marți, 6 mai 2014

DIN GANDIREA UNEI FEMEI FARA INHIBITII SI PREJUDECATI!-34

 Regatul Celeilalte Lumi, adevaratul imperiu al femeilor. Se afla la o ora jumatate de Praga intr-o localitate numita Cerna si este considerat cel mai important loc sadomasochist din lume.
     Aici rolurile sunt foarte clar stabilite: femeile, considerate Imblanzitoare profesioniste, Creaturile masculine si Intangibilii.
     Creaturile masculine sunt de doua tipuri: cei care sunt insotiti de stapanele lor, protejati de ele ( celelalte stapane nu se pot atinge de nici un sclav care nu le apartine ) si cei singuri. Intangibilii sunt sclavii personali ai Reginei.
     
     Am sa-ti povestesc despre cum s-a celebrat ziua in care s-au implinit noua ani de la crearea Regatului.
     Pregateste-te de o experienta inedita. Sper ca stai bine cu „motorasul”. :D 
     Pentru sclavi ziua a inceput la ora noua, cu o jumatate de ora de exercitii fizice sub indrumarea unei Imblanzitoare, se inalta drapelul, se intoneaza imnul iar sclavii ingenuncheaza.
     Sclavii s-au prezentat unul cate unul si au tinut un mic discurs in care si-au declarat inferioritatea in fata femeilor. In felul asta se „pedepseste” in mod simbolic genul masculin pentru toate „crimele” pe care le-au comis sau continua sa le comita impotriva femeilor.
     In cadrul ceremoniei s-au ales noua Creaturi masculine pentru pedeapsa, primind noua lovituri de bici de la noua Imblanzitoare.
     Stapanele isi pun sclavii la dispozitia altor stapane, Creaturile pedepsite trebuie apoi sa le multumeasca stapanelor pentru pedeapsa primita. Si o fac sarutandu-le cizmele.
     Una dintre cele mai renumite Imblanzitoare este o stapana japoneza cu faima de dura, in ciuda chipului ingeresc dar totusi  considerata incantatoare de catre sclavi. Renumele l-a dobandit datorita faptului ca este o profesionista in bondage ( arta de a lega supusul ) si poate sa o faca in cinci minute. Este tot timpul imbracata in haine stridente din latex, destul de incomode, avand alaturi doi barbati extrem de chipesi care ii tin umbrela, protejand-o de soare si in acelasi timp o ajuta sa urce scarile pentru ca singura nu poate datorita unor cizme cu tocuri extrem de inalte.
     A urmat licitatia sclavilor si a constat in vinderea catre alte Imblanzitoare a unui sclav propriu pentru cel putin trei ore si cel mult trei  zile. Datorita faptului ca nu stiu in mainile cui vor ajunge sclavii sunt permanent excitati.
     Grupul de la licitatie era alcatuit din douazeci de sclavi care stateau in picioare, cu capul plecat avand un numar legat de gat si o fisa in care se arata: varsta, activitatile in care se evidentiaza, istoricul medical.
     In cadrul licitatiei, sclavii si-au aratat abilitatile de dansatori, trebuind sa se contorsioneze in ritmul muzicii, iar in timpul acesta femeile fluierau daca spectacolul nu le placea sau dimpotriva ovationau cand „prezentarea” merita. Interesant este ca majoritatea aveau erectii ori de cate ori se licita pentru ei, asta insemnand ca tot ceea ce li se intampla le face realmente extrem de multa placere.
     In palatul Reginei a avut loc apoi un nou eveniment: „fundul masculin cel mai bine biciuit”. Este voluntar iar femeile participante trebuie sa faca timp de doua minute o „opera de arta” pe fundul gol al sclavului, folosind un instrument de tortura optional. Pentru asta sclavul sta pe o banca de pedepsa. Daca striga „stop” sau aluneca de pe banca, Imblanzitoarea este descalificata. Un juriu hotaraste castigatorul punand note de la unu la zece in functie de valoarea artistica, de vanatai si de nivelul de cruzime al doamnei.
     imagesUrmatorul act a fost judecata sclavilor. Se discuta pedepsele unor sclavi care comit greseli sau au o purtare nerusinata fata de stapana lor. Primul sclav si-a facut o operatie la sani ca sa para mai feminin si este judecat pentru ca isi pusese prea mult silicon.
     I s-a dat cuvantul sa se explice dar pentru ca nu a fost convingator a fost pedepsit sa primeasca lovituri de bici si sa doarma in subteranele palatului.
     Al doilea este judecat pentru ca este considerat un „drogat”….fumeaza prea mult. Stapana i-a luat tigarile dar reusea in continuare sa faca rost de altele, asa ca a fost condamnat sa urmeze un tratament cu plasturi sa scape de dependenta, la pedepse fizice si sa se rada in cap.
     Noaptea s-a terminat in discoteca Regatului unde doamnele se joaca cu sclavii.
     A fost programata o „performance”, denumita spectacol medical, foarte special, al unei Imblanzitoare daneze. Este intotdeauna imbracata intr-o uniforma de asistenta medicala, din latex alb. Sedintele de acest gen nu sunt pentru toata lumea, e vorba de jocuri cu ace, scaridificare ( producerea de plagi  si arsuri cu obiecte fierbinti ) si tot ce include sangele ca arta.
     Jocul consta in mici taieturi orizontale cu un cutit pe spatele sclavului, din rani tasnind firisoare de sange. Si pentru ca spectacolul sa se incheie apocaliptic la final  trece un manunchi de urzici proaspete peste tot trupul sclavului.
     Cel mai ciudat masochist din Regat este un neamt de cincizeci de ani caruia ii place tot ceea ce produce durere maxima: biciul, cravasa, ace si cuie. Vederea acelor ii face sa creasca adrenalina mai mult decat durerea de a-i fi infipte in trup. Si totusi plateste pentru acest tip de durere.
     Si cum nimic nu este intamplator toate aceste povesti mi-au adus momente de reflectare intense care m-au ajutat sa-mi schimb viziunea asupra acelui necunoscut pe care de multe ori nu doream sa-l confrunt.
     M-am intrebat intotdeauna de ce sadomasochistii sunt atat de prost vazuti.
     A-ti „sacrifica” trupul acceptand o astfel de placere sexuala si mai mult, a te excita in urma unor lovituri liber consimtite reprezinta in mintea multora dintre noi perversiune, depravare. 
     Dar cati dintre noi nu au fost crescuti sa astepte de la viata doar esecuri si lovituri.
     Asadar, cu ce drept sa judec gusturile alternative ale oamenilor, care sunt de comun acord si care nu-mi afecteaza libertatea.
     Putem accepta ca in experientele noastre umilirea si durerea pot fii de necondamnat, ca sunt perfect umane. Dar daca o faci la picioarele unei Imblanzitoare, imbracat in haine fetisiste este considerat un pacat grav.
     61211824Multi barbati nu o recunosc dar au ca fantezie sa fie dominati de femei.
     „Trebuie sa-mi placa mult un supus ca sa merite sa-i produc durere” – este una dintre lozincile Imblanzitoarelor, poate aroganta dar la care sclavii/supusii adera fara nici o urma de dispret.
     De fapt cu ajutorul Imblanzitoarelor reusesc sa depaseasca tabuurile. Jocul sadomasochist le da libertatea de a face lucruri pe care in cotidian nu le-ar suporta, lucruri care le provoaca respingerea cea mai mare.
     Supunerea si dominarea sunt fete ale aceleasi monede.
     Te-ai gandit vreodata ca supunerea este considerata cea mai buna arma de-al domina total pe celalalt, sa-l aduci acolo unde vrei?
     Cel care accepta durerea, umilirea si pedepsele, alegand aceasta modalitate excentrica, isi infrunta egoul, intrecandu-se pe sine insusi.
     Exista doua forme de a infrunta suferinta: a fi stoic, aratand ca nu suferi, si a doua, sa nu te ascunzi ca te doare.
     Sa fim sinceri cei  mai multi dintre noi adopta a doua varianta.
     Si totusi exista un dincolo pe care putini il inteleg si il accepta: sa incetezi sa te mai doara, sa te bucure ceea ce faci.
     In sadomasochism procesul sclavului/supusului se bazeara pe aceasta forma.
     De cativa ani este la moda „curentul” autocunoasterii, un proces profund care ne promite implinirea si libertatea, eliberarea de vechile paradigme.
     Ce-ar fi sa aplici in viata reala acest concept al sadomasochismului: bucuria a ceea ce faci?
     Multi dintre noi ne plangem ( as fi ipocrita sa nu spun ca si eu am momente cand o fac ) tocmai de aceea sunt dispusa sa accept aceasta provocare, confruntand durerea.
     As da dovada de cea mai indrazneata si spirituala exprimare a inteligentei umane: sa merg mai departe, sa-mi ingenunchez durerea precum o fac cu cea mai mare bucurie sclavii din acest Regat in fata femeilor.
     Nu-i asa ca este confortabil sa ramai in starea de teama? Esti docil. Iata o forma de supunere care reprezinta depravare.
     Nu ar fi mai interesant sa te razbuni pe viata intr-o forma perversa dar grandioasa: sa fii fericit si sa accepti cu bucurie fiecare zi, experienta si relatie? 
     Vrei cu adevarat sa-ti schimbi viata infruntandu-ti temerile si durerile? Lasa-mi un comentariu si spune-mi daca si cum te-a inspirat aceasta poveste.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu