marți, 6 mai 2014

DIN GANDIREA UNEI FEMEI FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-33

 timthumb„Cred ca sexul este cea mai buna forma de exercitiu fizic” spunea intr-un interviu actorul american Cary Grant.
     Nu intamplator sunt intrebata cum reusesc sa-mi mentin energia si fizionomia adolescentelor.
     Mi-ar fi placut sa ma laud ca fac parte din societatea secreta a Tigroaicelor Albe, femei puternice, convinse de ceea ce fac, care infrunta ideile preconcepute si care se ocupa cu „absorbtia energiei” barbatilor pentru mentinerea tineretii si atingerea nemuririi :) ( dar despre toate acestea pregatesc mai multe articole ).
     Daca reusesti sa privesti si cealalta fata a sexului cu cea mai mare intelepciune si sa stii sa nesocotesti tabuurile vei descoperii ca sexul este cea mai buna imagine a esentei umane.
     Asa ca m-am gandit la o alta reteta secreta care poate innebuni orice barbat. Este cat se poate de explicabila si… aplicabila.
     Am „descoperit-o” cu foarte multi ani in urma si am aplicat-o instinctual.
     Mi se parea ceva natural si savuram cu frenezie contractiile voluntare ale pelvisului.
     Habar nu aveam ca este o „reteta” recomandata de majoritatea ginecologilor in mod special pentru lauze.
     Prima data am folosit-o ca o tehnica de intarire a pelvisului iar apoi m-am „jucat” si in timpul partidelor de amor. Efectul? Excitatie intensa si orgasme profunde.
     Francezii numesc Pompoir aducerea la orgasm a partenerului exclusiv prin contractia muschilor vaginali.
     Pompoir este un nume frantuzesc extravagant pentru Kegel.
     Ginecologul Arnold Kegel  a inceput sa studieze muschii pelvieni si modalitatile de a-i tonifia cu mult inainte ca emanciparea sexuala a femeilor sa fi fost macar adusa in discutie.
     Exercitiile care necesita contractarea interna a vaginului intaresc muschii pelvieni si intreaga platforma pelviana.
     Everybody’s-Talkin…Exercitiile Kegel se dovedesc a fi utile si benefice atat pentru sanatate cat si pentru viata sexuala… in cele mai delicioase si excitante moduri pe care ti le poti imagina.
     Aceste exercitii se concentreaza asupra muschilor care controleaza fluxul de urina si se contracta in timpul orgasmului.
     Daca muschii din zona pelvina sunt tonifiati, contractiile din timpul orgasmului vor fi mai puternice si senzatiile mai intense.
     Am inceput sa „practic” aceste exercitii mergand la toaleta.
     Ce se intampla de fapt: imi opream fluxul de urina cateva secunde, apoi “strangeam” usor de cateva ori. Cunosti senzatia de mictiune. Ce faci atunci cand iti vine si nu mai poti? Te incordezi.
     Asa ca si in cazul acestor exercitii aplici aceeasi tehnica.
     Cel mai indicat este sa respiri normal si sa te focusezi pe contractia muschilor din jurul vaginului si rectului.
     Specialistii iti ofera si o alta modalitate de a te antrena: sa introduci un deget in vagin si sa-ti contracti muschii din apropiere. Ar trebui sa simti cum vaginul se strange in jurul degetului tau si planseul pelvin ti se ridica usor.
     De cativa ani m-am antrenat sa-mi fac aceste exercitii oricand si oriunde.
     Sa zicem ca am evoluat :) asa ca acum nu fac altceva decat sa-mi tin muschii pelvieni incordati patru/cinci secunde dupa care ii las sa se relaxeze acelasi interval de timp. Eu repet miscarea de vrea douazeci de ori intr-o serie si le fac cam de doua/trei ori pe zi.
     Pot sta intinsa, asezata, in picioare sau in genunchi, fie ca sunt acasa, in masina, cand ma uit la televizor sau chiar la birou ( din fericire nimeni nu are cum sa-si dea seama ). :)
     tumblr_m7j1vyOUwW1rxdxkxo1_500Iar daca utilizezi aceasta „reteta” in arta amorului iti garantez ca ii vei putea oferi placeri nemasurate partenerului.
     Stii acum despre mine ca-mi plac jocurile si explorarile asa ca ma folosesc de aceasta tehnica si in timpul partidelor de sex.
     In timpul penetrarii, imi incordez vaginul si ii tin iubitului penisul “captiv” cateva secunde, dupa care il eliberez.
     Repet „procedura” de cateva ori cu intregul penis sau stand deasupra pe vine, sprijinindu-ma pe talpi „masand” cu vaginul incordat numai capul penisului.
     Acest joc neasteptat al simturilor si senzatiile ce il „invaluie” ne duc pe culmi nebanuite.
     O femeie care poate aduce un barbat la orgasm prin aceste contractii este considerata o zeita amoroasa experta, sofisticata si pretuita.
     Si Doamna draga nu uita ca toate aceste avantaje le poti obtine gratis, iti ocupa putin timp si nu-ti consuma energie.
     Domnul meu, desigur ca nu te-am uitat. Exercitiile Kegel ti le recomand in egala masura si tie. Partea fizica a artei amorului devine extraordinara, te ajuta sa simti mai intens placerea dar dincolo de aceste stari fizice poti explora amorul cu continenta care dureaza ore intregi ( dar despre asta in alt articol ).
     Te-am convins ca poti culege o sumedenie de beneficii prin stapanirea acestei tehnci?
     Atunci nu ezita si practic-o sustinut si frecvent. :)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu