luni, 28 aprilie 2014

PENTRU CE IUBESC FEMEILE!




Cu riscul de a fi comparat, criticat și călcat în picioare, nu-mi pasă, tot o zic: le iubesc și consider că sunt poate cele mai frumoase creații, pentru că sunt speciale. Le iubesc și fără de ele era un oraș alb negru, fără pic de culoare, doar nuanțe de gri, și nu 50.

Așa că m-am gândit să selectez doar 5 motive pentru care le iubesc, pentru care mă atrag atât de mult și pentru care sunt recunoscător că există.



1. Că deși au putere le oferă bărbaților iluzia puterii



Femeile sunt puternice. Și pe lângă faptul că sunt puternice mai sunt și inteligente. Adică îi fac pe bărbați să creadă că dețin tot controlul și puterea din lume.

Și nu e putere mai mare decât puterea în care te lași dominată, știind că el crede că te domină, nu că l-ai lăsat. Așa că bărbate, oricât am fi noi de tari, femeile conduc lumea.



2. Pentru că ele sunt mai deschise să evolueze



Sunt citit de 90% femei. Și nu pentru că sunt siropos și ci pentru că ele sunt mai deschise să învețe, să se dezvolte, să fie în fiecare zi mai bune.

Ele sunt mai deschise să ia informația, să o proceseze și să o aplice. Cărțile mele sunt cumpărate mai mult de femei, la Workshop interactiv “Manifest^2″ au fost 95% femei.

Probabil dorința asta a lor pentru evoluție vine din faptul că societatea le face să se simtă inferioare în fața bărbaților, dar le spun: Sunteți geniale, superioare din multe puncte de vedere. Bravo! Apreciez enorm comportamentul ăsta la voi și vă îmbrățișez pe toate!





3. Pentru că transmit o energie unică



Chiar discutam cu cineva, că atunci când ne întâlnim între bărbați energia este total diferită față de atunci când o femeie sau mai multe se alătură întâlnirilor. Parcă e altceva. Pentru că energia transmisă de ele este una incredibilă.

Trebuie să stai mult timp în prejma unor femei de calitate ca să-ți dai seama despre ce vorbesc. Eu de mic am ales să am mai multe prietene fete, pentru că sunt cu mult mai interesante și energia care mi-o transmit este incredibilă.



Nu știu ce fac, nu poate fi explicată, însă efectul lor asupra bărbaților este foarte, foarte interesant. Este polaritatea aia feminină care se leagă perfect cu polaritatea masculină.





4. Datorită lor avem muzică, literatură de dragoste și poezie



Mai toate creațiile, dacă nu toate, sunt create din dragoste, în special din lipsa ei. Cele mai frumoase cântece din lume sunt create din suferință, din dorință, din acel Vreau, în mare parte datorită femeilor.

Poezia, literatura și cele mai frumoase creații ale lumii sunt datorită lor. Fără ele nu aveam prea mult frumos în jur, fără ele nu știu ce era și nici nu vreau să știu, știu doar ce este și iată câte versuri frumoase și câte cărți superbe. Fără ea Marquez era un mic copil. Fără ea Chopin nu mai compunea. Fără ea Bukowski era doar un poștaș. Fără ea Eminescu era sec. Nichita Stănescu nu era.

Fără femeia din viața lor, muzica, literatura și poezia nu cred că ar fi existat.



5. Pentru că ne potrivim atât de bine



Suntem făcuți unul pentru altul. Oamenii nu sunt făcuți să conviețuiască în singurătate, sunt făcuți unii pentru alții. Se potrivesc de minune. Se contopesc.

Ne potrivim perfect pentru că de multe ori lucrurile care-mi plac la ea, sunt considerate defecte, de cărtre ea, de societate, de toți. Toate golurile sunt umplute cu iubire.

Bărbatul din noi este egosit, vrea plăcerea doar pentru el, dar când este în preajma unei femei pe care o iubește și de care se simte atras cu adevărat, plăcerea ei devine plăcerea lui. Faptul că simte plăcere în tot corpul, îl face pe bărbatul din noi toți să simțim plăcere în tot creierul.



Încheiere



Știu, draga mea, sunt prea puțin motive, dar a trebuit să aleg dintr-un ocean de motive, pe cele care mi-au fost mai aproape. Bărbații o să dea în voi cu cuvinte, societatea o să vă pedepsească pentru comportamentul libertin și cei mai slabi dintre noi o să vrea să vă plătească pentru o noapte, dar pentru toți îmi cer scuze. Pentru tot ceea ce ați pățit până acum și ce mai urmează să treceți. Voi sunteți o parte din lume care faceți viața mai frumoasă și un motiv pentru care ea merită trăită mai din plin.

Vă doresc să atrageți în viața voastră acel bărbat care să vă ofere tot fără a vrea ceva în schimb, să vă facă să vă simțiți iubite, îngrijite și în siguranță, și care să iubească sincer, acel te amo, adică te iubesc, nu te quiero care mai înseamnă și te plac. Acel bărbat care să vă merite și pe care să-l meritați.



Concluzia, femeia, este un rău necesar.!!!!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu