joi, 10 aprilie 2014

Sexul la birou, adevar sau provocare?

Sexul la birou, adevar sau provocare?

Sexul la birou, adevar sau provocare?  
Relatiile sexuale la locul de munca sunt riscante, palpitante si uneori inevitabile. Doua persoane se plac, se atrag, tensiunea sexuala creste, iar o data si o data trebuie sa se finalizeze. De cele mai multe ori, acest lucru se petrece chiar la locul de munca, cei doi nemaiputand rezista tentatiei.
 
Foarte multe persoane aleg aceasta cale, dupa ce isi petrec majoritatea timpului la serviciu.
Unul din trei angajati isi ia masa de pranz la birou, iar o treime din totalul angajatilor nu isi foloseste toate zilele de concediu.
La birou, femeile lucreaza cu barbatii, iar atractia sexuala poate aparea destul de des. De asemenea, flirtul intre colegii de munca inlatura plictiseala.
 
Unde poti face sex:

Sex in baie

Locul cel mai des intalnit este baia, locul in care aveti intimitatea cea mai mare. Insa, mare grija cand vreti sa iesiti de acolo...
Sex in birou
In biroul personal, cu draperiile lasate si usile incuiate. Aici puteti face sex pe scaun, pe birou, pe covor, in picioare, numai sa nu fiti zgomotosi. Partea proasta e ca oricand poate ciocani cineva la usa sa va intrerupa!
Sex in lift
Sexul in lift a fost dintotdeauna o fantezie atat a barbatilor, cat si a femeilor. Poti bloca liftul si trece la treaba, singurele probleme ar fi camerele de supraveghere si persoanele care il asteapta... Mare grija insa la miscarile bruste sau puternice, mai ales daca sunteti la inaltime.
Sex in magazia/arhiva firmei
Va puteti furisa aici, face sex pe intuneric si, daca aveti noroc si nimeni nu cauta vreun document sau un obiect important, nu veti fi nevoiti sa va ascundeti.
Trebuie sa dispuneti de o cheie de rezerva! Nu se stie niciodata cand femeia de serviciu vrea sa incuie usa... iar daca va blocheaza pe amandoi acolo, a doua zi veti avea de dat explicatii serioase!
 
Iata principalele reguli pentru sexul la munca:
 
1. Alege-ti partenerul cu grija! Chiar si pentru o aventura este mult prea riscant sa alegi persoana nepotrivita. Atat unele femei, cat si unii barbati au tendinta de a se lauda cu experientele lor, chiar si la birou, iar in acest mod sefii tai pot afla imediat ce ai facut si vei avea de suferit.
De asemenea, este de preferat ca acea persoana sa nu mai fi avut astfel de experiente la serviciu. Fostii parteneri pot deveni gelosi si creea probleme.
2. Nu te increde in nimeni!
Nu dezvalui nici macar intentia ca ai vrea sa faci sex cu un coleg de munca, nimanui! Nici chiar colegei tale de birou, pe care ai ajutat-o in repetate randuri si careia ii povestesti orice!
Nu poti stii niciodata de unde poate veni marea surpriza. Poate ca abia asteapta momentul sa iti strice imaginea pentru a-ti ocupa postul.
3. E-mailuri si mesaje
Daca dupa o partida de sex la munca se leaga ceva mai mult sau, pur si simplu, vreti sa vorbiti despre cat de hot si bine v-ati simtit, nu o faceti pe adresa de e-mail de la office sau de pe telefonul de serviciu. Nu se stie niciodata cine va poate controla!
  


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu