miercuri, 12 februarie 2014

Cele mai bune poziţii în care să te masturbezi

ele mai bune poziţii în care să te masturbezi Este important să te masturbezi, din mai multe puncte de vedere: este sănătos, ajungi să te cunoşti mai bine şi vei ajunge la orgasm mai uşor în timpul partidelor de sex. Ca şi poziţiile pentru sex în doi, există poziţii în care să te poţi masturba. Iată care sunt cele mai bune dintre acestea:
În genunchi Îngenunchează în pat sau pe podea, cu picioarele larg desfăcute, ca şi cum ai încăleca, încât buzele vaginale să apese o suprafaţă tare aşezată sub tine, precum mâna ta, o jucărie sexuală sau chiar perna. Dacă foloseşti mâna sau un vibrator pentru a te masturba în această poziţie, poţi face şi mişcări asemănătoare celor din timpul sexului - mişcă-te înainte şi înapoi în ritmul care ţie îţi oferă cea mai mare plăcere. Pentru că în poziţia aceasta sângele ajunge foarte uşor în zona intimă, poţi ajunge la orgasm destul de repede.
Sus pe pernă Aşază o pernă mare sau două pe pat, sub abdomenul şi pieptul tău. Întinde-te pe burtă, ridică-ţi bazinul şi ţine picioarele desfăcute, cât să poată intra mâna ta printre ele sau jucăria sexuală pe care o foloseşti. Poziţia aceasta este şi bună pentru sex, când partenerul te penetrează de la spate, aşa că dacă nu aţi încercat de multe ori să faceţi sex astfel, ai putea la fel de bine să îţi găseşti o poziţie cât mai comodă pentru tine. ....Este important să te masturbezi, din mai multe puncte de vedere: este sănătos, ajungi să te cunoşti mai bine şi vei ajunge la orgasm mai uşor în timpul partidelor de sex. Ca şi poziţiile pentru sex în doi, există poziţii în care să te poţi masturba. Iată care sunt cele mai bune dintre acestea:
Aşază-te în pat în genunchi, cu picioarele puţin desfăcute - cât să-ţi intre mâna comod - şi stai cu spatele drept. Poţi folosi şi o jucărie sexuală care să îţi stimuleze clitorisul din această poziţie şi din nou te poţi mişca în orice ritm îţi face plăcere, înainte şi înapoi sau pur şi simplu poţi sta nemişcată. Tot din această poziţie poţi folosi şi un vibrator, pentru penetrare, şi mâna, pentru stimularea clitorisului.
Pe scaun Stai pe scaun - poate fi de bucătărie sau de birou - cu spatele drept şi picioarele desfăcute. Ideal ar fi să te aşezi pe un scaun care nu are mânere, pentru că acestea te pot incomoda. Îţi poţi înfăşura picioarele în jurul picioarelor scaunului pentru echilibru, dar şi să fii sigură că atunci când ajungi la orgasm picioarele tale rămân desfăcute, astfel vei avea parte de noi senzaţii.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu