vineri, 14 februarie 2014

Poveste de Valentine's Day: Iubire din joaca


  • Bebe Alex Mihai
    A fost o data ca niciodata un baiat si o fata, nici unul, nici altul nu stia de existenta celuilalt si fiecare isi pierdea timpul cum credea de cuviinta. El cu prietenii pe la coltul blocului, sau prin parc si ea pe acasa, pe afara, pe unde apuca. Zilele treceau, vara venea si o data cu ea veneau si zilele calduroase.
    Lumea mergea pe strand, pe dig, unii sa se bronzeze, altii sa s racoreasca, iar altii si una si alta. Din intamplare, cei doi se intalnira, dar nu fata in fata cum era de asteptat. Au inceput cu un CS micut, au continuat in acea zi cu acel CS. Dupa ceva vreme, s-au saturat si au revenit pe mess. Vorbeau ei pe mess ... mai cu un web ... doua ... o dedicatie la radio, pupici. Dar nici unul, nici altul nu zicea nimic. Adormeau in fiecare noapte unul in gand cu celalalt si fiecare isi facea vise, planuri. fara sa banuiasca faptul ca vor trai o adevarata poveste de dagoste.
    Intr-o zi fata pleaca de la palat spre un alt tinut indepartat plin de verdeata, animale, apa, padure. Seara fata ii simtea lipsa si ar fi dat orice sa fie alaturi de baiatul ce ii intrase la inima. Minunea s-a infaptuit, baiatul si-a luat inima in dinti, a luat telefonul si a sunat-o. Vazand fata ca suna telefonul, a inceput sa ii bata inima si a raspuns nerabdatoare. Nu si-au spus declaratii de dragoste, dar acele vorbe simple, obisnuite; simpla discutie intre baiatul cu ochii verzi si fata cu ochii albastrii i-au facut sa se doreasca si mai mult.
    Vorbele acestuia au determinat-o sa se intoarca in tinuturile ei langa parinti., frate, cunoscuti. Intr-o zi calduroasa de vara cei doi s-au dus la plaja, au intrat in apa impreuna, si la un moment dat baiatul a luat-o de mana. Au stat asa ceva vreme, mai tarziu au iesit si s-au indreptat spre patura. Se uitau unul in ochii celuilalt si nu le venea sa creada ca erau impreuna si ca erau atat de aproape. O zi mai tarziu..minunea s-a infaptuit ... a fost cel mai frumos moment de pana atunci, cel mai dulce sarut si cea mai mare fericire. Au urmat multe clipe fericite, prima poza impreunaau fost la plaja. Intr-o zi s-au aventurat spre alte meleaguri ... meleagurile marilor involburate pline de mister. La lasarea lunii au strabatut tara in lung si-n lat si au descoperit tinuturi incantatoare si au trait clipe de neuitat. Din acea zi cei 2 au fost de nedespartit! S-au plimbat de mana, au aratat lumii intregi ce inseamna adevarata dragoste.
    Timpul a trecut si a trecut lasand in urma amintiri frumoase, luni si luni de zile trecute multe momente petrecute impreuna! Baiatul era jumatatea fetei si baiatul ce merita dragostea ei! Baiatul care o suna inapoi dupa ce ea ii inchidea telefonul in nas, care statea treaz doar ca sa o priveasca dormind, care o saruta pe frunte, care vroia sa o arate lumii chiar si cand nu era aranjata, care ii spunea mereu ce norocos e sa o aiba alaturi si ce insemna ea pentru el.
    Cand sunt impreuna, problemele lor dispar, timpul se opreste in loc o data cu sarutarea lor, se indragostesc de fiecare data cand se intalnesc, se saruta mereu ca si cum ar fi prima oara, iar in privirea lor nu gasesti nimic in afara de "Te iubesc!" Si-am incalecat pe-o sa ... si v-am spus povestea asa si-au trait fericiti pana la adanci batraneti ... si poate mai traiesc si in zilele noastre.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu