joi, 14 august 2014

Patrunde in universul tantric prin masajul erotic!

Masajul tantric te poarta dincolo de barierele psihice, timpul se dilata, grijile cotidiene dispar. Te vei simti relaxata, ca intr-un vis frumos, dar vei trai momentele de placere cu ochii larg deschisi.
Patrunde in universul tantric prin masajul erotic!
Tantra spune ca actul erotic nu are ca scop numai intimitatea sexuala. Intregul corp poate fi transformat intr-o zona erogena, oferind o multitudine de experiente erotice si senzuale, care vor deveni treptat subtile si extatice.
Tantra dezvolta o adevarata arta a prelungirii erotismului la niveluri foarte inalte de rafinament. Ea deschide o perspectiva mai tandra, mai ampla si mai profunda asupra sexualitatii.
Inainte de a incepe masajul erotic al partenerului, denumit si lingam ( cuvantul sanscrit pentru organul sexual masculin), faceti un dus fierbinte pentru a va relaxa si a va pune in legatura cu propriile trairi. Respirati adanc si incercati sa realizati un conctact emotional prin priviri si imbratisari
Roaga-ti apoi partenerul sa se aseze pe spate si pune cateva perne sub capul lui pentru a te putea privi in timp ce ii oferi masajul. Asaza cateva perne si sub soldurile lui. Picioarele lui trebuie sa fie departate, cu genunchii usor indoiti pentru ca zona sa sexuala sa fie complet expusa masajului


Foloseste un ulei aromatic cald si maseaza picioarele partenerului, apoi abdomenul, coapsele si pieptul, pentru a-l face pe acesta sa se relaxeze complet. Adu-i aminte sa respire adanc si sa se lase prada atingerilor tale.
Foloseste o mica cantitate de ulei pentru organul sau sexual. Maseaza intreaga zona tandru. Variaza viteza si presiunea. Fa-l sa se framante sub miscarile mainilor tale.
Cand partenerul tau pare sa mai aiba putin pana sa ejaculeze, ratrage-te pentru un moment si reia apoi masajul. Fa asta de cateva ori consecutiv pentru a-l face sa inteleaga ca orgasmul nu inseamna ejaculare Desi multi barbati asteapta cu sufletul la gura momentul ejacularii, ca pe o culme, ei nu stiu ca, de fapt, trecand dincolo de pragul ce desparte ejacularea de orgasm, ar putea trai stari cu totul diferite.
Jocul erotic inseamna mai mult decat cateva minute de placere. Orgasmul nu este scopul masajului Lingam, desi deseori este un efect secundar placut si binevenit.
Cand masajul ajunge la final, indeparteaza-ti usor mainile de pe el si acopera-l cu o patura moale pentru a-i pastra caldura. Lasa-l sa se odihneasca pentru cel putin zece minute.
Rolurile partenerilor se pot inversa. Yoni, cuvantul sanscrit pentru organul sexual feminin, este primirea masajului erotic de catre femeie. Pasii urmati sunt aceiasi.
Tantra nu este doar o experienta a corpului, ci se completeaza cu cea a mintii si a sufletului. Este arta de a trai intens fiecare moment al vietii.    

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu