marți, 6 mai 2014

DIN GANDIREA UNEI FEMEI FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-25

 Iti spuneam in articolul anterior ca am primit in ultimul timp foarte multe mesaje de la persoane care sunt in relatii de cativa ani si care doresc sa stie care este secretul cuplurilor care au o viata erotica ce dureaza in timp si la care multi viseaza si despre care se considera ca ar fi o utopie.
     Sexualitatea inseamna jocuri erotice, explorare, fantezie, soapte deocheate, dezinhibitie, dorinta si placere, jucarii sexuale, costumatii provocatoare, tandrete si rabdare. Si desigur ingredientul principal…..pasiunea.
     Asa cum iti traiesti si pretuiesti pasiunile in viata de zi cu zi nu uita sa o aduci, si inca din belsug, in relatia ta intima.
     Desigur ca si in acest articol te voi ruga sa tii minte urmatoarele propozitii ( le poti folosi ca pe niste mantre ):
     „Cea mai erogena zona e creierul”
     „Cea mai erotica unealta pe care o ai la dispozitie este imaginatia”
     „Cel mai intens stimul sexual este anticiparea”
     Combinatia celor 3 idei in viata ta sexuala te poate duce de la un „meniu” plicticos la ultrapicant.
     Ok, acum putem trece la partea interesanta. Nu este o reteta, dupa cum am mai spus, sunt experiente proprii sau a altor cupluri pe care le cunosc si m-am gandit ca te pot ajuta sa-ti condimentezi relatia.
hot_kiss_capul.jpg_480_480_0_64000_0_1_0     Faceti dragoste cu hainele pe voi
     Nu vi s-a intamplat sa va doriti atata de mult incat sa nu mai apucati sa va dezbracati?
     Un scenariu atata de erotic: va pipaiti prin haine, pui piciorul intre pulpele ei si las-o sa se legene peste el.
     Continuarea este….exploziva.
     Iar daca nu ti s-a intamplat este o fantezie la indemana ta. Surprinde-o! Fii pentru o seara cel mai incredibil amant pe care si l-ar fi dorit.
     O data nu este intotdeauna suficient
     Se tot vorbeste in ultimul timp, tocmai pentru ca am inceput sa scapam de tabuuri si inhibitii, despre femeile multiorgasmice ( iti voi da detalii in alt articol ).
     Pai daca partenerul tau iti ofera un asemenea cadou nepretuit gandeste ca si el ar dori sa aiba parte de ceva „actiune”. Reciprocitatea in sex este esentiala, fiecare partener trebuie sa invete sa ofere placere pe masura celei primite. Asa ca neaparat este bine sa sti ca si lui ii place repetitia.
     Te trezesti intr-o zi de sambata dimineata, relaxata, si ii oferi „micul dejun” la pat intr-un mod care cu siguranta il va trezi cu zambetul pe buze, cel putin. Dar ce zici daca peste o ora il impingi din nou in dormitor si pentru o „gustare”.
     Pun pariu ca nu te va refuza, chiar este posibil sa-ti propuna si un „dejun” care te va tine intr-o stare de excitare permanenta. Nu refuza….aveti tot weekend-ul la dispozitie pentru asa „mese” festive.
     Umezeste-te
     De data asta nu te gandi la acea…..umezeala. ;)
     Mie imi place la nebunie apa pentru ca face minuni. Ma racoreste, relaxeaza dar mai ales, ma transforma in ceva cu mai putina greutate decat cea reala ( carei femei nu-i place ideea ;) ), devin mai flexibila si in plus fiecare particica din mine are un alt gust si miroase bine.
     Asa ca iti propun cateva locuri de pornire minunate: baia, piscina sau romantica mare.
simple-romantic--Love--hot--passion--beach--kiss--DAngel--sexy--my-album--Wet--Couples--vamp--Couples-Love--love-and-passion--amor--Пары--Sensual---Erotic---Suggestive--new-album--L0V3--vicki--phils-photos--erotic-cou     Ai facut-o vreodata la mare?
     Era vorba sa va sarutati pe malul marii in timp ce va acopera spumoasele valuri. Altadata povestim despre locuri unde sa va puneti la incercare imaginatia. :)

     
     Fii timp de o zi sclavul ei sexual
     Lasa putintel orgoliul si mai ales uita de filmele unde masculul dominant invarte pe toate partile o blonda cu sani spectaculosi care zambeste de incantare cand de fapt ar fi vrut sa-i spuna ca nu intelege nimic in afara de o ameteala care ii face sa-i vajaie capul. ;)  
     Ti se intampla uneori sa nu ai bani cand se apropie ziua ei?
     Improvizeaza ceva simplu si care nu costa. Nu trebuie decat sa-i dedici o zi ca sa-i produci plecare. Multa placere. Si te rog….fii darnic!
     In acesta zi Doamna are voie sa-ti porunceasca orice.
     Sa-i servesti un mic dejun erotic la pat, s-o hranesti cu struguri si capsune in stil roman sau sa stai toata ziua imbracat intr-un slip super sexy.
     Aaaa , esential….n-ai voie sa cracnesti. S-ar putea sa primesti o cravasa peste poponeata obraznica. Cine se baga? Cred ca s-ar putea sa-ti placa jocul si sa vrei sa-l repeti.
     Nu darui totul deodata atunci cand faci dragoste
     In loc sa oferi tot „tacamul” intr-o singura sedinta iti recomand sa te concentrezi pe o unica activitate.
     Mie imi plac uneori mici sedinte de sarutat si mangaiat (fara limba sau penis numai degele). Habar nu ai cata excitatie iti poate produce un astfel de preludiu.
     Iar daca treci la actiune, sex oral fara sex genital sau invers. Totul este un joc. Partida urmatoare de amor poate fii mai incinsa decat ti-ai putea imagina.
 wht-women--tags--razno--coppie--my-album--Romantisme-Amoureux--sexy-couples--make-u-crazy--Love--1--black-&-white--APPS--romantic--bw--grabbed--он-и-она--romance-for-guys--chance--_large    Aţăţă-l
     Aveti prieteni in vizita? Joaca-te cu el.
     Ce zici de un scenariu putin pervers? :D
     In timp ce ma ajuta in bucatarie il lipesc de frigider, il sarut pasional si ii mangai penisul. E cu atata mai infierbantat stiind ca in camera alaturata sunt prietenii nostrii.
     Asta nu inseamna ca nu intru apoi cu nonsalanta in camera si palavragesc nimicuri cu prietenii in timp ce el asteapta sa i se domoleasca erectia.
     Trimite biletele sexy
     Eu sunt incantata sa gasesc astfel de biletele. Pe frigider, sticla de vin, poseta sau trusa de machiaj.
     Pe ele ii poti descrie acele parti din corp pe care le gasesti taaare sexy.
     Eu primesc biletele pe care scrie ce ar vrea sa-mi faca pe loc. Nu ti se par interesante dar mai ales….excitante? Sa fii dorita in orice moment mi se pare o dovada de iubire maxima.
     Fii imprevizibila
     Asta este special pentru Doamne. :)
     S-ar putea sa nu fie o noutate daca-i spui ca vrei sex cand mergeti la culcare.
     Dar o sa-l surprinzi daca-l imbratisezi pe la spate cand spala masina, face dus sau citeste o carte.
     Ai curajul si perpeleste-l, oricarui barbat ii place sa se joace. Incepe sa-l mangai pana in pragul orgasmului.
     Si cireasa de pe tort ( sper sa-l gasesti intr-o zi buna :D ): refuza sa termini chiar daca l-ai starnit suficient de mult, amanand deznodamantul cu o ora sau doua. O sa-ti placa sa-l vazi fierband in suc propriu. Si lui desigur, iti garantez. Cu ce pofta se va infrupta din tine apoi.
tumblr_mk6lrtRVrI1rjfgg6o1_400     Iesi in oras fara chiloti
     Ei bine, cine nu a vazut filmul „Basic Instinct”? Dar mai ales secventa cand Sharon Stone si-a „uitat” chiloteii cand a fost chemata pentru un interogatoriu.
     M-am amuzat cand am vazut-o. Ce coincidenta! Amandoua blonde si amandoua….uituce. :D
     M-o fi vazut scenaristul la mine pe strada cand imi flutura rochita in serile de vara si mai adie vantul?
     E o idee traznet asa ca lasa puditatea si pune-o in aplicare.
     Imbracate cand iesi undeva seara si „uita” sa-ti pui chilotii. Sopteste-i si lui ca sa-l inciti.
     Iar daca esti la un restaurant si aplici tehnica a la Sharon l-ai hipnotizat complet.
     Da totul la iveala 
     Ma gandesc la un cadou mai special care tine doar de imaginatia ta: radeti parul pubian in forma de inimoara sau daca nu ai mai facut-o….rade-l de tot.
     Pai daca tot am vorbit de tehnica „uitarii” chiloteilor sunt convinsa ca si imaginea organului tau genital feciorelnic sau cu forme inspirate din revistele Playboy il va electriza.
     Mai continuam si data viitoare. La fel de amuzant si fierbinte.
     Daca ai si tu idei hai sa le share-uim. ;)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu