miercuri, 12 februarie 2014

Cum să găseşti dragostea în 2014. 6 sfaturi care-ţi vin în ajut0r

Cum să găseşti dragostea în 2014. 6 sfaturi care-ţi vin în ajut0r



Ai hotărât ca anul acesta să-ţi găseşti jumătatea? Avem pentru tine câteva sfaturi care te pot ajuta în căutarea dragostei în 2014. Iată ce poţi face:

Renunţă la bagajul emoţional

A început un nou an, ar trebui şi tu să schimbi foaia. Renunţă la bagajul emoţional, scapă de persoanele din viaţa ta care nu fac decât să te ţină pe loc sau pe lângă care stai doar sperând la ceva mai mult. Orice om din universul tău personal care nu îţi aduce decât durere, neplăcere, supărări şi tristeţe ar trebui să dispară ca tu să te poţi bucura din plin de ce îţi va aduce viaţa mai departe. Meriţi să fii fericită la fel de mult ca oricare alt om, aşa că închide uşa trecutului toxic.

Schimbă-ţi modul de gândire

Nu “încerca” să te simţi cât mai bine în noul an, ci renunţă la toate posibilele scuze şi pune-te pe treabă! Dacă spui doar că “încerci” să faci un anumit lucru, îţi acorzi libertatea de a eşua sau pur şi simplu de a nu mai face nimic spre binele tău. Psihologii recomandă să faci tot posibilul pentru tine, să fii un pic egoistă şi să te pui pe tine pe primul loc. Dacă nu reuşeşti din prima, nu îţi face probleme, caută alte soluţii şi pune-le în aplicare.

Stabileşte-ţi obiectivele

Este foarte important să ai un obiectiv final la care să ajungi până la sfârşitul anului. Însă nu te uita numai la rezultatul dorit, ci după ce ţi-ai stability obiectivele principale, alege şi altele mai mici care să te ducă până la final. Fă-ţi un plan, stabileşte fiecare pas şi ţine-te de treabă. De exemplu, dacă vrei să slăbeşti un număr de kilograme până la sfârşit de an, calculează cât trebuie să dai jos în fiecare lună şi cum vei face acest lucru

Analizează-te

Dacă nu ştii de ce atragi un anumit tip de persoane în jurul tău, analizează-te. Care sunt valorile şi principiile tale, ce reprezinţi, ce fel de om eşti? Ai avea o relaţie cu tine însăţi? Ce nu îţi place la tine din punct de vedere moral? Înainte să atragi dragostea persoanei la care visezi, trebuie să devii o astfel de persoană. Trebuie să fii complet sinceră cu tine ca să poţi schimba într-adevăr ceva la tine, ca apoi să îţi găseşti şi dragostea în noul an.

Fă-ţi viaţa mai interesantă

Cât de bine sună să fii centrul universului iubitului tău? Ca de basm şi acolo ar trebui să şi rămână. Ca o relaţie să fie sănătoasă şi fericită pentru amândoi, pe lângă viaţa împreună, ar trebui să aveţi şi propriile interese şi plăceri. Dacă îl găseşti şi îl urci pe piedestal, s-ar putea să ai parte mai degrabă de durere. Aşadar, ca să nu ajungi în acest punct, fă-ţi viaţa cât mai interesantă. Dacă ai deja pasiuni, dedică-le mai mult timp, învaţă lucruri noi, încearcă lucruri noi cât de des posibil, schimbă modul de a gândi astfel încât să fii din nou pasionată de ceea ce faci.

Ieşi din zona de confort

Fiecare dintre noi are o zonă de confort. Este ceea ce te face pe tine să te simţi bine şi în siguranţă, însă ca să poţi avea parte de experienţe noi şi să cunoşti persoane noi – poate chiar şi pe viitorul iubit – trebuie să ieşi din zona de confort. Nu te mai duce în aceleaşi locuri, ci încearcă şi altele, vorbeşte despre ceea ce ştii cel mai bine cu oameni noi, renunţă la sală şi ieşi la alergat în parc. Poţi face mult mai multe lucruri de atât. Iar ca să-ţi găseşti şi un nou iubit ai putea să îţi faci conturi pe site-urile de dating. Găseşte-l pe cel potrivit pentru tine, vezi cum funcţionează şi ce fel de persoane apar acolo şi mai departe începe să cunoşti cât mai mulţi oameni.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu