joi, 17 aprilie 2014

CONTINENTA SEXUALA!....STIATI CA EXISTA ?

Continenta sexuala


Ce minunat este sa faci dragoste!

Da, dar sa faci dragoste, nu sex.

E placut si sexul, dar dragostea ne face sa ne simtim si chiar sa fim buni, frumosi, generosi, puternici - poate chiar ca niste zei. Nu degeaba se spune ca, daca iubirea este infinita, imposibilul devine cu usurinta posibil.

Dar ne-am putea intreba, care este diferenta intre dragoste si sex?
Bineinteles , este chiar o foarte mare diferenta, fiindca aceasta este tocmai iubirea. Este minunat sa iubesti si sa fii iubit, dar o culme a iubirii este sa faci dragoste. Adica atunci cand iubirea lipseste, desi exista atractie sexuala - este sex, iar atunci cand este si iubire, a face dragoste este o minunata realizare si o culme a iubirii.

Cu totii vrem sa iubim si sa fim iubiti, multi poate vrem sa facem dragoste, daca se poate, oriunde, oricand, oricat si pana la orice varsta dar, evident, nu cu oricine si nu oricum. Fiindca si despre a face dragoste se poate invata.
Dar oare se poate oriunde, oricand, oricat, minunat, cutremurator de frumos si de rascolitor ?
Ei bine, da, aceasta este posibil si se realizeaza prin continenta sexuala.

Ideea a venit la inceput din Orient si a fost aplicata, de-a lungul timpului, de adeptii filozofiei tantrice indiene, de taoistii chinezi si din tarile invecinate. Era atunci o mare taina a vietii, cum sa faci iubirea ta sa infloreasca si, facand dragoste, sa devii fericit si puternic. Ajunsa in Occident, aceasta practica a iubirii - realizand continenta sexuala - a cunoscut o rapida raspandire, mai ales in ultimele decenii. Si la noi in tara sunt foarte multi oameni care au descoperit iubirea cu continenta sexuala si au adoptat-o. De ce credeti ca au facut aceasta? Ei bine, fiindca merita.

Avantajele practicarii continentei sexuale
  - trezirea unui numar foarte mare de orgasme (atat la barbat cat si la femeie) si o amplificare nebanuita a placerii;
- aparitia unei stari de nesat, de dorinta parca eterna intre cei doi, care nu se mai satura unul de celalalt;
- longevitatea vietii sexuale;
- regenerare si reintinerire;
- tonus vital marit;
- disparitia starilor de vlaguire, somnolenta dupa actul amoros;
- echilibru psihic, amplificarea creativitatii, trezirea inteligentei;
- amplificarea farmecului personal, atat la barbat cat si la femeie;
- eliminarea completa a riscului unei graviditati nedorite;
- reducerea importanta a secretiilor menstruale si a fenomenelor secundare penibile legate de ciclu;
- da posibilitatea mai multor femei sa cunoasca, in sfarsit, ce este orgasmul (stiut fiind ca multe femei au nevoie de o stimulare erotica de minim 30 minute, iar barbatul termina deseori dupa maxim 10 minute);
- ajuta, in cazul femeilor, la cresterea armonioasa a sanilor

Dincolo de acestea, avem sansa de a ne regasi pe noi insine ca fiinte spirituale, cu o intelegere superioara a iubirii si a vietii. Ea inseamna, in principal, retinerea spermei in corpul barbatului, fara a fi eliminata prin ejaculari sau polutii iar la femeie, lipsa descarcarilor explozive specifice din timpul orgasmului si reducerea secretiilor menstruale.

De ce sa retinem sperma?
  Din timpuri stravechi, oamenii au observat ca sperma pe care o poate ejacula un barbat in timpul vietii este o cantitate limitata, care, in functie de intelepciunea cu care o elimina acesta, poate sa mai fie prezenta in corpul sau si la varste inaintate. Se cunosc exemple neindoielnice de barbati care au fost fertili dupa varsta de 100 de ani. In mod curent vedem ca andropauza (perioada de repaus sexual la care un barbat este “obligat “ spre sfarsitul vietii) este mult intarziata daca cel in cauza a dramuit mai atent rezerva sa seminala. Asa cum se petrece de obicei, odata cu epuizarea “rezervei” de sperma si deci incetarea aparitiei sale in corp, scad mult vitalitatea, memoria, creativitatea, puterea fizica iar pentru cel in cauza devine clar ca batranetea a cam intrat in drepturi. Cei care au fost insa intelepti din acest punct de vedere, isi vad varsta doar cand se uita in oglinda iar atunci o fac fara mare ingrijorare, fiindca ei se simt inca in putere.

Daca o femeie practica iubirea cu continenta sexuala devine mai atragatoare iar frumusetea si stralucirea ei dureaza, uneori, incredibil de mult. Prostituatele, insa, care au foarte des orgasme cu descarcare, se uzeaza repede, isi pierd frumusetea si decad fizic si psihic mult mai repede decat alte femei.

Exista, de fapt, o legatura foarte directa intre potentialul sexual prezent in corp si forta interioara a unui om, constatandu-se ca toti oamenii cu forta interioara deosebita au si un potential sexual puternic. S-a ajuns pana acolo incat pentru a putea avea suficienta forta, barbati sau femei de cariera (oameni de afaceri, conducatori, politicieni, militari) care totusi nu cunosc continenta sexuala au ajuns sa aiba relatii sexuale foarte rar. Ei au ales astfel instinctiv abstinenta - o solutie partiala, ce-i drept - deoarece au simtit ca intre a face dragoste mai des fara continenta sexuala si cariera, prefera cariera.

Abstinenta nu este, totusi, o solutie, deoarece deseori barbatii tind atunci sa piarda potentialul sexual in somn, prin polutii, iar femeile prin secretii menstruale mai abundente si mai dureroase.

Concluzia este ca potentialul sexual este ca un dat fiziologic de la nastere si el poate fi folosit mai mult sau mai putin intelept, consumandu-se mai repede sau mai incet. Ne dam seama ca avem mare nevoie sa stim cum se poate realiza continenta sexuala.

Dar cum e posibil sa facem dragoste fara ejaculare sau fara descarcare energetica exploziva (in cazul femeii)?

seductia0099.jpgTotul porneste de la faptul dovedit stiintific ca starea de orgasm si ejacularea - la barbat (sau descarcarea specifica - la femeie) nu sunt in mod obligatoriu legate una de alta. Se relateaza foarte multe situatii cand orgasmul este trait plenar fara ca aceste fenomene fiziologice de descarcare sa apara.

Lumea stiintifica a propus si a dovedit, pentru a explica acest fenomen, teoria transmutatiei biologice a materiei la energii mici chiar incorpul uman. Aceasta arata ca sperma, la barbat, sau anumite substante si fluide sexuale, la femeie, se pot transforma inenergie, dupa cunoscuta formula a lui Einstein, E=mc2, si asta chiar in corpul omului. Din calcul, reiese ca aceasta energieeste enorma si ca ea ramane in corpul nostru la diferite nivele, oferindu-ne avantajele de care aminteam inainte.

Chiar daca avem sau nu timp si posibilitate sa citim si sa verificam teoria stiintifica a acestui aspect fiziologic exceptional, fapt este ca el exista si putem sa il cunoastem direct, practicand noi insine continenta sexuala. Cea mai buna replica data unor neincrezatori este sa vedem noi insine cum functioneaza. Mai ales ca merita!

Fenomenul este de multa vreme cunoscut si a fost aplicat de multe ori in secret. Astfel au fost unii regi si conducatori ce urmareau sa obtina farmec si putere personala. Au existat curtezane si barbati care doreau sa obtina gloria sexuala, impresionan-du-si iubitii sau, respectiv, iubitele cu performantele lor erotice. Dar au fost si multi oameni care au actionat cu intelepciune, intelegand aceasta putere a sexualitatii ca pe o valoroasa taina pentru armonizarea vietii.

In zilele noastre, cunoscutul star de muzica rock Sting a recunoscut, dupa unele insistente, ca, aplicand continenta sexuala, face dragoste cu sotia sa uneori chiar si opt ore, cu o pauza de masa dupa patru ore. El spune ca a obtinut pe acesta cale rezultate extraordinare, cu atat mai deosebite cu cat relatia cu sotia sa este acum mult mai armonioasa.

De asemenea, Raquel Welch, actrita exceptional de frumoasa, a practicat cu mare succes continenta sexuala in cuplu si a recunoscut ca o parte din farmecul sau si puterea de a trai armonios viata o datoreaza acestei practici. Ceea ce se urmareste este asa-zisul control alenergiei sexuale, pe care o simtim ca fiind proportionala cu intensitatea senzatiei erotice, iar prin controlul ei se intelege, in principal, impiedicarea cu orice pret a ejacularii, la barbat sau a descarcarii explozive, la femeie.

Cum se poate realiza practic continenta sexuala?
Pentru femeie, controlul energiei sexuale sau continenta sexuala este, de obicei, usor de realizat si rar necesita un minim de antrenament. In general, ea trebuie sa urmareasca sa evite orgasmul cu descarcare energetica exploziva, care duce energiile in jos si genereaza spasme uterine. Femeia poate dirija mental «energia placerii» catre in sus, aceasta raspandindu-se in valuri placute in tot corpul.

De altfel, toate indicatiile urmatoare sunt valabile atat pentru barbat, cat si pentru femeie.
Un aspect foarte important este sa avem bun simt si masura potrivita in toate actiunile noastre. Desi exista niste reguli, chiar foarte valoroase, nu trebuie sa luam nimic mecanic ci sa adaptam permanent la ceea ce simtim si la ceea ce se petrece.
Realizand un preludiu de minim 10 minute, se fac apoi penetrari lente, blande, savurand vraja inefabila a actului amoros si frumusetea fiintei iubite, fiind insa atenti la energia sexuala care se amplifica din ce in ce mai mult. Vom simti placerea procesului de absorbtie a secretiilor sexuale feminine prin organul sexual al barbatului, ca si prin intreaga suprafata de contact dintre cele doua organe sexuale. Tensiunea erotica creste tot mai mult si simtim ca suntem aproape de punctul in care ar putea avea loc o descarcare...

Acum este momentul cheie cand trebuie sa:
- ne oprim ;
- ramanem pe loc sau iesim brusc din contact (in functie de starea de excitare si de experienta noastra);
- ne oprim respiratia, fie pe plin, fie pe gol;
- contractam foarte ferm sfincterul anal (muschiul care controleaza constient defecatia);
- contractam foarte ferm sfincterul urinar, ca atunci cand avem o nevoie foarte intensa de a urina si dorim sa impiedicam urinarea;
- contractam foarte ferm muschiul pubococcigian (acest muschi se contracta si cand ne abtinem sa urinam, desi avem senzatia unei nevoi intense de a urina; el se afla intre anus si sex);
- contractam foarte ferm muschii de la baza penisului sau cei ai vaginului si de la baza clitorisului;

ASTFEL SE CONTRACTA, PRACTIC, INTREGUL PLANSEU PELVIAN AFLAT INTRE PENIS (clitoris la femei) SI ANUS;
  
- strangem puternic pumnii si dintii (fara sa exageram totusi);
- contractam fesele;
- tinem limba cat mai in spate, lipita de cerul gurii (desigur, fara a o inghiti);
- cu mintea vizualizam intens existenta unei energii, in zona inferioara a corpului, concentrata in organele genitale si pe care o dirijam mental sa urce in partea superioara a corpului, cat mai sus, de-a lungul coloanei vertebrale; o vom concentra, de preferinta, in zona aflata in mijlocul fruntii.

Toate actiunile fizice prezentate pana acum au o mare eficienta, dar, cand folosim MINTEA FERM CONCENTRATA, eficienta creste foarte mult; uneori, este posibil ca doar cu mintea, fara nici o alta actiune din cele descrise, sa putem realiza perfect controlul energiei sexuale.

Aceste actiuni se fac toate odata, cu intensitate maxima sau doar unele dintre ele, dupa nevoie si in functie de eficienta constatata, 5-10 secunde sau cat dorim, pana cand tensiunea sexuala a scazut sub un anumit nivel, acceptabil pentru a putea continua fara sa pierdem controlul energiei sexuale.
Dupa aceasta reluam penetrarile, care vor fi mai degraba lente decat rapide, atat cat simtim noi ca este potrivit pentru controlul eficient al energiei sexuale. Daca simtim ca este necesar, putem chiar sa ramanem imobili perioade mai lungi de timp si sa realizam miscari doar cand simtim ca erectia tinde sa fie mai putin viguroasa, dupa care putem relua repausul (cu mentinerea contactului). Continuam sa simtim placerea procesului de absorbtie a secretiilor sexuale feminine prin organul sexual al barbatului, ca si prin intreaga suprafata de contact dintre cele doua organe sexuale.
Vom descoperi bucurii deosebite, pe care nu banuiam ca le putem trai realizand penetrari lente sau stand in repaus (dar in contact).

Contractiile descrise si concentrarile mentale se pot realiza, de altfel, pe perioade lungi de timp, fara a ne opri din miscare (deci nu numai in momentele de criza). Prevenim astfel aparitia situatiei in care ne apropiem vertiginos de un moment periculos din punct de vedere al controlului energiei sexuale.

Daca totusi barbatul nu a apreciat bine si a ajuns intr-un punct dincolo de care pare ca ejacularea nu mai poate fi oprita, o ultima sansa este manevra celor trei degete, care consta in a presa cat mai puternic cu varfurile a trei degete de la o mana de-a lungul uretrei, in zona dintre anus si sex. In acelasi timp se vor mentine contractiile descrise si concentrarea mentala. In acest fel este posibil sa oprim ejacularea sau sa eliminam o cantitate mult mai mica de sperma decat in cazul in care nu am fi aplicat aceasta manevra.

Postludiul este foarte necesar si el trebuie sa fie intotdeauna realizat, dupa care este bine ca cei doi iubiti sa se separe, la o distanta cat mai mare, timp de cel putin 7 ore.

Astfel, apare o polarizare deosebita intre ei si la urmatoarea intalnire se vor simti atrasi mai puternic unul de celalalt.

Putem sa ne antrenam in vederea unei continente sexuale cat mai bune realizand pe perioade cat mai lungi de timp si cat mai ferm contractia sfincterului anal, practicand retractia abdominala si urinarea fractionata. Aceasta din urma se poate realiza ori de cate ori urinam, fractionand jetul urinar in cat mai multe etape, prin contractia ferma a sfincterului urinar si mentinerea acestuia astfel contractat o perioada de cel putin 1-3 secunde intre etape. Contractia sfincterului urinar si a muschiului pubococcigian se poate face si fara sa urinam (in timpul realizarii altor activitati cotidiene), aceasta producand o senzatie de energizare foarte placuta in intregul corp.

Procedand astfel, vom ajunge sa fim uimiti de performantele noastre sexuale. Nu trebuie sa realizam aceasta ca un sport, folosind noile noastre capacitati pentru a impresiona persoane de sex opus prin actiuni lipsite de iubire. Continenta sexuala este un instrument, o abilitate prin care putem sa ne implinim viata si fiinta pe care o iubim. Prin actiuni lipsite de iubire, fiinta decade, irosind darurile si capacitatile cu care a descoperit ca este dotata.

Deci, sa urmarim sa facem dragoste doar daca este dragoste. Sa iubim cat mai mult si din toate puterile. De altfel, chiar si continenta sexuala este mai usor de mentinut atunci cand iubim si suntem iubiti.

Dupa cum am spus, important este bunul simt si masura potrivita in toate actiunile noastre. Si sa nu uitam ca pe maestru il face exercitiul! Faceti dragoste!
Iubirea este totul si ne vine de la Dumnezeu. Ea este prima sau ultima si intotdeauna cand facem ceva fara iubire, facem un pacat.
La fel este si cu sexualitatea, pe care nu trebuie sa o confundam niciodata cu iubirea. Multe filme si fel de fel de productii " de cultura " se straduie, uneori cu rea intentie, adeseori doar din ignoranta, sa ne convinga ca sexul este iubire. Nimic mai fals. Fara iubire, sexul este doar o degradare a ceea ce cu o generozitate nesfarsita ne-a daruit Dumnezeu si anume - puterea de a iubi si de a face dragoste. Fara iubire , sexul este curvie, pacat care este incriminat de Iisus in evanghelii. Dar cu iubire, sexualitatea este o poarta minunata spre fericire plenara si autentica. Nu va feriti sa iubiti, dar feriti-va sa faceti doar sex. Atunci cand va dati seama ca "faceti dragoste" fara dragoste, opriti-va. Asta e rau. Dar daca v-ati indragostit, atunci a face dragoste va implineste iubirea, va intregeste ca oameni si va consacra ca iubiti.

"Iubeste si dupa aceea fa ce vrei ! "Sf. Augustin

Alegeti intre sacru si vulgar!
seductia0098.jpgCand faceti dragoste nu vorbiti urat, nu faceti gesturi obscene, nu intinati cu nimic ceea ce daruiti cu dragoste unul celuilalt. Din contra, atunci e momentul pentru a rosti transfigurati cele mai frumoase cuvinte, pentru a face spontan cele mai delicate si minunate gesturi.

Daca faceti dragoste cu adevarat, nu va simtiti vinovati niciodata ca ati face ceva interzis. Este minunat, corect si foarte bine sa faceti dragoste daca iubiti cu adevarat si tot ceea ce ganditi si simtiti e bine sa fie nesfarsit de pur si frumos, la fel ca atunci cand oferiti flori fiintei iubite. La polul opus sunt cei si cele care au falsa impresie ca fac ceva vulgar, ceva interzis "oamenilor seriosi" si, desi le place foarte mult, abordeaza atitudini interioare mai mult sau mai putin perverse, uitand, in felul acesta , sa mai iubeasca, fiindca tocmai au inceput sa faca amor. Relatia sexuala este, atunci, pentru ei, sfarsitul iubirii.

Excitatia sexuala are pentru moralisti reputatia de a fi o emotie inferioara. Fortele sexuale sunt intr-adevar joase si prin intermediul lor spiritul nemuritor poate fi adus pentru a recadea in materie. Dar, ca prin minune, solutia a fost pusa chiar in problema. Astfel, prin iubirea cu continenta si numai astfel, este posibil ca, spiritual, sa te poti ridica foarte sus, ca sa zicem asa, tocmai datorita dorintei sexuale.

Este cunoscut stravechiul aforism potrivit caruia "extremele se ating". La randul sau, el nu este decat expresia unei legi naturale. Astfel, rosul si violetul sunt cele douaa culori extreme ale spectrului, deci aparent cele mai indepartate. Din contra , ele sunt cele mai apropiate pe cercul lui Newton.

Tot astfel, in ciuda aparentelor, nimic nu este mai aproape de fortele spirituale ale sufletului decat fortele creatoare, sexuale. Totul depinde, insa, de atitudinea dumneavoastra. Este adevarat, nu pare a fi usor, dar, daca iubim, veti observa ca trebuie doar sa vrem, fiindca atunci totul se realizeaza apoi firesc.

Pentru moralisti, in schimb, actul carnal realizat totdeauna cu sentimentul culpabilitatii sau doar in vederea procrearii ramane anost, sec mereu identic, lipsit de elanul spiritual tainic ascendent. De aceea , nu este de ajuns sa repetam: "iubiti-va unii pe altii", ci trebuie sa si dezvoltam mereu in noi aceasta iubire gigantica care este hranita cu energia nesfarsita a iubirii ce vine de la Dumnezeu.

Daca cuplul este continent, cum se mai pot face copii?
Nici o problema. Se pot face copii si chiar mai bine decat inainte, ejaculand, de data aceasta la vointa, doar in scopul procreatiei. Nici atunci efectele asupra fiintei nu sunt bune, dar ele nu au o importanta deosebita, deoarece, pentru a face copii nu trebuie sa se ejaculeze de multe ori. Fiind intrebat un barbat, la un moment dat, de cate ori a ejaculat pana la 43 de ani, acesta a estimat la 3000 de ori. Insa pentru a concepe un copil nu este necesar sa se ejaculeze decat o data. Asadar, ce se petrece cu restul de 2999?

Pe de alta parte nu va pacaliti practicand amorul fara continenta in ideea ca Dumnezeu a spus ca omul sa se inmulteasca, fiindca el a spus astfel, dar nu a spus ca trebuie sa se faca aceasta nelimitat, ca un scop permanent in viata. In toate exista o masura, si, dupa ce au fost conceputi copii doriti, se poate trece, firesc, la realizarea infranarii active, adica la practicarea sistematica a amorului cu continenta sexuala. In felul acesta morala este satisfacuta plenar si mai ramane sa rezolvati o singura problema : sa fiti in stare sa realizati mai mereu continenta sexuala activa.

Termenul de infranare este, deloc intamplator, opusul desfranarii incriminata in toate evangheliile si in multe texte sacre. Continenta sexuala sau infranarea carnala se poate realiza fie prin abstinenta, ceea ce este foarte rar si implica realizarea unor exercitii deosebite sau a fi niste fiinte deosebite (deoarece, uzual, potentialul sexual se pierde oricum, prin polutii, la barbat sau cu ocazia ciclului menstrual, la femeie) fie in mod activ, practicand in mod perseverent amorul cu continenta sexuala, ceea ce este perfect normal si de mii de ori preferabil. Aceasta deoarece continenta sexuala ne permite sa fim in mod normal fiinte sociale, integrate in societate, dar de partea binelui , a evolutiei pozitive.

Este goliciunea corporala ceva vulgar sau ceva frumos?
seductia0105.jpgIn general, se stie la ora actuala ca frumusetea depinde de armonia formei, care, de obicei, este o manifestare exterioara a continutului, a necesitatii in sens general. Armonia are propriile ei legi matematice necunoscute dar unele au fost descoperite ca avand un caracter universal, si manifestandu-se in tot ceea ce simtim infiorati ca …este frumos; in muzica, in sculptura, in pictura, dar si in structura intima a materiei , a viului , a intregii naturi. Esential, in aceste legi, este tainicul “numar de aur”, care a fost studiat de prima oara de matematicieni si care se manifesta peste tot , de la structura unui cristal la forma umana. Se constata insa ca, daca ne face placere sa privim structura ordonata si armoniasa a unui cristal, este cu atat mai fascinant sa privim o floare, dar, spontan, noi preferam sa privim cu admiratie un cristal mai degraba decat un bulgare de pamant, o floare mai degraba decat un cristal, un trup frumos de femeie mai degraba decat o floare. In general, este mult mai placut sa contemplam reprezentantii mai evoluati ai regnului animal. Binenteles, fiecare avem, in aceasta dierctie preferintele noastre; de altfel, regula de mai sus nu este absoluta si exista numeroase exceptii, in virtutea unui principiu fundamental al manifestarii, principiul diferentierii. Este atunci perfect natural si in deplin acord cu legile divine ale creatiei ca actul contemplarii admirative acorpului uman sa fie mai placut.

corpul uman reprezinta in natura forma cea mai complexa , forma perfecta. Nu intamplator se afirma ca "Omul este masura tuturor lucrurilor ", iar aceasta modalitate de contemplare a naturii in manifestarea sa armonioasa si cea mai rafinata este un act profund spiritual, deoarece noi nu trebuie sa uitam faptul ca nu-l vom putea gasi ascuns pe Dumnezeu, pe Creator, altundeva decat in propria Sa creatie.

Stiind aceasta ne dam cu usurinta seama ca, in realitate, corpul nud implinit si fermecator estetic este o modalitate de expresie a celei mai frumoase si mai armonioase dintre formele pe care natura le-a putut crea.

Este evident faptul ca a contempla corpul nud al unei fiinte frumoase de sex opus trezeste uneori o emotie de natura erotica. Aceasta este originea interdictiei pe care moralistii o impun si de aceea ei fac o neta diferenta intre acest gen de contemplare si cea a diferitelor creatii ale naturii.

Cel care este cu adevarat suficient de puternic mental si care se simte foarte stapan pe el insusi va putea sa savureze in deplina libertate acea forta misterioasa care a generat viata si care trezeste in noi emotii ample si atat de intense. Facand acesta, el nu-si va perturba deloc echilibrul sau launtric si nu va intra in contradictie cu nevoile reale ale societatii care adesea impune o morala doar din dorinta unei autoconservari. Inteleptii spun ca CEEA CE ESTE PERMIS ZEILOR NU ESTE PERMIS BOILOR

Din contra, cel puternic mental va putea atunci sa-si eleveze si sa-si sublimeze aceste emotii, devenind astfel o fiinta umana si mai puternica, chiar de exceptie, de la care inteaga societate are, de acum inainte, ce invata. Procedand in felul acesta, ea il va putea adora extaziata pe Dumnezeu in creatia sa fizica cea mai perfecta, care este insusi corpul uman. Cel slab, neputincios si prost va trebui insa sa se abtina, pentru a nu creea un dezechilibru in el sau in ceilalti.

In plus, pudibonderia bisericii crestine actuale pare destul de recenta (poate ca adeseori ea este provocata tocmai de refularea sexuala pe care o genereaza celibatul pasiv al preotilor); daca avem in vedere ca pe coloanele catedralei Sf. Petru din Roma unul din salasurile centrale ale crestinismului pot fi vazute basoreliefuri frumoase reprezentand heruvimi inaripati carora nu le lipseste nici un detaliu anatomic si care chiar au 52 de perechi de testicule.

De altfel, una dintre scrierile cele mai minunate si mai poetice din Biblie este " Cantarea Cantarilor", poem exceptional ce slaveste frumusetea corpului uman si a iubirii erotice intens transfiguratoare. Este adevarat, insa, ca sunt asa zisi puritani care atunci cand deschid Biblia ocolesc cu mare grija acest poem si au ajuns chiar sa spuna ca el se afla din greseala in aceasta carte si ca ar trebui sa fie decanonizat. Oricum, chiar si acesti puritani inversunati nu simt nici o rusine atunci cand se dezbraca singuri in camera sau atunci cand se privesc goi in oglinda, fiindca atunci lor aceasta li se pare ceva absolut firesc.

Aceasta pledoarie plina de bun simt pentru frumusetea corpului uman nu inseamna, insa, dupa cum exagerat isi pun problema unii, ca toti oamenii ar trebui sa mearga nuzi pe strada si, eventual, sa se cupleze pe unde apuca, avand fel de fel de atitudini insolente si vadit provocatoare. Aceasta este o falsa problema, deoarece realitatea este foarte simpla. Chiar daca suprema frumusete in lumea fizica este aceea a corpului uman, noi nu trebuie sa-i socam niciodata pe cei din jur si este de bun simt sa abordam in chip firesc vestimentatia si comportamentul social exterior care este adecvat ambiantei culturale a locului si a perioadei in care traim.

Erosul inainte si dupa casatorie
  Casatoria este, in mod simbolic vorbind, aspectul sacru al iubirii dintre un barbat si o femeie. Este un aspect exceptional si acesta trebuie sa fie inteles si apreciat ca atare. Sot si sotie, barbatul si nevasta sa, cuplul este consfitit inaintea lui Dumnezeu prin ritualul casatoriei. Acesta este un aspect pur si elevat si cei doi ar trebui sa ramana astfel, fiinte sacre , asa cum au fost transfigurati in cadrul ritualului casatoriei.

Din pacate, desi casatoriti, deseori intre cei doi apar printre altele numeroase certuri si neintelegeri, sau chiar daca nu sunt probleme deosebite, ei descopera totusi ca nu se potrivesc deloc la nivel de personalitate sau erotic.

In afara de aceasta, deseori in cuplurile casatorite apare cu o mare usurinta obisnuinta, relatia devenind apoi terna, fiind lipsita de elanul indragostitilor de la inceput. Acest elan misterios extraordinar este comoara cuplului si ar trebui facut tot posibilul pentru a fi pastrat sau regasit.

Acestea sunt cateva dintre motivele pentru care oamenii au devenit mai prudenti in a se casatori, cautand sa il cunoasca mai bine pe celalalt, sub toate aspectele, inclusiv erotic, pentru a nu initia o casatorie nepotrivita. Altfel,in general, nimeni nu are nimic impotriva sa consfinteasca o legatura inaintea lui Dumnezeu, ba chiar acesta poate fi un moment de o luminoasa bucurie. Oamenii si-au dat seama ca o legatura nepotrivita si plina de probleme sau suferinte este cu siguranta neplacuta lui Dumnezeu in comparatie cu o iubire incandescenta si plina de puritatea daruirii, dar care nu are inca recunoasterea oficiala a unui preot.

Au existat studenti la teologie si chiar preoti inca nehirotonisiti care se simteau foarte vinovati atunci cand au ajuns sa se indragosteasca, pentru ca atunci deocamdata ei nu erau casatoriti cu iubita lor. Datorita apasarii chinuitoare a acestui asa zis pacat, asa cum este el considerat de biserica, unii au ajuns sa faca un alt pacat , real si grav, pacatuind , de fapt impotriva iubirii: ei au inceput sa considere relatia lor ca fiind vulgara si pacatoasa, detransfigurand-o pe femeia care li s-a daruit cu iubire, considerand-o din acel moment o femeie usoara. Multi dintre ei au ajuns pana acolo incat chiar se purtau cu ea ca si cu o femeie usoara, folosind cuvinte vulgare si murdarind culoarea pura a iubirii. Cu toate astea, ei nu renuntau la relatia lor deoarece sufletul lor era insetat de iubire (nu doar de sex), dar datorita orbirii lor ei nu reuseau sa o simta plenar (iubirea) fiindca mintea lor imbaxita de prejudecati ii impiedica sa vada lumina divina a iubirii.

Sa nu uitam, insa, ca prima porunca este sa il iubim din toate puterile pe Dumnezeu iar deja a doua este sa ne iubim aproapele!

Aproape ca nu exista deloc limite atunci cand faceti dragoste cu continenta sexuala!
Puteti da frau liber fanteziei dumneavoastra, incercand pozitii noi, procedee uluitoare, abordand in moduri cat mai variate actul amoros, punand in practica cele mai intime fantasme binefacatoare. Urmariti sa o faceti astfel fericita pe fiinta iubita si daruiti-i cu o mare generozitate ceea ce numai de la dumneavoastra poate primi.

Informati-va in legatura cu tot felul de posturi amoroase si procedee erotice, invatati cat mai mult despre anatomia sexului opus dar si despre al dumneavoastra, invatati sa recunoasteti diferitele feluri de orgasm. Cu toate acestea, nu urmati niciodata o modalitate sablon de a face dragoste. In filmul "Manhattan" al lui Woody Allen, o femeie spune : " Dupa atatia ani am avut, in sfarsit, un orgasm, iar doctorul meu mi-a spus ca nu era cel de care imi trebuie ". Alta data un barbat a vazut intr-un film o scena in care cineva folosea o bucata de gheata pentru a excita cu ea femeia; aplicand si el scena vazuta in film, a insistat, insa, atat de mult cu gheata in vaginul ei incat iubitei sale i-a disparut orice chef de a mai face amor.

Nu va lasati deci sa cadeti sub influenta "expertilor" si urmariti atenti ceea ce simtiti si ceea ce se petrece, adaptandu-va cu grija actiunile. Ceea ce a fost bun si potrivit ieri sau chiar acum cateva ore s-ar putea ca acum sa nu mai fie tot atat de bun; in schimb o alta postura amoroasa sau un alt procedeu ar putea sa fie excelent in frenezia amorului prezent. Daca ceva doar stiti ca ar trebui sa fie foarte potrivit dar, cu toate acestea constatati ca nu da semne ca ar fi asa , opriti-va imediat si actionati in alt fel, care este cel mai bine adaptat momentului. Poate ca alta data o sa mearga mai bine sau poate ca nu aveti inca abilitatea sa aplicati ideea respectiva. Orice se dovedeste insa, acum, foarte bun si eficient, trebuie sa fie exploatat la maxim, inlocuindu-l apoi atunci cand ne-am plictisit sau nu mai da rezultate.

De asemenea, daca o actiune erotica a dumneavoastra produce durere, opriti-va imediat si continuati apoi in alt mod care nu produce deloc o senzatie dureroasa. Sadismul si masochismul sunt aberatii ce nu au ce cauta intr-un cuplu autentic, unit si iubitor!

Nu ezitati niciodata sa intrebati cu curaj fiinta iubita ce a simtit la un moment dat sau altul, ce a fost mai bine si cand anume, sau de ce nu ceea ce a fost rau si nu a mers. Intre doi oameni care se iubesc, cu adevarat nu au rost ascunzisurile si pudibonderia, intr-o stare in care oamenii sunt atat de aproape unul de celalalt, incat par uneori ca devin o singura fiinta. Cel mai mult putem invata unul de la celalalt, intr-o relatie adevarata de iubire. Destainuiti-va cu sinceritate si tandrete unul celuilalt si cuplul va fructifica din plin aceasta deschidere, care, de fapt, este foarte fireasca.

Aveti, pentru moment, o pana temporara de erectie? Nici o problema.
seductia0120.jpgAceasta s-a petrecut si "la case mari". Puteti iesi din acest impas folosind cu indemanare degetele, buzele si limba pentru stimularea senzuala a femeii. Acestea sunt, de altfel, niste minunate "organe sexuale", care atat pentru barbat cat si pentru femeie pot genera senzatii absolut delicioase. Puteti folosi in mod senzual degetele si cand nu sunt probleme cu erectia, doar pentru a adauga un plus de rafinament erotic intalnirii amoroase. Aveti insa grija ca unghiile sa fie cu grija taiate iar mainile sa fie atunci foarte curate.
Si inca ceva. Multe femei s-au obisnuit sa gandeasca cum ca amorul este ceva care "li se face", iar penisul barbatului trebuie sa se ridice imediat, "de bucurie" ca ele tocmai s-au dezbracat. Nimic mai fals. Daca erectia a aparut deja, foarte bine, dar si intr-un caz si in celalat, nu ezitati sa stimulati in mod senzual in toate felurile penisul barbatului si ambii iubiti nu vor avea decat de castigat. Aveti totusi grija sa nu fiti nici prea focoasa si sa va aduceti in felul acesta iubitul in situatia de a ejacula, din greseala. Continenta sexuala trebuie sa fie pastrata cu strictete in orice situatie.

Faceti, plini de iubire si transfigurare, amor oral!
Amorul oral, realizat atat de barbat femeii, cat si de femeie barbatului, (evident, respectand continenta sexuala, deci fara ejaculare la barbat si fara descarcare energetica exploziva la femeie) nu este deloc un tabu, el intregeste astfel daruirea fiecaruia unul celuilat si, totodata, adauga un plus imens de apropiere si placere celor doi. Este, prin urmare, pacat sa neglijam existenta unui procedeu atat de simplu (atunci cand se realizeaza concomitent unul celuilat, acolo este vorba de celebra postura erotica 69).

A devenit, in aceasta directie, faimoasa afirmatia unei prostituate care a spus ca, daca femeile cinstite, pe care barbatii le iubesc, ar face toate amor oral, atunci fara indoiala ca prostituatele ar ramane fara nici un client.

Atentie! Homosexualitatea este impotriva firii!
Persoanele (femei sau barbati) care au devenit sau s-au nascut homosexuale au cazut, din pacate, intr-o stare penibila, din care cu eforturi sustinute , este totusi posibil sa revina. Cheia fundamentala de operare este aici cultivarea respectului, a iubirii, a aprecierii , a adorarii sexului opus si, pentru cei care cred, invocarea ajutorului lui Dumnezeu pentru a putea iesi din aceasta deplorabila stare. In cazurile rebele este necesara realizarea perseverenta a unor tehnici energetice, a caror descriere, ampla si complexa, nu isi are locul in acest material. Ceea ce este important de stiut este ca homosexualitatea poate fi invinsa, ca stare, contrar ideilor stereotipe care sunt vehiculate in anumite medii; acestea se straduiesc sa imprime ideea ca este imposibil si ca nimeni nu mai poate face nimic, ba chiar ca ar fi chiar bine sa fii macar putin homosexual(!).

Desi exista homosexualitate masculina si feminina, nu intotdeauna atractia erotica a unei femei fata de alta femeie inseamna o tendinta homosexuala. Este chiar posibil ca doua femei sa realizeze jocuri amoroase impreuna si totusi sa nu fie vorba de homosexualitate, ele simtindu-se in continuare foarte atrase de barbati si avand iubiti de sex opus. Deosebirea dintre acestea si femeile homosexuale este faptul ca in cazul homosexualitatii este vorba de schimbari intime in fiinta care genereaza lipsa completa a atractiei sau chiar aversiunea intensa fata de sexul opus.

In cazul barbatilor, insa, orice atractie erotica fata de alti barbati este profund nefireasca si prezinta un potential pericol pentru evolutia interioara a fiintei.

Iubirea nu ne apara in mod automat de SIDA!
Dar ne poate ajuta mult, daca atunci cand ne indragostim si dorim sa facem dragoste propunem, mai intai, cu delicatete si bun simt, sa realizam analizele medicale necesare; este bine, chiar, sa avem deja rezultatele analizelor medicale realizate anterior, cu o perioada de timp rezonabila. Atunci cand acest subiect nu pare a putea fi abordat, deocamdata, in acest mod, este atunci intelept sa utilizam prezervativul; acesta ofera o protectie acceptabila, insa doar in situatia in care a fost bine montat pe penis si nu exista pericolul de a aluneca sau a se rupe in timpul jocului amoros. Deoarece deseori se fac greseli in modul de montare, trebuie sa acordam atentie acestei operatii.

Atentie ! Doar doua doze de heroina va pot face dependenti!
Deoarece, uneori, in ambianta erotica sau de grup de distractie apare tentatia utilizarii drogurilor, este bine sa stim ca deseori dependenta se instaleaza incredibil de repede, iar fiinta in cauza este tarata intr-o groaznica mizerie fizica si psihica; subliniem acum ca impotenta sexuala este unul din multele si teribilele efecte ce apar, in cele din urma, datorita utilizarii drogurilor. Prin urmare, trebuie respinsa cu hotarare orice fel de tendinta spre consumul de droguri, care, de altfel, este si ilegal.

Iubirea este legea intai si cea de pe urma, este singura lege, fiindca daca ea este toate celelate sunt odata cu ea. 
" Chiar daca as putea vorbi mai multe limbi omenesti si in cele ingeresti si nu as avea deloc dragoste, as fi ca o arama sunatoare sau ca un chimval zanganitor. Si chiar daca as avea darul proorociei si as cunoaste toata stiinta, chiar daca as avea toata credinta asa incat sa pot sa mut si muntii din loc si daca n-as avea deloc dragoste, nu as fi nimic.

Dragostea este indelung rabdatoare; ea este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie; nu este suspicioasa, nu se poarta necuviincios; nu cauta folosul sau; nu se manie; nu se gandeste rau; nu se bucura de nelegiuire; ci se bucura cat mai des de adevar, bine si frumos; acopera totul, crede tot ceea ce este bun divin si elevat; nadajduieste tot cea ce este cu adevarat binefacator; sufera totul cu smerenie. " (Pavel, 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu