marți, 6 mai 2014

DIN GANDIREA UNEI FEMEI FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-17

„ Cu cat o femeie se va simti mai importanta in ochii tai, mai curtata, mai dorita, mai iubita, cu atat iti va fi mai recunoscatoare si va incerca, la randul ei, sa iti ofere placere. Daca vei trata o femeie ca pe o Regina, ea va simti apoi nevoia sa te trateze ca pe un Rege. „
   
      Cele mai fascinante persoane sunt atractive pentru ca poseda echilibrul emotional si sunt carismatice. Atractia este datorata pasiunii cu care isi traiesc viata, a unei sexualitati debordante dar si a unei bune imagini despre sine si despre proiectele lor de viata.
     Un beneficiu important al stapanirii artei de a seduce este acela ca poate fi folosita in scopul realizarii unor relatii dorite, de ispitire si interactionare cu persoanele pe care vrei sa le intalnesti, sa le cunosti.
     In acest fel seductia devine o metoda eficienta de schimbare a vietii tale, pentru a decide cand si cum sa fii seducator.
     Femeia si barbatul sunt construiti in moduri diferite. Barbatul are nevoie uneori doar de o clipa pentru a i se aprinde calcaile in timp ce femeia are nevoie de mai mult timp sa se indragosteasca.
     Un barbat poate avea un orgasm instantaneu in timp ce o femeie are nevoie de sarutari, mangaieri, tandrete pentru a experimenta orgasmul.
     Iubitul meu imi spune uneori ca „traiesc” prea mult in vagin. Dar cu vaginul si corpul meu am avut cel mai fascinant si incredibil dialog, si in felul asta acum stiu cum poate un barbat sa seduca o femeie pentru a o aduce in patul lui, considerandu-l in acelasi timp cel mai bun amant pe care l-a avut vreodata.
     Cum poti face asta?
cfx8tF9upDim     Descopera fiecare particica din corpul ei ca pe un taram pe care vrei sa-l explorezi. Fa gesturile pe indelete, senzual, folosindu-te de toata tandretea pe care o porti in tine. Lasa-te condus de intuitie si creativitate. Transforma-te in artist si schiteaza desene nevazute pe trupul femeii.
     Pune-o in valoare, protejeaz-o, iubeste-o asa cum este, acorda-i timp si astfel o vei ajuta sa se deschida, sa ti se daruie, sporind placerea ta si a ei.
     Rasfat-o cu mici atentii, propune-i sa luati cina intr-un restaurant romantic, ofera-i flori. Uimeste-o! Surprinde-o!
     Invata sa-ti dezvalui vulnerabilitatile. Ingaduie-ti aceasta slabiciune! Ofera-i ei tandretea ta si iti va fi total recunoscatoare.
     Uita-te la ea! Descoper-o cu privirea! Fa-o sa se simta centrul lumii, unica cu care vrei sa faci dragoste!
     Da-i sansa de a-ti spune totul, de a-ti povesti despre dorintele ei, despre ce nu a indraznit niciodata sa rosteasca, tot ce-i face placere, sa guste si sa descopere cu tine!
     Foloseste-ti toate simturile! Respir-o! Ascult-o! Inspira-i mireasma! Priveste-o! Gust-o! Atinge-o! Acorda-i atentie totala.
     Fa-o sa rada! Dragostea presupune placere, joc, artificii. Razand redescoperi spontaneitatea, inseamna sa te bucuri de fiecare moment trait.
download (1)     Invata-ti partenera sa-si descopere corpul si reactiile. Fii alaturi de ea si acorda-i atentie. Fa-o sa se simta in siguranta si ajut-o sa aiba incredere in ea.
     Lasa-te calauzit de atingeri, daruieste-i placere si te vei transforma intr-un maestru priceput al trupului femeii!
     Pur si simplu, chiar si pentru o dupa-amiaza sau o seara, transforma-te in Magician!
     O femeie care a fost initiata in dragoste de catre un barbat iubitor, tandru, atent isi va descoperi intregul potential de senzualitate. Si va dori sa se bucure de el impreuna cu TINE!
     Important este sa o faci sa se simta ca esti de departe cel mai bun amant pe care l-a avut sau pe care il va avea vreodata si in acelasi timp tu sa o transformi cu cunostintele si tehnica ta in cea mai buna amanta pe care ai avut-o vreodata.
     Pentru a zapaci o femeie in pat ai nevoie de informatii despre organele ei sexuale si despre cum functioneaza, cum sa o stimulezi cat mai eficient, sa stii cum s-o exciti, cum s-o indrumi, cum sa folosesti variatiile sexuale si fanteziile erotice pt a-i mari excitatia.
     Hai sa vedem cum ne invata tantra ca poate fi stimulata fiecare zona erogena a femeii.
     Cel mai mare organ sexual al omului este pielea. In piele se localizeaza terminatii nervoase care reactioneaza la orice tip de stimuli: mangaieri, sarutari, muscaturi usoare, presiuni, frecari.
     Jucatul cu parul permite diferite senzatii de placere: alunecarea degetelor prin par de la radacina spre varfuri, ca un fel de masaj este foarte placut.
     Gatul, intrarea spre intimitate, este una dintre zonele cele mai erogene ale corpului feminin. Partea sa posterioara, ceafa,  in spatele urechilor, linia carotidei, merita explorate cu calm si grija, pentru ca poate aduce femeia in valuri de excitare.
     Buzele sunt una dintre cele mai sensibile zone ale corpului, iar sarutarile sunt prima manifestare a atractiei. Este foarte stimulant sa saruti o femeie lent si delicat, alternand buza superioara cu cea inferioara, folosind varful limbii.
     Coborand spre ceafa, parcurgem usor spatele, aproape neatingand pielea, cu varful degetelor, cu buzele sau chiar cu unghiile. Pe spate, zonele cele mai sensibile se afla intre cei doi omoplati si in zona lombara, in partea superioara a feselor. Deasupra osului sacru exista de asemenea un punct special care trebuie apasat.
EROTIC_PORTRAIT_Wallpaper__yvt2   
      Sanii reprezinta una dintre zonele cele mai erogene ale femeii, in special sfarcurile. Este bine sa te apropii usor de axila cu frecari circulare. Sfarcurile vor „observa” rapid excitarea, mai ales daca ii mangai cu degetele sau cu buzele.
     
     Ombilicul este o alta zona care trece drept una de inalta sensibilitate mai ales daca este stimulata cu o….cireasa sau capsuna. Ombilicul este o parte fundamentala a parcursului sexual.
     In spatele genunchilor se afla o zona extrem de delicata, sensibila la atingerile usoare.
     Coapsele, fiind pragul spre organele genitale, constituie o zona foarte excitanta. Masarea coapselor cu uleiuri aromatice va produce o senzatie foarte placuta.
     Masajul picioarelor poate mari placerea. Zona articulatiilor degetelor trebuie masata circular, schimband din cand in cand sensul rotirii. Poti mangaia cu o esarfa din matase piciorul femeii sau poti folosi creme.
     Perineul, zona intre anus si vagin, putin explorata, este plina de terminatii nervoase, fiind formata din acelasi tip de piele ca labiile vaginale.
     Anusul are o mare sensibilitate, desi are muschii mai puternici decat cei vaginali. Fesele pot fi si ele stimulate cu sarutari, mangaieri, frictiuni.
     Vaginul este sensibil si adaposteste in interiorul sau punctul G, o protuberanta de aproximativ jumate de centimentru situata in partea anterioara a vaginului la o distanta de 2/4 cm spre interior. Este sensibil pentru ca aici se reunesc terminatii nervoase, glande si vase de sange. Se poate stimula fie manual fie cu penisul. Postura cea mai buna pentru stimularea lui este cea in care barbatul penetreza femeia din spate.
tumblr_m8ga9owAS81rxdxkxo1_500      Clitorisul este cea mai senzuala, mai delicata, si mai sensibila parte a femeii ( femeia ajunge la orgasm prin stimularea lui ). Stimularea se face mangaindu-l de sus in jos cu miscari circulare, dupa ritmul fiecarei femei.
     
     Iar in final as vrea sa-ti povestesc cate ceva despre hormonii atractiei sexuale.
     Ai auzit vorbindu-se despre feromoni? Aceasta aroma sexuala a fiecarei persoane face, ca cel putin prin miros, fie sa ne simtim atrasi, fie sa atragem pe cineva. Odoarea personala este un puternic afrodisiac. Aceste molecule atat de mici controleaza comportamentul si atractia sexuala. Feromonii se transmit la nivelul pielii si se gasesc cu preponderenta in fluidele corpului.
      In Japonia dar si in alte tari exista posibilitatea de a cumpara lenjerie intima folosita, astfel incat oricine, care este dispus sa plateasca sume exorbitante, se poate recrea mirosind izul intim al unei femei. Napoleon ii cerea Josefinei sa nu se spele dupa ce facea dragoste pentru a-i putea simti mirosul corpului. :D
     Data viitoare povestim despre alte trucuri de seductie. ;)


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu