vineri, 1 august 2014

De ce înșală femeile?

2De ce insala femeileEste intrebarea cu care isibat capul dintotdeauana barbatii si la care n-au gasit pana acum raspunsul corectExistafoarte multe motive pentru care o femeie alegesa fie necredincioasa. Cu toate acesteaprocentul sotiilor care calca stramb este maimic decat cel al barbatilorAsa ca domnilor,inainte sa observam paiul din ochii jumatatilornoastre mai intai trebuie sa vedem barnadintr-ai nostriIata top 9 motive pentru carepartenerele insala:

1. Insuficient sex acasa
Va amintiti zilele de inceput cand cu greu trece o zi fara sex? Intre timp lucrurile au luat ointorsatura noua, au aparut copii si bruscsomnul a devenit mult mai important decat oricepartida buna de sex. Sotia a inceput sa se simta urata si nedorita. Nu de mirare deci ca ea ainceput sa caute in alta partePentru a nu se ajunge aicipentru a mentine flacara aprinsa,invit-o in orasintr-o searatrimite-i mail-uri provocatoare la pranzdemonstreaza-i ca ogasesti la fel de atragatoare precum la primele voastre intalniri.

2. Fata cea rea
Cum pentru unii barbati fidelitatea nu este decat un cuvant in dictionarexista si femei caresimt nevoia unei schimbari a parteneruluiAcest comportament este raspunsul la schimbarilemajore care au loc in viata eipierderea masiva in greutateschimbarea locului de munca,prieteni noi etc. Mentine toate canalele de comunicare deschise cu eaastfel ca partenera ta savorbeasca cu tine despre ce se intampla cu ea decat sa caute senzatii tari in cluburile denoapte.

3. Respectul de sine
In acest caz sexul cu necunoscutii le sporeste femeilor increderea in fortele proprii, le face sase simta mai frumoase si mai atragatoare si mai iubiteDaca sotia ta are probleme cu respectulde sine asta nu inseamna automat ca te inseala – iar daca o face nu inseamna neaparat ca estevina ta. In acelasi timp trebuie sa stii ca exista modalitati excelenta de a o face sa se simta insigurantaacorda-i multa atentie si nu-ti fie teama s-o complimentezi chiar si fara motiv.

4. Dorinta de razbunare
Poate ca tu n-ai inselat-oinsa ea are sentimentul ca in ultima delegatie ti-a facut de cap cuuna dintre colegele tale. Indiferent de cat de mult negi tui aventurasotia ta se simte ranita sitradata si vrea sa-ti plateasca cu aceeasi monedaPentru a-i recastiga increderea nu este deajuns sa-i spui ce vrea ea sa audatrebuie sa-i demonstrezi ca se insealaActiunile fac mai multdecat 1.000 de cuvinte goaleLucrurile stau si mai rau daca chiar ai calcat strambPrimul lucrula care se gandesc femeile cand afla ca au fost tradate este sa plateasca cu aceeasi moneda. Nupoti da timpul inapoidar o poti asigura ca nu se va mai repeta gresealaiti poti sugera sedintede terapie in cupluorice care sa puna relatia voatra din nou pe drumul cel bun.

5. Lipsa intimitatii
Poti avea cea mai mare casa din lume cu nenumarate dormitoare si tot confortul necesarInsadaca partenera ta simte ca din relatia voastra lipseste intimitatea atunci ai o problema. Nudoar sexul o face pe o femeie sa creada ca are o relatie fericitaatingerilesaruturile sicomunicarea sunt elementele dupa care tanjeste orice urmasa a EveiTocmai de aceeadacanu le are acasaiubita ta va cauta in alta partePentru a imbunatati intimitatea dintre voipetreceti mai mult timp impreuna prepara-i o cina romanticaofera-i un masaj fa absolut totulpentru ca ea sa simta apropierea extraordinara dintre voi.
6. Se simt neglijate/neapreciate
Se spune ca femeile trebuie sa fie doamne in societate, gospodine in bucatarie si bune amante in dormitor. Pentru fiecare din aceste atributiuni ele simt nevoia de a fi apreciate. Dacalipseste o singura veriga le scade automat respectul de sine. Daca le scade respectul de sine vor vrea din ce in ce mai putina intimitate cu partenerul. De aici si pana la cautarea altuia caresa-i satisfaca aceste nevoi nu este decat un singur pas.

7. Nu sunt sprijinite emotional
Femeile se bazeaza pe sentimente. Ele cauta intr-un barbat nu numai ajutor fizic, ci si psihic. Daca simte ca te retragi din acest punct de vedere, relatia este pe cale sa se rupa. Chiar daca nu te inseala, nu va trece mult pana cand sa o faca. Ce e de facut pentru a nu se ajunge aici. Impartaseste-i emotiile, spune-i ce te apasa, sprijin-o cand are nevoie de suport moral.

8. Plictiseala in dormitor
Chiar daca faceti sex regulat, pot interveni si alte motive de necaz. Aceeasi pozitie, acelasi loc, aceeasi persoana. Deja se instaleaza monotonia. Ca sa te asiguri ca tu esti singura persoana cu care iubita ta face dragoste, atunci ar trebui sa aduci putina aventura in viata voastra. Plecati intr-un weekend romantic, mergeti la film, pipaiti-va pe intunerit precum adolescentii. Orice lucru neasteptat va duce la cresterea excitarii.

9. Vrea sa rupa relatia
Pentru ca nu stie cum sa-ti spuna adio, partenera gaseste inselatul ca o modalitate de a te face sa renunti singur la relatie. Ca sa nu ajungeti aici, comunicarea este cheia. Lasati partenera sa inteleaga ca poate discuta cu voi despre orice. In acest fel, daca in relatie intervin si hopuri, puteti trece impreuna peste ele.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu