joi, 10 aprilie 2014

Ejacularea feminina, mit sau realitate?

Ejacularea feminina, mit sau realitate?



Ai auzit de ejacularea feminina si nu stii daca este reala sau nu? In nenumarate filme pentru adulti ai vazut femei care ejaculeaza, dar ti-a trecut prin cap ca poate fi o nascocire regizorala
Pana in anul 1981, unuii medici sustineau ca nu exista ejaculare feminina si ca femeile care au experimentat ceva asemanator sufera de incontinenta urinara. Apoi, au fost publicate in "Journal of Sex Research" trei articole in care se vorbeste de acest fenomen.
Pare ceva ciudat, multi cred ca numai barbatii ejaculeaza, insa iata ca si femeie pot!
Punctul G este principalul responsabil pentru ejacularea feminina, la care se adauga si "prostata femeilor" sau glandele Skene (parauretale), care se afla in jurul uretrei.
Lichidul ejaculat de femei se elimina prin uretra, insa nu este urina si este transparent sau laptos, inodor si nu pateaza.
Orgasmul unei femei poate fi total separat de ejaculare, nefiind necesara sa se produca simultan.
Pentru a ajunge la ejaculare, partenera trebuie sa primeasca mai multa atentie. Prin sex oral se poate ajunge rapid la ejaculare feminina, dar si prin stimularea punctului G cu degetele sau prin penetrare si miscari graduale, de la incet la mai repede.
Partenera trebuie lubrifiata si excitata la maximum!
Nu toate femeile pot ejacula cu usurinta. Totul tine de anatomia fiecareia, de relaxare si de cat de excitata este.
Ejacularea feminina da, la inceput, senzatia de urinare, iar in acel moment partenera trebuie sa se relaxeze si sa dea frau liber senzatiilor.
Aproximativ 60% dintre femei au ejaculat un fluid albicios in timpul orgasmului, 6% ejaculeaza puternic la fiecare orgasm, iar 13% ejaculeaza ocazional foarte puternic.
Gustul lichidului ejaculat poate varia de la amar la dulce, in functie de dieta si consumul de apa, dar si de anumiti factori biologici sau de mediu.
Cantitatea variaza de la femeie la femeie si poate fi de la cativa mililitri la cateva cesti.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu