luni, 17 februarie 2014

ASTEPTARILE BARBATILOR IN DORMITOR!

ASTEPTARILE BARBATILOR IN DORMITOR!
1. Entuziasm
Cand vine vorba despre sex, vei primi mereu “10” pentru efort. Barbatii vor sa fie cu cineva care se implica in sex la fel de mult ca si ei si nu il privesc ca pe o obligatie, favoare sau rutina.
“Nimic nu este mai seducator decat o iubita entuziasta,” spune Lou Paget, expert in sex si autor al volumului “Big O: Orgasm: Orgasms: How to Have Them, Give Them, and Keep Them Coming”. “Entuziasmul bate oricand, cu mult, un corp perfect sau o infatisare frumoasa. Barbatii isi doresc reactii de la o femeie, reactii prin care sa vada ca sunt la fel de implicate ca si ei. ”
2. Trucuri noi
Barbatii vor o iubita care sa isi doreasca sa incerce experiente noi din cand in cand. Sigur, asta nu inseamna ca trebuie luata Kama Sutra la studiata pagina cu pagina, dar trebuie sa existe deschidere spre idei noi.
“Dorinta sexuala este ca apetitul,” spune Paget. “Toti vrem sa incercam arome noi – altfel ne-am plictisi sa tot mancam aceleasi lucruri tot timpul. Barbatii prefera femeile care isi doresc sa exploreze noi trairi si noi senzatii.”
3. Laude
In mod normal, consideram ca femeile au nevoie de reasigurari ale faptului ca arata extraordinar, dar si barbatii traiesc sentimentul nesigurantei. Iubita care va cauta si gasi, in permanenta, cate ceva de complimentat sau de laudat nu va pierde niciodata afectiunea barbatului.
“Orice barbat isi doreste sa stie ca are un acel ceva care le starneste pe femei,” sustine Paget. “Poate fi inteligenta sau simtul umorului acea calitate care il scoate in evidenta pe barbat si pe care femeile sa o gaseasca extraordinar de sexi.”
4. Indrumare
Nu este un cliseu, dragelor. Un barbat vrea o femeie care sa-i “spuna” ce sa faca – cel putin in dormitor. Cei mai multi barbati ar fi recunoscatori daca primesc cateva indicatii, in special daca, in urma lor, reusesc sa-ti satisfaca placerile.
“O femeie care te indruma prin sunete, gemete sau cuvinte este de preferat in fata uneia la care trebuie sa te descurci pe ghicite. Aaaa…si nu te transforma intr-un agent de circulatie sexuala,” spune Paget.
5. Incredere
Barbatii vor o iubita care nu are nici o problema in a fi privita. Inceteaza sa te mai preocupi de cum sa ascunzi tot felul de parti ale corpului despre care TU crezi ca ar mai trebui lucrate.
Lumina difuza este cea mai buna prietena a vedetelor de la Hollywood si poate fi si a ta. Barbatii sunt vizuali si au nevoie sa-si poata privi iubitele, atat in timp ce fac sex cat si inainte si dupa aceea. Corpul gol al femeii iubite este un excelent afrodisiac. La fel si increderea in sine a femeii................6. Sexualitate in ganduri
O femeie care are o viata sexuala armonioasa ar trebui sa stie cum sa transmita asta zi de zi. Si asta este foarte sexi. Incearca sa-l provoci sexual sau sa fii provocatoare si jucausa in public.
“Fa-o discret, doar atat cat partenerul tau sa stie ca te gandesti la sex de-a lungul zilei. Aminteste-ti ca principalul organ sexual este creierul.”
7. Fler pentru fantezii
Un barbat cauta cu disperare pe cineva care sa-i asculte fanteziile si care sa i le impartaseasca pe ale ei.
Multi barbati sunt speriati sa-si impartaseasca fanteziile pentru ca iubita ar putea reactiona spunandu-i ceva de genul: “Cred ca glumesti, asa ceva nu se face”. Poate ca nu toate fanteziile pe care le are iti vor crea placere, insa asta nu inseamna ca nu le puteti adapta pentru a obtine maximul de trairi dintr-o astfel de experienta noua. Creati-va propriul scenariu.
8. Initiativa
Barbatii vor o femeie care sa ia initiativa si sa-i lase pe ei sa detina controlul, in acelasi timp. In timp ce barbatilor le place sa detina controlul, le place si sa fie luati prin surprindere. Este excitant cand o femeie preia initiativa si ii arata ca vrea sa faca sex. De fapt, este una din fanteziile oricarui barbat: sa fie luat pe sus de o femeie careia sa ii cedeze.
9. Vorbe fierbinti
Barbatilor le place sa auda, “scena cu scena”, ce se va intampla in timpul sexului. Ceea ce barbatul vede, aude si simte este legat direct de “celalalt creier” al lui. Vorbele fierbinti sunt doar o alta modalitate de a-ti excita iubitul. De asemenea, in acest fel, il provoci si din punct de vedere intelectual deoarece barbatii sunt foarte atrasi de femeile care nu au inhibitii sexuale.
10. Mangaie-i “bijuteriile”
Toti barbatii vor sa capteze atentia femeii iubite si vor sa i-o indrepte catre zonele sale intime. Da, toate celelalte aspecte ale sexului sunt importante, dar sa fim onesti, cei mai multi barbati au o fixatie pe sexul oral si orice alta activitate care se desfasoara in zona genitala.
“Mangaie-i ego-ul, mangaindu-i sexul,” spune Sadie Allison, Coach si autoare a seriei de articole “Ride ‘Em Cowgirl! Sex Position Secrets for Better Bucking”. “Sa fii o iubita generoasa este cheia. Pretuindu-i bijuteriile la fel cum si le pretuieste si el, este metoda prin care iti garantezi ca va ramane al tau pe vecie.”..................................11. Inghite
Existe 2 intrebari: Inghiti? sau Scuipi?. Nu exista o a treia! Deci, daca ti se pare destul de scarbos sa inghiti, pentru el a inghiti inseamna ca esti dispusa sa il accepti cu absolut totul.
“Programarea primordiala arata ca sperma ramane inauntru,” spune Allison. “Dubleaza-i placerea de a te privi facandu-i sex oral cu placerea de a inghiti”.
12. Un masaj
Ce barbat nu vrea o femeie care ii poate face un…masaj extraordinar. Chiar daca nu are nici o conotatie sexuala, un masaj este erotic prin definitie. Si barbatii vor sa se simta pe de-a-ntregul bine ca si femeile.
“Atingerea este o nevoie umana, de baza. Senzuala sau nu, atingerea poate fi cel mai frumos cadou pe care o persoana il primeste. Atingandu-l peste tot, te indrepti oricum catre ceva ce o sa-ti faca placere,” afirma Allison.
13. Auto-stimularea
Vrei sa-l faci recunoscator si amuzat? “O femeie, dispusa sa se satisfaca singura in fata iubitului ei, are multa incredere in sine. Daca iti vei juca cartile asa cum trebuie si va vedea cum te simti, va face orice pentru a reusi si el sa te faca sa te simti la fel.” – Allison
Mai mult, nivelul lui de excitare va fi maxim pentru ca ii arati ca esti dispusa sa il duci pana in cele mai intime colturi ale vietii tale si ca esti dispusa sa impartasesti totul cu el. Apoi…ce crezi tu ca atrage barbatii la streaptease?
14. Dantela
Ai putea sa te gandesti ca nu merita sa investi prea multi bani, energie si timp in ceva ce oricum va disparea dupa primele 3-5…secunde. In parte, ai dreptate, nu se prea merita sa-ti irosesti TOTI banii, TOATA energia si TOT timpul cu asa ceva, insa barbatii raman vizuali si, la fel ca un cadou, ei vor dori sa te “despacheteze” daca vei fi bine “ambalata”.
“Despachetarea” este foarte importanta si am folosit termenul corect pentru ca un barbat vede totul ca pe un cadou pentru el si doar pentru el.
15. Duritate necesara
Nu intotdeauna, barbatii isi doresc sex romantic, dulce si dragastos. Cateodata si-l doresc sa fie violent si “murdar” – o descarcare de energie patimasa.
Orice barbat iubeste sa se stie dorit. De asemenea, ii place sa fie cu cineva care ii alimenteaza in permanenta acea parte “bolnava” a creierului sau...............................16. Spontaneitate
Esti femeia care are nevoie ca totul sa fie in perfecta ordine pentru a putea face sex? Sau esti capabila sa opresti la marginea drumului si sa faci sex pe canapeaua din spate?
Spontaneitatea alimenteaza libido-ul si lasa frau liber imaginatiei. In plus, a nu sti ce urmeaza sa se intample sau noutatile care pot aparea de oriunde si oricand sunt stimulente puternice ale dorintei sexuale la un barbat.
17. Sa ai chef
Nimeni nu are chef de sex intotdeauna, dar cu cat te implici mai mult cu atat “cheful” va veni mai navalnic. Daca nu esti intr-unul din acele momente in care simti dorinta, dar te implici cu totul, el va aprecia asta, il vei face sa se simta iubit si apreciat. Va fi impresionat de faptul ca ai mers pana la capat, cu implicare si pasiune, chiar daca nu aveai chef la inceput si asta ii va creste atasamentul fata de tine.
Un barbat cu un libido ridicat isi va dori o iubita care sa poata “sa tina pasul”.
18. Relaxare
In loc sa planifici cine stie ce calatorie, fa din dormitor o destinatie pentru weekend – sa fie fara vreo pauza, cu exceptia momentelor cand comandati mancare.
O sa-i placa asta pentru ca se va putea relaxa pe deplin, fara sa fie obligat sa se gandeasca la nimic altceva decat la cum sa va fie bine impreuna. In plus, vei da dormitorului ocazia sa fie privit altfel.
19. O miscare caracteristica
Fie ca este vorba de o anumita pozitie in care o faci sau despre un anumit fel in care ajungeti la orgasm, gaseste o miscare pe care sa o faci mereu cu el – eventual da-i numele lui. Orice barbat vrea sa se simta special si unic si aceasta este o buna modalitate in care sa-i demonstrezi ca este asa.
Babrbatului ii place sa fie tratat special si miscarea ta specialatrebuie sa fie impartasita doar cu el si sa nu fie ceva ce faci in mod obisnuit sau ai facut cu toti ceilalti.
20. Orgasm
Nu te preface – daca te face sa te simti in al 9-lea cer, arata-i si lui asta si fa-o expresiv. Idee de a crea placere si de a te face sa o traiesti intens este un fantastic afrodisiac pentru un barbat.
In ciuda prejudecatilor, cea mai mare placere a unui barbat este sa stie ca ti-a oferit placere si ca te-ai simtit ravasitor de bine.
Idei indraznete si decizii intelepte.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu