul vietii mele sentimentale a fost descoperirea propriei sexualitati, cea a barbatului si mai apoi a.…”curgerii”. A abandonului.
     Ceea ce a urmat a fost doar….o poveste de viata. O poveste despre capacitatea mea de a-mi da frau liber, de incredere si daruire. Un cadou al iubirii in care inima, corpul, sufletul se contopesc intr-un dans al senzatiilor imprevizibile.
     Asa am descoperit ca sunt o femeie cu dorinte sexuale si ecstatice profunde.
     Am simtit nevoia de a cunoaste placerea, singura sau cu un barbat.
     Nu ma consider un specialist pentru a vorbi despre un astfel de subiect, de altfel si a scrie inca mai invat cu fiecare poveste. Doresc doar a vorbi despre propria-mi experienta, cea a trupului meu de femeie care simte, povesteste si mi se dezvaluie prin trairile, senzatiile, zvacnirile sale incredibile.
     “Curgerea” este o emotie a limbajului fiziologic al orgasmului, vaginal si clitoridian.
     Inca din antichitate circulau multe intrebari si pseudo-certitudini cu privire la femeie si misterele ei.
     Medici, urologi, sexologi, psihiatrii, oameni de stiinta au dezbatut acest subiect inca considerat tabu.
     Insa ceea ce este relevant sunt marturisirile reale ale unor femei care au trait astfel de experiente.
     Eu am trait si traiesc din plin toata aceasta emotie asa ca pot afirma fara urme de indoiala ca exista si poate fi provocata.
     Fiecare femeie stimulata astfel devine fara indoiala femeie-fantana.
     Este nevoie doar de un barbat tandru, atent si rabdator care sa produca aceasta stimulare fie manual fie cu penisul intr-un punct bine precizat situat la nivelul glandelor subcervicale ale vezicii urinare.
     Insa cum fiecare joc erotic impune participarea ambilor parteneri, atunci si in cazul asta, si tu draga femeie pentru a reusi trebuie sa fii cunoscatoare a corpului tau si a senzatiilor tale intime.
     Nu exista nici un mister, totul este atat de simplu: trebuie sa “impingi” ca si cum ai naste si atunci poti provoca o adevarata….inundatie.
     Impingand de fapt te eliberezi, indraznesti sa te abandonezi extazului, sa lasi sa iasa la lumina puterea ta inepuizabila de feminitate, senzualitate si sublim.
     Toate femeile sunt femei-fantana, toate avem posibilitatea de a fi “izvoare”, abundente in emotii incantatoare si devastatoare, in acelasi timp.
     Povestea mea, a fiecarei femei–fantana poate fi si a ta.
     Si iata cateva povesti pline de un erotism rafinat si complex:
     “ In prezenta lui, sexul meu simte nevoia sa se patrunda cat mai mult de dorinta si nu vreau sa ma satisfaca imediat, caci am timp destul. Atunci cand iubitul meu este aici, am timp destul la dispozitie. Il savurez in mine. Ii soptesc: nu te misca, nu te misca, incet, incet sa mergem unul catre celalalt, prin mici atingeri subtile, prin cateva vibratii oferite si primite, prin senzatiile noastre imperceptibile. Atunci, dintr-o data totul izbucneste, se imprastie, sexul meu rade, tremura de placere si imi pot imagina ca el danseaza in mine.”
     “Prima oara cand am devenit femeie-fantana, cand sexul mi s-a deschis ca un fruct copt ce explodeaza in soare, am avut impresia ca intreg trupul mi se inalta si ma simtem purtata de suvoiul de viata ce izvora din mine. Da, eram un izvor, iar barbatul pe care il iubeam ma tinea in brate, iar eu ma revarsam, abandonata, inecata in fluidul suav ce galgaia in interior, siroia de-a lungul coapselor mele.”
tumblr_mipaq2Ycux1rrlcp6o1_500
     “Acest barbat, care m-a facut sa descopar ca sunt o femeie-fantana, este ca si cum ar fi venit de undeva de foarte departe, sa ma intalneasca. Era ca si cum s-ar fi alaturat la originile mele de femeie. Mana lui imi mangaia cu tandrete sexul, fara nici o alta intentie, fara sa vrea sa puna stapinire pe el. Iar el o facea pe indelete, cu generozitate, ca-mi venea sa plang de multumire. Pentru prima oara imi simteam sexul nu numai respectat dar si iubit. Mi s-a parut ca stie sa-l domesticeasca, cu alte cuvinte, sa-i faca curte, fara sa se precipite sa intre inauntru, imi daruia iar eu primeam. Ii doream mainile, gura, fiecare parte din corp, ii doream sexul, fireste. Nu am ejaculat niciodata inainte. Nu stiam nimic despre acest fenomen., dar am simtit, cand un jet a urcat in mine, ca mana sa ma primea, ca si cum mi-as fi putut depune sexul in ea. Pantecele mi se contracta, sexul se retinea inca si, subit, am simtit dorinta de a impinge, ca atunci cand am adus pe lume copiii. Ca si cum as fi dat nastere sexului meu, aducandu-l pe lume pentru prima oara. O placere necunoscuta ma umplea, o placere creata din tandrete si gingasie, din elan si retinere. Ma umplea cu adevarat, eram plina de apa, care continua sa curga. Iar apoi, o senzatie de plenitudine. O plenitudine languroasa, indragostia, eliberata, care venea din strafundurile fiintei mele, din departarile unei vechi singuratati, de parca iubirea pe care o retineam inchisa intr-o cochilie facea un salt urias. Acela al unei imense emancipari.”
     O iubire inchisa intr-o cochilie….cat de frumos spus! :)
     Poate ca despre asta este vorba.
     Sa-ti lasi trupul se zboare alaturi de al celuilalt, iar impreuna sa se inalte acolo unde pot sa cunoasca implinirea. Abandonul. Sublimul. Extazul.
     Acolo unde lasi sa curga divinul din tine cu nesat si voluptate.
     Unde esti cu adevarat TU in simplitate, gratitudine si iubire.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu