marți, 6 mai 2014

DIN GANDIREA UNEI FEMEI FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-22

 „Nu ai curajul sa o faci!”…..radea la telefon, cu gura pana la urechi, saptamana trecuta, o prietena, cand i-am povestit ca urmatorul articol o sa fie tot despre masturbare.
     „Ma vezi pe mine vreo pudica care sa nu vorbeasa despre cum imi place sa-mi creez si singura momente de relaxare?”
     Caci cu siguranta alaturi de sexul conventional si masturbarea poate avea acelasi rol atunci cand iubitul tau nu este pe langa tine.
     Si totusi iata cum s-a desfasurat conversatia noastra. Aaaaa, nu te astepta sa fie un dialog cu perdea. Nu-mi sta in fire sa ma dau simandicoasa ca o fata de pension. :D
     Bla bla bla….trecem de partea de inceput (conversatie uzuala intre fete ) si ajungem la cireasa de pe tort.
     „M-a incantat ultimul tau articol”….imi spune ea.
     „Incantat sau provocat?”
     „Tind sa cred ca ambele.”
     „Banuiesc ca petreci destul de mult timp in fata calculatorului pentru a scrie.”
     „Destul de mult. Ajung uneori si la 4/5 ore.”
     „Cum scapi de monotonia orelor petrecute in fata calculatorului?”
     Face o pauza, parca cautandu-si cuvintele ( in sinea mea simteam ca imi pregatea o intrebare mai deocheata) si adauga: ”Am ceva  ce-mi sta in gand de mult sa te intreb….nu te exciti in timp ce scrii articolele despre sex?”
     Si pentru ca mi-a placut curajul de a ma intreba direct, i-am raspuns si eu, la fel de direct si la obiect.
     „La ambele intrebari am un singur raspuns: masturbarea.”
     Desi era la telefon, mi-am dat seama ca se blocase, si avea acea senzatie de….inghitit cuvintele.
     A reusit sa-si revina si a continuat balbainduse.
     „Tu vorbesti serios?”
     Este prietena mea si nu o puteam lasa nelamurita, desi eu ma amuzam copios.
     Ce „clasici” suntem cand vine vorba despre sex. Auzi asa grozavie! Sa iei pauze de masturbare stand in fata laptopului. ;)
     Astfel i-am marturisit ca in serile in care sunt singura si nu este  langa mine iubitul meu, pentru a recurge la „rezolvarea” clasica a celor 2 situatii, prefer sa ma remontez prin….masturbare.
     Pentru mine nu este nimic nou sub soare. O pot face  in pat, sub dus, intr-un parc sau, ca in situatia despre care povestesc, cu laptopul in fata. Asa nu ma plictisesc niciodata….schimb decorul.
     Adevarul este ca si doamnele cuminti o fac.
     Cunosc eu cateva, carora le-am impartasit secretul meu si ca sa vezi, ca prin minune….
     ”Parca zilele sunt mai senine de cand aplic metoda de relaxare rapida”….imi spunea la cateva zile dupa ce i-am prescris „reteta” de detensionare unei alte prietene pe care o stiu de mai multi ani si al carui sot este destul de mult plecat in delegatii ( am ales pentru ea varianta asta pentru ca stiu ca nu ar fi recurs nicicand la o alta alternativa, mai putin „ortodoxa” pentru doamnele cuminti, denumita de specialisti „fuck buddy” ( „prietenul/a de sex” – o sa-ti povestesc si despre asta asumandu-mi riscul de a nu fi pe placul multora dar merita incercat).
tumblr_m7bjztfbpk1qjuse9o2_250     Cat despre mine, am descoperit masturbarea adolescenta fiind, undeva pe la 10 ani, intr-o joaca. Grozava joaca, cred unii….mai ales pentru o pustoaica. :D
     Asta pentru ca se stie ca este un „domeniu” guvernat de barbati. Iar un cliseu pe care ar trebui sa-l dam uitarii.
     Si adolescentele se masturbeaza, dar nimeni nu vorbeste despre asta.
     O fac pur si simplu intuitiv. Iar o data descoperita aceasta forma de placere, la indemana, o aplici si te bucuri de ea oriunde si oricand.
     Iti povestesc in alt articol despre felurile in care te poti masturba si unde.
     Am reusit sa aduc iar putin suspans? I am so good. :D
     Mai mult, iti aduc un argument forte ca esti absolut normala daca ai practicat cu frenezie masturbarea, in timp ce alte domnisoare aveau boticul de maturau cu el asfaltul.
     Am dat si eu un search pe google ca sa inteleg fenomenul si sa nu raman cu impresia ca suntem atipice, sa nu zic….sarite de pe fix, si iata ce am aflat: Kinsey, un renumit sexolog, a descoperit ca oamenii care incep sa se masturbeze devreme duc o viata sexuala mai viguroasa decat ceilalti si au privilegiul ca o vor continua mult timp dupa ce multi au incheiat-o.  
     Acum parca noi am devenit cele normale si in avantaj. ;)
     O sa pledez acum, draga mea, in favoarea masturbarii indiferent de varsta: este o metoda de a-ti creste energia YIN ( in traducere….feminitatea ), de a te detensiona, de a te elibera de inhibitii, de ce nu, de a fi independenta sexual si a descoperi ce te excita, caci daca tu nu stii, cum sa aiba habar partenerul tau.
     Iar daca nu ai sansa de a-ti incepe viata sexuala alaturi de un barbat care sa aiba rabdare sa te invete despre corpul tau, ce zici sa vii cu lectiile deja invatate de acasa, cand intri intr-o relatie, bucurandu-va amandoi de placeri delicioase?
     Ba ai sansa de a te perfectiona alaturi de el cu o asa experienta sofisticata.
     O sa-mi permit o gluma nevinovata dar cu talc: o femeie „rezolvata” are un farmec aparte si cu siguranta atrage masculi cu potential sexual care iti aduc fiori. Si nu asta iti doresti? Sa fii curtata si, de ce sa nu recunoastem, satisfacuta. Zambetul pe buze, am zis si ma tot repet, este extrem de sexy.
     Si pentru ca stiu ca vrei mai mult de atat am gasit 10 motive pentru care iti recomand masturbarea.
     Funny….le-am denumit….”10 motive pentru o masturbare de nota 10”.
     Am spus tot timpul ca sexualitatea imi da frau liber imaginatiei si creativitatii ( p.s. chakra sexualitatii este si cea a creativitatii….bonus spiritual :) )
     1) E senzationala.
     2) Inveti mai multe despre propriul corp. Ce te excita si ce nu, care sunt nevoile tale sexuale de baza si cum sa le satisfaci.
     3) Scade tensiunea si te ajuta sa dormi….iata o pastila care te ajuta sa scapi de numaratul oilor:D
     4) Te invata sa faci deosebirea intre dragoste si sex. Intelegi de fapt ca poti avea orgasm si fara a fi indragostita.
     5) Daca esti singura te salveaza de urcatul pe pereti sau, daca nu esti prea indrazneata, de culcatul cu primul tip care iti iese in cale.
     6) Este o metoda fara riscuri.
     7) Este un procedeu excelent de infrumusetare….orgasmul imbunatateste circulatia, combate efectele stresului si face pielea sa straluceasca.
     8) Te poti concentra pe propria placere.
     9) Cu cat te masturbezi mai mult, vei avea mai multe orgasme si singura si cu un partener.
     10) A avea orgasm singura iti asigura independenta sexuala 100%. ( sunt de acord cu tine ca penisul iubitului tau nu poate fi inlocuit, dar in vremuri „tulburi” iti asigura zambetul pe buze si-ti stinge hormonii care clocotesc ca vulcanii noroiosi :) ).
     Cam atat pentru azi. Data viitoare povestim despre cum si unde te poti masturba dar si cum te ajuta in relatia ta intima.
     Deci doamna draga te-am provocat suficient cat sa incepem….procedura de relaxare rapida? :D

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu